Att må bra

Oj vad jag har fått skäll för att jag inte skriver här längre... kanske, kanske, kanske ska jag göra ett försök att skriva någonting?

Jag mår bra! Jag tror aldrig jag har mått så här bra som jag gör just nu (om man ser till helhetsbilden). Om jag blickar igenom min blogg så tycker jag mig kunna se en tendens till att jag inte mådde så bra då. Jag försökte sysselsätta mig, blicka framåt, tänka positivt, jobba jobba jobba på att försöka vara någon, jag försökte på alla sätt och vis att lyckas som människa. Idag behövs inte det - utan jag bara ÄR.

Att bara vara är en underbar känsla, en känsla som jag inte tror hade infunnit sig om inte Andreas kommit in i mitt liv. Han har hjälpt mig på så många sätt och jag får vara den jag är - och bli älskad för det. För första gången på åtta år har jag haft en sommar utan en endaste tankte på mat, vikt, rutiner, träning. Jag kan inte beskriva vilken lättnad det är men liknelsen kanske går att jämnställas med att få komma ut ur ett fängelse, att få nå friheten.

Just nu försöker jag jobba på att hitta balansen och att inte vara den där duktiga tjejen! Jag kan säga nej! Och om jag har en ledig dag MÅSTE jag inte ställa upp och jobba! Min fritid är minst lika viktig som allt annat! Och just därför ska jag trotsa regeln att man i min bransch inte får vara ledig i Januari - träningens månad! Istället drar jag till Thailand med min älskling, och vi ska ha det förjävla bra! <3


RSS 2.0