Nedräkning

Det har varit full rulle i livet den senaste tiden. Jag har hunnit fylla 22 år (!?!), vi har firat min mammas 50 årsdag med överraskningsmiddag och Thomas Ledin show + en hejdundrande fest där jag stod för matlagningen. Det har varit kul men väldigt intensivt.
 
För två veckor sedan smög en mindre förkylning sig på. Det blev en veckas träningsuppehåll men redan förra veckan var jag igång igen. Motivationen är dock inte lika stark just nu när det bara regnar och blir allt mörkare och mörkare. Min enda strategi i denna stund är att "bara göra det". Det känns alltid bra efteråt, ALLTID!
 
Som idag tillexempel. Jag har haft en lätt huvudvärk som har legat och irriterat sedan efter lunch. Under uppvärmningen på crosstrainern idag trodde jag att mitt huvud skulle sprängas, men sakta och säkert försvann faktiskt huvudvärken. Kan det bero på att jag lyckades mosa min stackars tumme mellan några vikter kanske? Att kroppen helt enkelt fick en annan smärta att tänka på? För ont gör det. Som in i h*vete. Stackars tumme!
 
Vem visste att man var så otroligt handikappad utan sin tumme? Jag kan inte ens skicka sms eller spela spel på mobilen. I-lands problem.
 
I skrivande stund har jag hjälp-jag kan inte gå - jag ser ut som en gammal kärring- träningsvärk i benen. Det gör ont, men är samtidigt skönt!
 
Utanför fönstret öser regnet ner och jag kan inte annat än längta till nästa måndag då jag åker till varmare breddgrader <3
 
 
Kärleeeeek!!

Full rulle...

Under helgen som var vilade jag helt från träningen, dvs tre dagars gymvila. Att tvinga mig till gymmet efter jobbet idag, när regnet öser ner och man helst av allt vill krypa ner i soffan, det var inte det lättaste. Men jag levde på mantrat att "det kommer kännas sååå bra sen".
 
Och det gjorde det ju, såklart! Middagen kändes mer välförtjänt och mitt slappande i soffan likaså.
 
Veckan som kommer är verkligen fullproppad med saker. Min mamma fyller 50 år och ska firas i helgen & jag själv fyller (22!?!). Jag ska hämta ut pass hos polisen, hinna handla hem mat och träna. Det blir så när man är borta i Örebro en helg och roar sig =)
 
Full fart framåt, några månader uppbyggnad kvar - tjohej!
 

Nya tankar och reflektioner

Det var otroligt inspirerande att befinna sig på Aros Congress Center i Lördags där SM gick av stapeln. En liten del av teamet möttes upp på morgonen och hade en härlig dag tillsammans. Linda strålade på scenen även om formen inte räckte hela vägen fram.
 
Linda till höger
 
 
Denna lilla tripp satte dock mina tankar i rullning. Jag blev såklart inspirerad till max. Men också skrämd. Ett tag till och med vettskrämd. Ska jag ge mig in på detta? Hur ska det gå? Titta bara på alla dessa fantastiska atleter. Och så lilla jag. Vill jag verkligen detta?
 
Svaret på den sista frågan står skrivet i mitt pannben för jag VET att det är detta jag vill. Efter lite reflekterande av mina reaktioner kändes det lugnare. Dom jag just tittat på på scenen är Sveriges allra bästa. Jag ska tävla i en Nybörjartävling. Ingen ställer sig på SM-scenen utan att ha någon erfarenhet. Min erfarenhet kommer. Just breathe.
 
Istället taggade jag om och har genomfört tre grymma träningspass sedan dess, ett utav dom tillsammans med Coach Madde. Och då brände fint i både axlar och triceps =)
 
Finalfältet Bodyfitness - 163
 
 
 

Mot SM i BF

Vilken helg som väntar. Näe denna är över kommer inspirationskontot att vara MAXAT!
 
Först på tur står SM som går av stapeln i Västerås idag. Om ca timmen avgår bilen och sen väntar en hel dag med Bodybuilding, Classic Bodybuilding och BodyFitness på en hög nivå. Sveriges atleter ska tävla om att bli bäst. Ifrån mitt Team kommer Linda Henriksson att tävla. Hon vann Luciapokalen 2011 och har under det senaste året tränat, dietat och förberett sig för denna dag.
 
Imorgon väntar ett härligt pass med Coach Madde.
 
Uppdateringar kommer, jag lovar! =)
 

Efterlyst ikväll!

Det har varit en lite konstig vecka hittills. Natten mellan söndag o måndag var jag uppe en gång i timmen mellan åtta på kvällen och halv fyra på morgonen för att kräkas. Sen när jag vaknade mådde jag bra?!?! Jag blir inte riktigt klok på min kropp och min mage som bråkar med mig =S
 
I måndags blev det iaf vilodag då energinivån inte var den högsta, men sedan dess har jag kört tre riktigt bra pass. Benen är TOTALT mosade efter gårdagens benpass där jag såg till att öka på vikterna på nästan varje övning. Idag har jag tränat bröst & mage och även det blev ett kanonpass! Bänkpressen gick varm och jag körde 5 set med 40kg och 8 reps - äntligen börjar jag bli lite varm i kläderna och vågar utmana mig själv. 
 
Om dryga timmen kommer jag att sitta bänkad framför TV:n och Efterlyst. Jag hoppas dom tar fatt dom j*vlarna som mördade våran fina Jocke. Ingen förtjänar att utsättas för det dom gjorde mot dig. Det känns overkligt att detta sker så nära, på en plats där man så ofta gått. Vart är världen på väg?
Tankarna finns hos dig och din familj!
 
Vila i frid <3
 

RSS 2.0