Dubbelpass

Idag blev det dubbelpass i gymmet. Innan jobbet tränade jag styrka ben + 45 minuter avslutning på crosstrainern och sen blev det ett jampass också... Underbart att känna hur det sviiider!! =)


Lagade lunch till Lollan och mig idag efter att vi varit o handlat lite... en lunch allá Frida genomgår en deff:

 

Näringsvärde:

Fett: 17g  Protein: 29g  Kolhydrater: 5g
» Avokado (30 gram, 50 Kcal)
» Isbergssallat (50 gram, 8 Kcal)
» Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt (10 gram, 8 Kcal)
» Köttfärs nötfärs högst 10% fett (115 gram, 171 Kcal)
» Tomat (50 gram, 12 Kcal)
» Mozzarella. färskost (15 gram, 48 Kcal)

 



Det gör ont...

.... bokstavligt talat!! Lena Philipssons låt passar så bra in i detta sammanhang. Jag har ont ÖVERALLT i kroppen. Jag kan knappt röra mig av all träningsvärk: Heeeela ryggen värker, jag kan inte ha armarna längs sidorna för att då kommer jag åt latsen som är grymt ömma. Biceps värker, triceps värker, bröstmusklerna värker. Jag kan knappt prata eller nudda magen för att det gör så ont - än värre skratta!!

Jag vet att jag egentligen tycker träningsvärk är det bästa som finns... men det får verkligen inte gå till överdrift! Staackars lilla mig!!

Nu bär det av till gymmet för lite arbete. Om benen bär mig vill säga =P


Lördagens fester

I lördags efter min funkykidz dans bar det av mot Ekerö för att fira Fredrik som fyllde år, sen senare på kvällen var det dags för Mysens 20 års kalajs!! En mycket trevlig kväll med god mat följdes upp med en massa dans!! Stort tack för en suupermysig kväll!!

Dagen i bilder:







My outfit:












Bilder från tjejkväll

Förra lördagen var jag ju på tjejfest hos Patricia... Nu har bilderna äntligen laddats över till my computer:








Balans..

Att det ska vara så jäkla svårt det där med att hitta balans.. Jag verkar bara ha två lägen - antingen ett on eller ett off. Igår blev det alldeles för mkt för vad min kropp och hjärna klarar av, vilket resulterade i en heldag i systers soffa. Hon är klok hon, den där Veronica *ler*

Det hela handlar om prioritet... Jag har kommit fram till att Jag är viktigast i Mitt liv. Därför har Mitt välmående högsta prioritet.. Genom åren som gått har jag lärt mig (inte fullt ut, men en bit på vägen) att se mina egna varningssignaler och när dem börjar lysa. Igår var ett bevis på att jag för en stund har blundat för varningssignalerna och sprungit rakt förbi dem. Då går det som det går..




Nu är det förändring av situationen som gäller! Alla beslut som tas görs för min egen skull och för mitt välmående; som för tillfället är ett MÅSTE!

Jag säger det igen, just för att det är så viktigt:

Du är viktigast i ditt liv!

Tjejkväll hos Patsy

Nu bär det strax av mot sollentunigare breddgrader... Idag är det tjejmiddag med (nästan) alla tjejerna från jobbet hemma hos Patricia... Ska ska bli så stört trevligt!! ;) Önskar er alla en trevlig lördagkväll, det ska aif jag ha! XD


Terapi

Att gå i terapi väcker många känslor och tankar... Känslor och tankar som jag inte orkar med just nu, som känns otroligt övermäktiga..


Middag

Jag ska alldeles strax iväg på middag... lite nervös faktiskt..


Träning v 10

Förra veckans träning:

Mån: Styrka rygg + trappmaskin 30 min

Tis: Styrka Triceps, bröst och mage + 20 min promenad på bandet.
Morgonspinning 45 min.

Ons: Vila

Tors: Spinning 45 minuter

Fre: Styrka ben + 30 min intervaller

Lörd: Styrka Axlar, biceps + promenad på löpband 20 min
Funky kidz

Sön: Vila (+ fyra simskolelektioner)

Ny vecka - nya tag! ;)

Fest, dans och mingel

Jag tror jag hade ett av mitt livs trevligaste kvällar igår. Bokstavligen!!

Lollshi och jag åkte hem till Markus som firade sin födelsedag. Där var det fullt av folk - mestadels icke-vallentunafolk (vilket kändes kul men ovanligt)... Riktigt trevliga människor ledde till att Fridas översocialitet gjorde sig påmind.. Ibland älskar jag mig själv *skratt*.

Allt mingel och förfestpratande förflyttades sedan ner till lokala krogen. Det blev en språngmarsch till tåget och jag fick "åka" snålskjuts på isen med en okänd kille hållandes i handen för att jag inte skulle falla och slå ihjäl mig. Vi missade däremot inte tåget utan tog oss som sagt nere till 3kronor där dans väntade hela natten lång.

En fantastisk kväll som jag verkligen måste tacka alla för!!

Sitter dock som en zombie i soffan just nu. Fyra simskoleklasser har jag hunnit med idag, och kanske tre timmars sömn inatt. Illa. Men det är inte varje helg som ser ut så här, som tur är! ;)


Trotts allt...

Godmorgon mina vänner...

Eller godmorgon är väl lite sent att säga kanske då klockan är över fyra och jag har hunnit göra hundra olika saker. Vaknade tidigt imorse, trots att jag gick o la mig runt ett tiden. Hade en mycket trevlig kväll igår hemma hos Carro som fyllde 20 år.. Vi alla börjar bli stora flickor nu!!

Innan en timmes Funky kidz dans med barnen han jag med styrketräning i gymmet. Tyvär har jag problem med axeln och det smärtar i nästan alla övningar jag gör.. =( Känns verkligen jättetråkigt nu när jag e inne i värsta värsta värsta träningsperioden.. Bara till att vänta ut "skadan" och försöka få en tid hos min massör i nästa vecka.

Dagen har gått fort hittills och snart närmar sig kvällen - lördagskväll och kanske lite alkohol? Jag e ju trotts allt bara 19 år och bör ägna mig mer åt sånt än vad jag gör *skratt*..


Jodå... snart är det min tur att få stå på flaket, ett år sent. Men som man brukar säga: bättre sent än aldrig..


Schleeten och trött efter en veckas "semester" på Gran Canaria.. Det var tider det!!


Marshmallow test

Jag läser socialpsykologi i skolan just nu... jag tror nog överlägset att det är mitt absoluta favoritämne... så jävla intressant givande och tänkvärt!!

I förrgår inledde vi socialpsykologin med att titta på "the marshmallow test" [http://www.youtube.com/watch?v=wWW1vpz1ybo]. Riktigt roligt att se dem små barnen vänta, vänta och vänta (och vissa inte alls). För att förstå vad testet går ut på behöver man sedan titta på ytterligare en sida: [http://www.youtube.com/watch?v=amsqeYOk--w&feature=related]. Det hela tar tio minuter samanlagt - men det är det helt klart värt!!

Trevligt tittande..

att kliva upp

Kan inte påstå att det var lätt att gå upp vid 5.45 igår morse... ändå kändes det betydligt jobbigare att kliva ur sängen denna morgon, en hel timme senare... konstigt det där!!

Grötfrukost med hallon, lättmjölk och kokta ägg ligger nu i magen - mums! Snart bär det av till skolan och min onsdagskväll består sedvanligt av jobb á la jobb.

Önskar er en trevlig dag i sooleen!! <3

Vår?

Är våren kanske äntligen på väg?

Jag blir iaf lycklig av att se solens strålar, det värmer verkligen ända in i själen!!


Veckoplaner

Ibland måste man planera sitt liv för att få ihop livspusslet:

Måndag:

Möte i skolan med handledaren Samuel
Sjukgymnast
Plugg med Mysen
English lession
Möte jobbet
Träning rygg + cardio
Middag & Kvällsmys hemma

Tisdag:
Morgonspinning
Heldag i skolan (socialpsykologi)
Träning Bröst, triceps, mage + cardio
Kvällsjobb

Onsdag:
Skooola (Engelska + projektarbete)
Planering för simskolestart
Kvällsjobb

Torsdag:
Skola på fm
Träffa Barbro inne i stan
Åka hem & försöka hinna till fem-spinningen
Hemmakvällsmys

Fredag:
Morgonpromenix
Plugg
Träning + funkykidz övning
--> Vad kan Fredagen kanske ha för trevligt att erbjuda?? =)

Lördag:
Axlar- och bicepsträning
Funky kidz
Helledig eftermiddag!!

Söndag:
Ev. Ryggträning
Simskola


Minst sagt Crazy

Bildbevis från gårdagen:












Crazy night

Morgonen idag spenderades på face and body care för en underbar ansiktsbehnadling.. Sedan åkte jag hem till syster för att fira Emilia lite till <3

Nu taggas det för Crazy night kväll ute på "stan". Bilduppdatering lovas imorgon!! =)

Trött...

Jag är så extremt trött på alla de tankar jag står ut med... allt det som faktiskt plågar mig, som förstör min vardag.. Just nu orkar jag inte längre, skulle kunna göra ALLT för att få slippa det.. Kan inte ett antal år få räcka? Kan jag inte få passa det vidare på någon annan? Nej, det är precis som att det har blivit en del av mig, något jag måste stå ut med... Jag vill inte ha det så... But where to start? Vem finns där o kämpar brevid mig, vid min sida, när jag behöver det som mest? Vilket är det första rätta steget att ta? Om någon bara kunde komma med lösningen och lägga den i min hand. Om någon ändå bara kunde förstå.


Sportlovsfredag

Imorgon var min första sportlovsdag... Den ägnade jag till liten sovmorgon, pluggande med projektarbetet och TRÄÄNING så klart.. Blev ett härligt axel-biceps pass, men jag börjar misstänka att någonting ligger fel i min axel. Den hoppade o knakade något enormt under vissa övningar igår... *morr* Styrkan avslutades iaf med ett härligt spinningpass. Ylva vickade Åsas pass, vilket jag inte hade det minsta emot, då fick jag ta ut mig tills jag bokstavligen inte kunde andas.. Det gjorde ont i bröstkorgen i minst tio minuter efter passet, men sen började andningen så sakteliga komma tillbaka... "The dark side" e inte o leka med.

Idag kastar jag om lite i upplägget. Det blir träning nu på morgonen, sen lunch ihop med Mysen då vi också ska passa på att plugga. Sen bär det av till syster för min del där jag ska hjälpa till o fixa lite inför Emilias kalas. Lillskruttan har blivit två hela år och hon är fortfarande den sötaste som finns i hela världen.. Gladare unge får man leta efter:







 

Trevlig helg!

Snaaart slut!

Sitter här och mumsar frukost... Vi har kommit fram till den sista kursdagen, och det ska bli skönt när den är över. Utbildningen har varit fantastisk och rolig på måååånga sätt, men att vara i vattnet två timmar om dagen har varit en utmaning. Inte minst för mitt fysiska jag utan också för min psykiska del... Snart är jag alltså utbildad simlärare och kan jobba som det var helst jag vill - starta mina egna simskolor runt om i landet *haha*.

Eller också kan jag ta mina kunskaper och dra utomlands.. Simlärare i spanien - det låter inte så pjåkigt vah?? ;)

Idéerna och tankarna växer för fullt i huvudet - och det är väl underbart, precis vad en utbildning ska ge!!

Snart hoppas jag på lite mer ork och tid att kunna umgås med mina vänner, som jag saknar något enormt!! <3

RSS 2.0