Födelsedagsfirande

Vilken helg! Den har varit fantastisk på alla sätt och vis.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt, bilderna från i fredags får tala för sig själva :)



Jag tog med fika till i fredags som vi avslutade veckan med i klassen <3



Jag fick en fantastisk bukett blommor!



Och jag fick en annanas med pussmun ;)



Mary <3



Mysen och Frida <3



Middag...



Eskilstunaborna!!! =P

Tack alla ni som var med och förgyllde min kväll... Och även tack till alla er som var förbi och förgyllde min söndag också <3

Party

Jamen dåså, då har det äntligen blivit fredag! Ska bli så kul att få ha alla tjejerna samlade här hemma hos mig ikväll... Vi ska äta gott och dricka vin och bara minnas gamla minnen.. hihi... och sen ska vi såklart ut också, så att jag får dansa lite!!

Neeej... nu vill jag bara att dagen ska vara överstökad och att kvällen är på intåg.. Men sakta i backarna Frida - Du har en dag i skolan också =) Ska köpa lite fika till klassen så att vi får lite fredagsmys innan lovet tar sig an. En vecka ledigt nu!!

Livet leker..

Torsdag i all ära!

Blev en hel del jobb igår och jag kände mig allmänt trött när jag kom hem. Denna dag har varit lång, grå och trist - tyvär! Men jag har varit en sväng på caféet o hälsat på Mary, jag har även haft en muntlig prövning med Samuel idag, den gick bra och mitt slutbetyg i kursen "pedagogiskt ledarskap" kommer att bli vad jag hoppades på =)

Jag längtar tills imorgon <3

19 år

Jag har haft en supermysig födelsedag idag, verkligen!!


Men just nu orkar jag inte med mina tankar längre. Varför måste alltid känslorna och tankarna leka med mig, just mig?

När livet är som bäst

Igår kväll efter jobbet åkte jag och hämtade Mysen. Tillsammans tog vi bilen till täby C där halva klassen väntade. Vi hade en Bio kväll tillsamman - såg bröllopsfotografen. Ganska rolig film faktiskt. haha! Åt popcorn och hade det allmänt mys!!

Imorse var det skola, men efter lunch fick Lolle och jag för oss att åka en sväng till IKEA. Vi har haft en mega super duper mysig dag tillsammans!! Tack tjejen för det!! <3 <3


Lolle & jag har känt varandra länge, länge!!


Nu blir det födelsedagsmiddag här hemma (chinamat), för imorgon jobbar jag hela kvällen. Har tänt ljus och ska vänta in att desperate börjar. Passar på att ha lite spamys under kvällen också!!


trööött

Hade ett riktigt helvete att komma upp ur sängen i morse. Mobilen hörde jag inte denna morgon heller, så jag försov mig och vakande åtta av att Mysen ringde o undrade om vi skulle gå tsm till skolan. Suck o pust o usch så jobbigt!! 10 minuter för sent, klockan 8.30, anlände jag till klassrummet. Bättre sent än aldrig brukar jag säga!!

Förkylningen blir bara värre o värre, tyvär.. Snorar o har mig, men det får man leva med!

Kärlek <3

Min helg

Jag vet... det var länge sen denna blogg uppdaterades nu. Jag har haft ganska så fullt upp, och dessutom åkt på en förkylning som verkar vilja stanna i min kropp läänge. Typsikt!

Fredagskvällen såg ut att bli riktigt lugn, låg i sängen vid halv elva o tänkte sussa. Men icke! Ett telefonsamtal och fem minuter senare var jag fullt påklädd och gasade bilen ner till våning. Min kväll slutade som chaufför. Först till donken för att leverera mat för typ sju hundra spänn till en efterfest??!! *hihi*. Sen för att skjutsa hem några andra själar.

Igår kväll tog jag bilen och hälsade på Rafael som har flyttat till Märsta. Spännande att ge sig ut på okända vägar helt ensam. Vi tittade på körslaget och pratade om allt möjligt. Riktigt härligt!! Åkte inte hem förrän miss i nassen... skönt att komma hem till sängen sen!

Laddar denna söndag för en ny vecka som komma skall!!

3 års jubileum

Livet rullar på i full fart just nu, kan faktiskt inte säga annat... Och snart är det helg igen.

Idag ska Mysen och jag in till stan för att gå på ett NAmöte inför vårat projektarbete som vi ska göra. Får se hur det kommer att bli. Jag ska även försöka mig på att tanka bilen idag - wish me good luck, d kan behövas!! *ler*
Igår hämtade jag ut mitt körkort, hihi!! Känner mig as cool när jag ska visa upp det!

Har grym träningsvärk i benen idag, kan nästan inte gå. Ser verkligen ut som om jag har kissat på mig eller något.. haha.. men det får jag ta!! Tränar man sina otränade ben så får man bita i det sura äpplet ;)

Ps. Glöm inte att besöka my lovley gym today. Gym&Sim firar nämligen 3 år och där kan man idag bla göra TANITA test gratis (för att få se sin kroppssammansättning)..


praktik

Hej allihopa!!

Jag ahr spenderat dem senaste två dagarna på systers jobb på hästängens förskola i täby. PUH vad jobbigt säger jag bara. Beundrar verkligen folk som klarar av att jobba heltid med ett sådant. Det är både ostimulerande och jobbigt och dessutom snorigt... haha...

Fast en del små liv har dock redan sattit små avtryck i mitt hjärta... vissa småttingar e ju såå otroligt söta o charmiga!! hehe... yes, jag är helt enkelt inne i en småbarnsperiod eftersom dem omringar mig hela dagarna!!

Den här veckan är det gratis träning på gymmet - så det är abra att passa på att komma och hälsa på! På torsdag firar vi dessutom 3 års jubileum *hipp hurra*


Helgen v 41

Igår, lördag, vaknade jag upp, åt frukost och tog mig sen ner till gymmet där jag körde ett härligt spinningpass innan min F.K lektion började. Kvällen blev lugn med en del bilkörning... =P Idag hela dagen har family och jag åkt en tripp till ekerö och hälsat på moster. Vi har bakat våran goda äppelkaka och dom bjöd även på en god middag. Känns skönt att nu sitta hemma i soffan och kika lite på TV..
Imorgon ska jag följa med syster till jobbet för att göra "praktik" där de närmaste tre dagarna... Blir lite kul o få se hur hon arbetar =)

Några bilder från i Fredags:








Lycka

Jag kan inte direkt påstå att jag haft en särskillt händelserik fredag. Lite sovmorgon, en lektion i skolan, lunch, en tripp till syster för att mysa lite med Emilia och prata lite skit med Veronica. Sen ner till gymmet för ett "möte" med Gustav, träning, mellis och nu tillsist sitter jag här. (ookej då, lite saker har jag ju faktiskt gjort) *ler*

Om ett tag hade jag tänkt att börja fixa mig iordning lite grann. Ikväll är det tjejmys hemma hos Åsa från jobbet, ska bli riktigt trevligt faktiskt!! Tar med mig kameran och ska försöka knäppa lite kort på alla linslusar - *not*..

Alldeles nyss då jag satt i bilen kom jag på mig själv att tänka på hur lycklig jag är just nu för stunden. Solen sken rakt i mina ögon, jag lyssnade på grym dansmusik på hög volym och hela kroppen kändes glad, upprymd och pigg... Jag tänkte på hur långt jag kommit i mitt liv, med mig själv.

Under några års tid har jag lyckats klättra från dalen till toppen av ett högt berg. Jag älskar min familj, mina nära vänner. Jag älskar mitt jobb som har gett mig såå otroligt mycket, jag tror inte ens jag kan beskriva det - att få någonting meningsfullt att göra, tjäna mina egna pengar, träffa underbara kollegor varje dag.

Jag har kommit så långt som jag för några år sedan inte ens trodde var möjligt.. Det är det här som är livet!!!


Jag klarade det!!!!

I nästa vecka kommer körkortet mitt att ligga i mina händer. Jag kommer faktiskt att kunna ta i det, känna på det och visa upp det för alla. From idag har jag blivit med körkort. Och jag är överlycklig!!!

Inte undra på att allt annat fått vänta... träning etc. Men det var såååå värt det!!! *glaaad*

....

Idag gäller det

Vägvärket

Ägnade kvällen igår framför TVn... Desperate premiär var det igår!!! Äntligen *ler*. Innan jag hamnade i soffan hade jag några timmar i skolan, sen åkte jag, Emelie och Robert i klassen till Täby c där vi åt lite lunch på tacobar. Den den var uppäten gick jag över till körskolan och förberedde mig på några timmars intensivt teori-pluggande.

Jag kan inte direkt påstå att jag gillar körkortsfrågorna som man får. Dem visar ett märke i marken som enligt boken betyder "man får inte stanna och parkera". Okej tänker jag. Man får varken stanna här. Man får inte parkera. Så tar jag svarsallternativ därefter men får ändå fel... *morr* Ni förstår, man ska läsa meningen i ett: "man får inte stanna OCH parkera", vilket tydligen betyder att man får stanna - men inte stanna OCH parkera. Varför inte bara skriva: förbud mot att parkera istället för att blanda in stanna också?? Jävla vägvärket som kan slänga sig i väggen.

Som ni kanske förstår behövde jag bli av med all min frustration, så jag åkte till gymmet och cyklade av mig den på ett spinningpass. 45 minuter, 16,7 km, 250 kcal. Otroligt härligt!! Hemma lagade jag sen en god middag och spenderade som sagt resten av kvällen i soffan.

Nu är det dock en ny dag. Sovmorgon!!! Har precis ätit upp min frukost och tänkte ta mig ut på en iskall promenad. D blir skönt sen när den är över ;)


MVG...

Igår efter skolan blev det lite styrketräning med avslutande intervaller, det var riktigt härligt!! Sen blev det jobb hela kvällen och jag hade en fantastisk kväll. Trevliga kunder, jag på bra humör. Instruktioner och rundvisningar byttes av mot småprat med medlemmar. ME LIKE!! =)

Igår i skolan fick jag dessutom tillbaka det stora arbetet som lämnades in för några veckor sen, det om psykisk ohälsa som täckte tre ämnen. Jenny (psykologi läraren) gav mig enormt med beröm. Jag fick högsta betyget i alla tre delarna inom psykologin... OM jag är stolt över mig själv. Ni kanske kommer ihåg att jag även skrev om att jag inte var så nöjd med just psyk. delen, men att jag får lära mig att göra lagom mycket och att det får räcka. Tydligen behöver jag inte överarbeta saker för att få ett MVG... =P

Samuel som höll i filosofi delen hade in mycket att säga. Fick en lapp där det typ stod: bra rakt igenom, MVG! hehe... såå... nu är det bara Naturdelen som återstår..

Har precis käkat lite frukost. Ute är det galet kallt. Ska sätta på mig några mysiga kläder och sen gå förbi pressbyrån o köpa kaffe!! Hoppas ni alla får en härlig dag =)

Tillbaka till vardagen

Jag har haft en helg fylld med jobb.. nu är den över och det är back to school som gäller. Vad mina kära vänner små ahr gjort i helgen vet jag inte, men ingen har ringt till lilla miiiig *snyyft*. Haha... näe, dom har nog också bara haft fullt upp! =)

Känner mig glad idag... ska bli kul o gå tillbaka till skolan efter två veckors "uppehåll". Man kan ju fråga sig vad jag har fått gjort under dem här två veckorna... svaret vill ni kanske inte höra - har jag ens fått NÅGONTING gjort?? Rummet? Skolarbetet som ligger o väntar på mig (hi A tentan)? Inte ens ett HELT körkort har jag fixat, men ett halvt ;) HAHA!!

Näe..
ingen idé att älta och grubbla. Ny vecka, nya tag. och jag gillaré....

Eriiiik

Haha... nu kommer ni garva åt mig...
Jag tror jag har blivit kär.. *leeer*


Erik Grönwall i årets Idol - finns det någon charmigare??
Han spelade dessutom en av huvudrollerna i VRG´s musikal "We will rock u" som visades då jag gick Första året. Redan då var han en stor kärlek för mig... haha... e man crazy eller e man??




http://www.youtube.com/watch?v=myGp22Jb3UA


http://www.youtube.com/watch?v=U7RLDukTfsg



Synd att andra tjejer alltid hinner före ;)


ensaaam

Ingen tycker om mig
Ingen vill ha mig
(för att jag äter mask??)

Blääääää vad tråkigt jag har!!!

Dåligt??

Måste börja med att säga att kvällen igår var helt super bra!! Så jäkla kul o få träffa mina "gamla" tjejkompisar.. haha... höll jag på o säga... men dem e ju fortfarande mina kompisar.. aja... ni fattar ;) Vi åt god middag på wookhouse vid gallerian. Love that place <3

Imorse gick jag upp runt niotiden och jag har nu pecis kommit hem från mina två Funky Kidz lektioner. Idag vickade jag för Elinas grupp med lite äldre barn... Och jag kan inte direkt säga att jag är nöjd över mig själv. Men det är nyttigt det också, kanske... även om d inte känns så. Det är svårt att hoppa in o avra instruktör i en grupp som redan träffats några gånger och idag var det minst sagt rörigt. Usch.. haha... tar nog inte på mig ngt sådant igen.. *skratt*

Men sen lektionen efter fick jag dansa med "min" grupp. Jag måste säga det igen: DEM E SÅ SÖÖÖÖTA!!! *kärlek*

Jag e lite tokig, jag vet ;)


Återträff

Veckorna verkligen springer ifrån mig... Sitter hemma i morgonrocken o har precis ätit upp min frukost. Strax bär det av till gymmet för lite styrketräning och sen Funky Kidz övande. Imorgon ska jag nämligen vicka för den äldsta gruppen också (9-12 år), så det ska bli lite spännande.

Framåt eftermiddagen blir det till att åka in mot stora staden där jag ska möta upp tjejerna från ViktorRydbergs gymn. Var riktigt länge sen jag träffade dem nu. Förmodligen ska vi väl äta ngt gott och bara prata en massa skit och ha mysigt hela kvällen!!







Tiden går så otroligt fort när man börjar tänka efter...

Träning 1/10

Pass: spinning

Längd:
55 min

Avstånd: 19,2km

Kcalförbränning:
290 Kcal

Intensitet: Hög! Åsa får mig alltid att ta ut det där lilla extra. Kanon bra och jobbigt =)


Oktober

Idag kliver vi in i oktober månad. Känns sådär måste jag erkänna - att jag frivilligt står ut med kylan. Att lösa problemet är egentligen ganska enkelt... Man tar sitt pick och pack och bara flyttar. Ska nog överväga den tanken tills nästa vinter *ler*.  Men det är iof bara 21 dagar kvar tills lilla jag fyller år - *weii*

Gårdagen bestod av jobb. Stackars Johanna hade migrän och jag fick börja lite tidigare. Inte mig emot - eftersom jag ändå alltid är på jobbet typ två timmar innan jag börjar. Det är mysigt där *skratt*. Igårkväll kom jag även på att det nu börjar bli höst - och därmed kan vi äntligen börja tända lite värmeljus i repan. MYS!!!

Dagen idag består av ett besök hos frissan. Jepp, jag ska äntligen göra ngt åt mitt ruffs!!


Träning 30/9

Pass: Styrka - bröst, triceps, mage

Längd: 45 min

Intensitet: Ett medel styrkepass... nästa vecka blir det lite ökning på vikterna!!


RSS 2.0