Med tårar..

Det har blivit en liten bloggpaus för min del. Det är med sorg i hjärtat som jag och min familj lämnar den här helgen bakom oss, då min morfar hastigt gått bort efter att ha halkat, slagit i huvudet och fått en stroke. Jag har aldrig tidigare förlorat någon ur familjen och det är en hel del känslor att bearbeta. Inte minst har jag sovit, sovit och sovit.
 
Men han har lyst på oss från himlen i tre dagar nu, allt för att ge oss syrka när vi behöver det som mest! ♥
 
Jag kämpar på med träningen och dietandet. Idag blev det dubbelpass på gymmet, alltså både morgon och kväll, då jag tog igen gårdagens missade lår och vad-pass. Fy tusan vilket bra tempo jag fick upp och grym kontakt, det var med en riktigt bra känsla i kroppen som jag tog mig ann resten av dagen. Avslutade med styrka för axlar och intervaller.
 
Nu försöker jag varva ner i soffan, betalar räkningar och gör sånt där annat kul som att laga mat. Jag måste ändå säga det till mig själv - hejja mig! Tänk att två månader snart har passerat, galet!!
 
 

Sportkost

Inte många timmar kvar nu.... Snart. Helg.
 
Men först måste du surfa in på Sportkost på facebook och vara med och tävla om en Ipad mini... Det vill du väl inte missa?
 
 
 
Det är Sportkost som förser mina muskler med dom bästa produkterna på marknaden ♥
 

Kvällsträning

Idag har jag tränat den absolut snyggaste muskeln som finns - axlar såklart!
 
Bra tryck passet igenom trots att jag fick träna senare än vanligt... men ack så bra det kan vara ibland att faktiskt bryta sina älskade och invanda rutiner.
 
Förlåt för att bildkvalitén inte är den bästa... lite skkaaaakig på handen ;)
 
 
 
Passet avslutades precis som varje tisdag med intervaller. Svettigt AB.
 
 
Nu går vi och sover så att vi kan stå redo och klara för morgoncardio när gymmet öppnar 06:00, jag ska bara vänta på att min lunchkyckling blir klar någon gång..  ♥
 

Ny vecka, Nya tag

Tänk att det redan är måndag. Igen. Vart springer veckorna?
 
Helgen gick åt till att ladda batterierna, både mentalt och fysiskt. För att sedan ladda ur dem redan igår eftermiddag och idag. Helt död ligger jag i soffan med träningsvärk i både tuttarna och ryggen... Men träningen går bra nu! =) 
 
Förra veckan upplevde jag att mina morgonpromenader inte gav det tempo/svettningar som jag önskade så coachen och jag valde att börja införa lätt, lätt jogg i 1 min var 5:e minut. Detta för att vänja min kropp och mina benhinnor (som strular ordentligt) med att försöka öka intensiteten lite. Och det har gått förvånansvärt bra för de små benhinnorna!!
 
Som vanligt sitter jag och (typ?!?) räknar ner tiden tills jag får äta lite kvällsmål och sedan gå o sova. Sömnen är ju faktiskt otroligt viktig för återhämtningen, och jag kan ju alltid skylla på det ;)
 
 
Ps. Sängarna i Thailand är extra sköna! ♥
 
 

<3-träning

Jag tror att min kropp har tagit strejk!! Jag har ont i varenda liten muskel och led.. Det är inte bara träningsvärk utan jag riktigt känner hur trött min lilla kropp börjar bli. Ryggen är riktigt stel och ska tränas ikväll, haha, bra kombo! Men jag ser fram emot att klara av dagens pass, sedan morgondagens morgoncardio innan jag får välförtjänt vila och återhämtning. Kanske en massage på det? Någon som har lite tid över?
 
Idag ska jag fira mitt eget ♥ med ett intervallpass efter styrkan. Hur firar du ditt?
 
 

Fettisdagen

Jaaa, ingen har väl undgått vad det är för dag idag? Jag lade ut en bild på jobbets semlor på Facebook och det blev lite storm... En diskussion om jag var värd en semla eller inte. Men det hör inte dit just nu. Jag går på tävlingsdiet och har 100% fokus på att nå mitt mål med vetskap om att jag har gjort allt jag kan för att nå dit. Längtan efter att få stå på scen är såååå mycket större än tanken på att få äta en semla, det bara är så!
 
 
Hade jag däremot inte gått på diet inför tävling och ett specifikt datum hade jag ätit en utan att tveka!!! För att jag vill. För att jag tycker att jag är värd det. Eller möjligtvis två semelbullar utan grädde och mandelmassa (som jag inte är ett fan av). *Mums*.
 
Dom som känner mig vet att jag kan vara lite konstig ibland, men jag har ett motto när det kommer till mat (när jag själv styr över det jag vill och väljer att äta) och det är att det skall vara värt det. Många har nog sett mig spotta ut saker som jag påbörjat äta för att jag helt enkelt inte tyckte att det var värt kalorierna. Ska man äta något gott ska det ju fan i mig åtminstonde vara värt det!! Eller?
 
Mitt eftermiddagsfika såg iallafall ut så här istället:
 
En liiiiten portion gröt och protein med Ice-Coffee smak...
 
 
Efter ett härligt axelpass och nära-döden-intervaller väntade även denna fantastiska middag:
 
 

Haha... det blev ett matinlägg idag, kanske skriver om något annat imorgon ;)
 
 

Ica basic Kvarg

Har läst lite överallt om ICA Basic kvargen som är en nyhet i butikerna... Jag har letat och letat tills idag då jag fann den! =D
 
Ska avsmakas under morgondagen!!
 
 
Helgen har bestått av träning, matlagning, vila och lite ätande. Till och med Mr. Träningsvärk har kommit på besök - härligt! Jag känner mig galet taggad inför en ny dietvecka som påbörjas imorgonbitti!!
 
Hoppas ni alla haft en bra helg ♥

Kvinnliga grenar

Surfade in på SKKFs hemsida och ramlade över denna bild som är en enkel förklaring på de olika kvinnliga grenarna som finns. Här ser man ju väldigt tydligt skillnaden mellan Bikini, Bodyfitness och Byggning.
 
 
Snyggt eller inte, välj själva... MEN det ÄR fantastiskt vad man kan skapa med sin kropp, det kan ingen säga någonting om!!
 
 
 
 
 

Skifte

Min "lördag" sparas till imorgon då mina kusiner fyller år och jag ska på kalas, Så idag har jag kört på dieten som vanligt. Jag har just kommit hem från ett hårt pass på gymmet och jag ligger helt UTSLAGEN i soffan. Bröst + armar och sedan 40 minuter på Crossen.
 
Får man äta middag redan nu tro och sedan gå och sova?? haha...
 
 
 
Den här veckan har måttbandet visat snällare resultat än vågen och det är ju egentligen allt som räknas. Det går varje vecka åt rätt håll. Fortfarande lång tid kvar men tiden går ju som vi alla vet alldeles för fort :o)
 
 ♥

Fredagsslapp i soffan

Det känns riktigt gött att kunna ligga i soffan denna fredag och kolla på Gladiatorerna.  Snart blir det kvällsmål innan sängen kallar. Och ja, ni får kalla mig pensionär.
 
Veckan har bestått av mycket träning. I måndags byttes mitt upplägg ut och växeln har därmed dragits upp ett steg.  Just nu ser veckoplaneringen för min träning ut på följande sätt:
 
5 styrkepass
3 morgoncardio
2 intervallpass
1 Crosstrainerpass jämnare tempo
 
9 av 11 pass avklarade - 2 to go! ♥

Hunger

Dagen igår bestod av en gemensam nämnare.. Hunger!
 
Vaknade först natten mellan tisdag och onsdag av att jag var så fruktansvärt hungrig. Inte mycket att göra, bara somna om. Sen var eftermiddagen riktigt jobbig också. Men påfyllning av mat efter gårdagens träning, kvällsmellis, sömn och frukost gjorde susen. Nu är jag pigg, glad och på banan igen :o)
 
Tänk när sommaren kommer och man kan äta en sån här frukost igen, med färska jordgubbar... *mums*
 

En dag.

Idag har det varit en sån där dag då min organisationsförmåga har stått på spel, det blir lixom så när en extra grej ska pressas in i ett redan späckat schema. Men allt flöt som smort.
 
05:50 - All mat som skall intas under dagen är medpackade i bilen. Träningskläder på och jobbkläder nerpackade i min väska (t.o.m min BH som jag lyckades glömma en morgon, den gör jag inte om).
 
06:00 - Gymmet & sedan dusch
 
Ca. 07.30 Äter ett ägg i bilen på väg till jobbet
 
07.40 Mumsar glatt i mig morgongröten.
 
Jobbar hela dagen och äter mellis, lunch och mellis igen.
 
16:30 Sätter mig i bilen för att åka till frisören.
 
18.30 Äter kvällsmelliset i bilen för att ladda inför gymmet + före träningsdrink.
 
19:00 Gymmet igen. Glöm då inte att jag redan på morgonen packat ner gymkläder för pass nummer 2.
 
Ca 20:30 Äntligen hemma, Middag!
 
Är det okej om jag går och sover snart så gör vi om alltihopa imorgon igen? :o)
 
Ps. Linnet som jag shoppade på REA i helgen, härlig färg!
 
 
 
 
Hm... någon skulle ta kort på ryggen men fångade något annat :o)
 
 

Teamträff!

var man hemma igen efter en fantastisk helg. Egentligen vankas det jobb och vardag idag men jag sjuknade in igår, typiskt eller vad?!
 
Helgen har iaf varit ASBRA! Jag mötte upp Maria strax innan tre i fredags och tillsammans bilade vi ner till Göteborg. Bara det att vi missade avfarten till Göteborg (jaaa, vi tjattrade en hel del... En ny människa att utbyta alla sina tankar med lixom) och fick snurra runt i Södertälje tre varv. Sen var vi på banan igen.
 
Jag fick uppleva min första riktiga "livet på diet och på språng" i fredags. Efter en timmes bilfärd skulle det mumsas riskakor och avokado. Maria fick snällt skära avokadon i bitar så jag kunde trycka in dem i munnen medans jag körde. Sedan stannade vi till för att äta middag och sträcka på benen. Jag åt snällt min förberedda matlåda även om vägkrogen skyltade med en massa gott. Sista målet intogs när vi landat på hotellrummet innan sängen väntade.
 
Utvilade begav vi oss sedan till Frukostbuffén. ♥
 
 
Resten av dagen bestod av bonusträning för axlar och mage, lunch, lite shopping för mig och Linda medans dem andra drack kaffe samt posering-och-Twalksträning med supersnygga hjälpcoach Tess som förbereder sig för tävling inom några veckor.
 
Dessutom fick vi finbesök av Madde, David och lilla söööta bebis. Tillsammans åt vi alla middag på ett av de fräschaste bufféställena jag varit på - Göteborgs Wok.
 
Tack alla underbara för att jag har fått tanka ännu mer energi i eran närhet. Årets nya teamisar är mer än välkomna till vårat fantastiska gäng. Ensam är stark, men tillsammans kan vi krossa berg!
 
 
 
 
 
 

Purefitness träff 1 2013

Om drygt tio minuter tar jag helg och det ska bli förjävla härligt!
 
Bilen går mot Göteborg tillsammans med Teamis Maria. Inatt blir det hotell och imorgon bitti HOTELLFRUKOST! Resten av helgen kommer att bestå av träning, pladder, poseringsträning och ätande. Det ska bli så otroligt kul, som vanligt...
 
Ses på söndag när jag är åter hemma.
 
Kraam! ♥
 

RSS 2.0