Baksida lår & Bröstpass

Ännu ett superpass har jag bränt av i gymmet! Mitt nya Teamlinne gjorde nog sitt också =) Bra tryck i framsida lår och rejäl pump i bröstmusklerna. Det var ett tag sen jag körde ren bänkpress och jag var betydligt starkare än jag trott - kul! Precis som igår var energinivån på topp under hela passet och jag hade nog kunnat fortsätta en halvtimme till, trots att vi redan varit där i ca en timme och femton minuter.

Dagens pass: Framsida lår & bröst

Utfall med stång
Front squat
Enbenspress
Benspark
Bänkpress
Sned hantelpress
"skopan" i CC
Pushups m. fötter på stepbräda - denna övning pressade verkligen ur det sista!!

Maten ligger nu i magen. Fullkornspasta, kycklingfilé, och frästa grönsaker smakade susen! Jag har inte riktigt hunnit landa och planera veckans mat och storhandla när jag var borta hela helgen. Men det blev en riktigt bra måltid iaf :) Skinka fick bytas mot kycklingfilé, minimajs mot zuccini och quinoa mot fullkornspasta. GOTT!

Bjuder på några dagsfärska bilder:




PWO

Wow, vilket pass jag fick till igår! Jag beställde hem en ny PWO med den senaste beställningen från sportkost.. Och vilken produkt! I vanliga fall brukar jag dippa i energinivå efter en sådär 45 minuter. Då är jag hungrig - då vill jag hem! Oftast får jag pressa mig lite halvdant med dem sista övningarna. Lite mage på slutet sådär..

Men igår - vilken energinivå. Jag hade kunnat springa en mil efter mitt ryggpass i gymmet. Magen mosade jag på med set efter set i slutet och dessutom blev jag sugen på att pumpa lite biceps innan jag bestämde mig för att åka hem.

Detta var den nya produkten:



Den är dock inte helt kalorifri - men som den duracellkanin jag var igår förbrände jag dem med råååge!

Nu ska jag gå ut i den strålande solen och ta mig en härlig promenix innan det är dags för lunch, magen kurrar redan! =)


Mellanmål

Min avokado som jag skulle ha till mellis mådde inge bra :( Hur ska man egentligen göra för att få avocadosar att hålla om man köper dem hårda i butik? Mina lyckas aldrig bli mjuka och ändå ruttnar dom?! Förstår ingenting =S Istället blev det lite bregott och skinka på mina knäckisar och till det 1 dl  naturell lättyoghurt. Jag måste ju ladda med mat för om en timme får jag åka till gymmet!

Det var riktigt skönt att ha vilodag igår och dessutom har träningsvärken börjat lägga sig. Löööövley! Jag är taggad till tusen! :) :) :)

Måste försöka få med mig både sambo och kamera till gymmet så jag kan ta lite flera bilder där.

På återseende mina kära vänner!

Byggargodis & posering

Träningsvärk plågar hela min kropp - men konstigt vore väl annars. Efter denna mördarhelg (i positiv bemärkelse) trivs jag bra med att ha vilodag från gymmet. Istället har jag hunnit packa upp väskor, hämta ut nytt byggargodis från posten, lagat middag och helt enkelt varvat ner efter en jobbdag.

Detta låg och väntade på mig i ett paket från sportkost ... Alltid lika kul med nya saker! Dessutom fick jag med en hel del prover på produkter som jag inte ens beställt. Man tackar :) Glöm inte att beställa nu när ni får 10% rabatt om ni uppger koden "kompispris". Dessutom har dem tag 3 betala för 2 på vassleproteinet som jag använder - supergott i chokladsmak. Jag passade på att beställa två choklad och en pineapple, så den senare ska smakas av i veckan!



Nya produkter resulterade i:



Ett överfullt skåp! =)


Innan jag avslutar detta inlägg måste jag bara få dela med mig av hur otroligt glad jag är över att få ha testat på posering nu under Teamträffen. Posering är INTE lätt så det gäller att börja i tid. Jag vet att andra har skrivit om att poseringsträning är både svårt och jobbigt, men jag hade i min vildaste fantasi inte kunnat föreställa mig detta. Det handlar om att spänna rätt muskler, hålla armarna i en viss vinkel, inte "täcka" rumpan med den bakre handen, att ha attityd men samtidigt se avspänd och glad ut. Jag är helt klart en erfarenhet rikare - och med det ska jag dela med mig av en bild från min absolut första "riktiga" poseringsträning. Någon gång är alltid den första!



 



Teamträff 1

Vilken helg!

Nu är jag äntligen hemkommen från en helt underbar helg tillsammans med mitt team Pure Fitness. Lördag morgon blev det till att gå upp tiiiiiidigt för att ta mig in till centralen där Thomas hämtade upp mig, Linda och Ida. Sen följde en fem timmar lång bilresa ner till Göteborg.

Hela Teamträffen startades upp vid Skatås motionscenter - en riktigt mysig och trevlig plats för utomhusträning, speciellt då solen skiner! Ett modifierat pass av FitnessFive fick bli startskottet, där vi under 60 sekunder/gren tävlade i pullups, jämfotahopp på stock, stock-axelpress, pushups och dips. Det blev en härlig genomkörare för kroppen =)

Efter att ha laddat upp med mat väntade poseringsträning och ett kettelbellspass på WorldClass. Där fick vi också Goodiebags från sportkost fullproppat med en massa olika produkter, samt Teamkläder och Dcore-kläder =)

Kvällen avslutades med en välförtjänt Grekisk middag innan jag bokstavligt talat däckade i hotellsängen.

Dag 2 började med en fantastiskt god frukostbuffé. Jag förstår inte riktigt men det är något visst med frukost, helt klart dagens bästa måltid. Och vad är då en hotellfrukost? Jo, himmelriket!

Mördarpasset from hell fick avsluta denna intensiva helg, ett medvetet val av coachen som annars trott att vi skulle ge upp och åka hem (inte vi heller? träningsnördar!). Det passet bestod av allt som jag inte vill nämna vid namn. Uppvärmningsjogg, utfallsgång, armhövningar, intervaller, burpees och situps var bara några av övningarna vi fick plåga oss igenom. När jag trodde (eller kanske hoppades?) att passet nått sitt slut var det istället dags för det värsta av allt - backintervaller i en braaaaaaaaaaaaaaaant backe! Sen var jag inte kaxig...

Jag kan bara samanfatta dessa två dagar på ett sätt: det har varit helt fantastiskt! Jag har skrattat tills tårarna tittat fram och jag har inspirerats till tusen. Det är en härlig känsla att känna tillhörighet. Jag känner en ENORM tillhörighet till mitt underbara team och dom människorna som utgör det. TACK för den här möjligheten att få vara en del av er <3



På resande fot fem på morgonen



Jag tar i under axelpressen



Älskar denna bild på Rebecka



Superstarka Linda



Underbart god Souvlaki



Hotellfrukost - I love <3



Död efter mördarpasset dag 2



Goodiebag =)



Grymt Team!

Boulekväll

Då bär det snart av mot Teamträffen, bara en Boluekväll med jobbet först.




Pack-paniiiiik

Åh vad jag hatar att packa. Jag har noll energi och går bara runt o virrar. Gör allt jag kan för att slippa - rensar lite här, plockar lite där. Gaaaaah! Jag blir galen snart!

Vad behöver man ha med sig på en träningshelg? jo, Alldeles för mycket saker!

Träningskläder * 3 (både inne och ute)
Träningsskor * 2 (både inne och ute, men funderar starkt på att lämna inomhusskorna hemma)
Handduk, tvål, shampoo och allt sånt som är tungt och tar förskräckligt mkt plats.
Kläder att ha på mig under kvällens middag, typ jeans. 
Myskläder att åka i.

Hm, det är nog det som är det mest nödvändiga...

Min rygg och mina armar har gett upp efter dagens träning och jag får verkligen anstränga mig för att ens kunna knappa på tagentbordet... En ganska obehaglig känsla faktiskt. Och det gör dessutom packningen extra jobbig.

Men det är bara att ta tag i det!




Bilder från innan dagens träningspass

Förmiddagsmellis

Mellanmål när det är som bäst!

Chokladprotein med päron, mums!

PS. Vi har en ChokladÄLSKARE på jobbet...



Har man inget att göra så skaffar man sig det =D


Darrrrrar

Mina axlar är helt utpumpade.. Jag kunde knappt tvätta håret då armarna nästan inte går att lyfta. Grymt upplägg på passet med bla dropset på axelpressar, arnoldpressar och hantellyft åt sidan. GÖTT!

Fick dessutom till en bättre måltidstajming idag vilket gjorde att jag slapp träna hungrig! Efterträningsdrinken som jag tar efter mina pass blir bara godare och godare... Jag kan verkligen inte tänka mig att vara utan den! Ett helt fantastiskt gott proteinpulver i chokladsmak blandat med snabba kolhydrater i form av carbonox med ananassmak. Det blir lixom en Choklad-Ananasdrink!

Det proteinpulvret som jag fick hem för någon vecka sedan har redan tagit slut, så nu ska jag beställa en sån där stooooor burk av samma sort från sportkost.se. =)

Imorgon måste jag hinna packa allt som jag skall ha med mig till Göteborg eftersom vi ska iväg med jobbet och spela Boule på fredagkväll. Blir dock inte en sen kväll alls då bilen till sydligare breddgrader avgår 5.30 ifrån centralen lördag morgon. Puh så tidigt! Men det ska bli såååå kul!



Bild från axelträning en heeelt annan dag! =)

Mycket kaffe

Passet igår kan inte ha blivit allt för dåligt då träningsvärken plågar mina ben, rumpa och vader. En vanlig dag på jobbet idag som följs upp med träning.. Om dryga timmen är jag på gymmet och kör ett helt pass för axlar och mage - det är lyx det! Hoppas på gryyyym kontakt. Har druckit en hel del koppar kaffe idag och känner mig dessutom väldigt sprallig =)

Uppdaterar er senare!

Återhämtningspass... eller nått!

Tiden har inte varit min bästa vän denna eftermiddag. Alldeles för mycket på jobbet precis då man ska gå hem, vilket resulterade i ett något senare besök på gymmet. Då skrek Fridas mage efter mat = vääääldigt dålig koncentration!

Trodde benen skulle vara pigga idag, men icke. Jag är stel som en... cementklump! i baksida lår så det gick inget vidare att köra raka marklyft och andra baksidalår-övningar. Lite benpress, några utfall, lite vader och höftlyft för rumpan. Måste faktiskt medge att det var ett riktigt dåligt träningspass. Om det ens får kallas träningspass? Jag blev inte det minsta svettig och en runda på crosstrainern hade nog "gett" mig mer än det jag åstadkom bland vikterna..

Jag tolkar detta på lite olika sätt.. Jag har tränar tre dagar i rad utan vila och har två dagar till framför mig. Jag kanske verkligen behövde en vilodag?! För långt mellan mellis och träning = hungrig och okoncentrerad. Och att ladda med semelätande verkar inte vara en bra uppladdning för mig.

Nu ska jag tigga massage av sambon på mina stela ben..

Imorgon blir det ett kanonpass!

Semlor

Här på jobbet finns det semlor så det räcker och blir över...



Jag är inget "fan" av semlor, men denna ligger nu i min mage... DOCK med modifikation: Mandelmassan och grädden borttagen och kvar blev... Världens godaste kardemummabulle!




Ben? Nej rygg!

Nu har jag precis ätit mitt kvällsägg i soffan och några skivor kalkon. Andreas tycker att det luktar äckligt... Vad ska jag göra åt det? Det är inte mitt fel!

Idag var det egentligen vilodag men hela den här veckan blir lite tokig med allting då två träningsdagar ur mitt schema "går bort", (som iof ersätts av andra). Mejlade coachen och frågade om råd... Huuuur ska jag göra nuuuu? Haha, tydligen var jag inte ensam om att ställa den frågan! :D

Vi skjuter lite på allt helt enkelt! Träningsdag idag, ben stod på schemat. Men mina ben är inte riktigt fräscha efter att ha blivit igenomkörda både lör och delvis sön. Då fick det bli ett rygg- och- magpass istället. Och vilken kontakt jag fick.

Nytt program, några nya övningar, lite justeringar i set och reps. Och där satt det!! En obeskrivlig känsla som jag njutit av heeela kvällen.


Min lilla rygg för några veckor sedan:




Men jag drömmer om:




Jag jobbar på det.... ;)

Paket

Jippie, jag har fått paket!! =)



Känner du också för att testa världens bästa hudvårdsprodukter eller ett nytt mineralpuder?



Har du ömma muskler eller behöver du en kylande gel?




Tveka inte att kontakta mig! Nr: 0731544241

Veckan som går i ett!

Det är full rulle hela veckan som gäller, så det blir verkligen till att måndagsladda!

Började dagen med yoghurt, banan, valnötter, kokt ägg och kaffe. Det var ÅR sedan jag åt yoghurt senast.. Känns det som iaf :) Gott med variation till Gröten.

Från och med denna vecka lägger vi in ett förmiddagsmellis vilket gör att jag skjuter på lunchen till något senare. Jag kommer få jobba hårt med detta denna vecka, för min kropp (eller psyke?) är så inställd på mat vid elva - halv tolv, och inte efter tolv. Men det går förvånansvärt bra idag!

Tog min promenad alldeles nyss och jösses - vilket underbart väder! Hade kunnat gå MINST två rundor till :) Skönt att även få sträcka lite på mina ömma ben. Nu äter jag iaf lunch i form av matlåda från gårdagens middag. Efter jobbet väntar träning.

På lördag däremot smäller det! Då är det äntligen dags för den efterlängtade Teamträffen. Jag och några teamkompisar styr bilen ner till Göteborg tiiiiiidigt på lördag morgon där vi i två dagar ska träna tillsammans, äta god mat ihop, umgås och utbyta ett och annat ord om träning. Det ska bli sååå kul, jag längtar!

Hälsa gärna på hos deras bloggar här till höger och lär känna dem!

Team Pure Fitness

 

Kyckling med råris

Dagens middag:

Råris
Kyckling
Kryddor
Lätt kokosmjölk
Paprika röd
Spenat

Lättlagat, en fröjd för ögat & suuper gott!


Jag kan!

Idag är det lycka! Pulspass på schemat och förvånande nog kände jag mig faktiskt lite förväntansfull... Ökade vikter på Utfallsgång med hantelrotation, på frivändningarna med stöt och på Arnoldpressen. OCH jag gjorde egna dips! Vilken glädje!

Det var inte bara en eller två dips heller... Utan fem helt egna. Mina första. Jag kan! Jag måste börja förlita mig på min egen förmåga, jag hade nog kunnat göra egna dips för länge sedan, men jag är så sjukt, fruktansvärt feg ibland! Andra setet blev det tre egna + några negativa då jag verkligen höll emooot på vägen ner.

Men det här var sista pulspasset för den här gången, i nästa program finns det inte något rent pulspass inlagt men desto mer ren styrka.

Planeringen för nästkommande träningperiod ser ut såhär:
Framsida lår, bröst
Rygg djup, mage
Baksida lår, rumpa, vader
Axlar, mage
Rygg bredd, armar


Dvs fem träningspass i veckan och två vilodagar. Det känns kul att få nytt att bita i, även om jag började känna mig väldigt nöjd och bekväm med det första. =)

Idag på gymmet innan träningspasset fick jag hjälp av min kära gamla kollega Caroline som gjorde en BIA-mätning på mig. Denna metod är ett sätt att mäta fett%, muskelmassa och vätskenivå. Testet är dock VÄLDIGT känsligt och påverkas otroligt mkt av när på dagen du gör det, när du senast åt, senast tränade och senast drack vatten. Så jag tar det med en klackspark och mer som ett sätt att mäta mina framgångar på.

Mätningen visade både fina resultat sen den förra mätningen, men även lite trista. Den 22/8 gjorde jag min första och under hösten har jag tappat tre procentenheter fett på kroppen! Det är ett riktigt glädjande besked.. Vikten har gått från 62 till 58 som jag idag väger. Däremot har lite muskler rykt med på vägen - dessa kämpar jag nu hårt med för att bygga upp!

De riktigt roliga resultaten kan man dock se om man jämför med Tanita-testen som jag gjorde för ca två år sedan med min dåvarande PT Jessica. Där kan man snacka om förändringar! Vid hennes och min första vägning i Jan 2010 visade vågen på 72 kilo. På två år (eller egentligen ett) har jag tappat fjorton kilo i vikt. Mestadels fett (10 procentenheter), men självklart också vätska och tyvärr muskelmassa.









 

Nu kämpar jag på mot mina nya mål!

 

Eftermiddagens mellis blev:

 

Fruktsallad med kesella & valnötter, mums!

Efter träning kommer mys!

Lördagarna blir bara bättre och bättre! Mysig och lugn frukost följs upp utav träningspass, efter-träningsshake med vassle och carbonox, tio minuter i solariet, dusch och sedan är Frida en ny människa!

Köpte med mig lite sushi hem till mamma och pappa nyss för att äta här. Jag blir bättre och bättre på det där med lunch på helgerna. Förr hoppade vi alltid över det, men nu ser jag till att få i mig lite mer näring och tänker MAT i första hand, gottigott i andra hand.

Morgonens vikt ligger lägre än förra veckans fastän jag inte tycker jag gör något annat än äter. Men i och med det nya kostupplägget ökar vi kalorimängden uppåt ytterligare, så nu kommer mina muskler få bra med näring! =)

Nu blir det lite soffmys och skidåkningstittande med pappsen och sen lite fika, kaffe och blåbärsbulle. Ikväll väntar min cola zero <3

 

Två bilder från dagens pass: baksida lår, vader och mage!


Redan?

Frukost när den är som Bäst! Hade lite färska jordgubbar kvar från alla <3 dag som är perfekta på gröten... Mums! Och ett ägg till det här så är frukosten fulländad.



Såg precis att ett nytt upplägg ramlat in i mjelen... REDAN? Känns som om jag knappt har hunnit börja på det andra. Men det är väl variationen som gör att man utvecklas! Även kosten är reglerad något uppåt. Här ska nu ätas!! :)

Ska på en gång kika igenom allt så får jag återkomma med uppdatering om det sen. Önskar er alla en fantastisk fredag! KRAM så länge

chokladfrossa

Just nu på jobbet:



Denna fick precis jag och mina tre närmaste kollegor utav några tekniker för att vi är så BRA!
Alltid kul att bli uppskattad på jobbet... Jag försöker tänka ut ett sätt så att jag ska kunna äta några bitar av denna fantastiska choklad. En strategi lixom. 

Innan vi fick denna lilla present hade jag inte en tanke på choklad, men nu är det ju typ allt jag kan tänka på... Roligt hur hjärnan fungerar! Min första strategi blir att skjuta upp chokladätandet till imorgon. Imorgon kan jag kanske ta en bit.

Om jag nu mot förmodan fortfarande skulle vara sugen på choklad imorgon så tänker jag unna mig en eller två bitar till kaffet. MEN då blir det också en tripp till gymmet för lite cardioträning.. Kompromiss med mig själv sådär... Och träning på vilodag

Inte som jag tänkt mig

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, idag tillbaka till planen.

Träning står på schemat efter att jag har varit hos tandläkarn. Får gå lite tidigare från jobbet idag för att hinna dit till 15.40.

Just nu väntar jag på att klockan ska närma sig halv tolv så jag kan värma min lunch. Har en lunchbeställning att ta hand om till ledningsgruppen, så det kan vara skönt att ha den avklarad innan jag själv sätter mig och äter. Denna veckan har jag lagt till en frukt på förmiddagen som mellis, men jag upplever mig mer hungrig med frukten än utan... (Och visst, den höjer ju blodsockret med endast kolhydrater så det kanske inte är så konstigt). Tror faktiskt jag hoppar den resten av veckan.. Eller... imorgon, eftersom det ju är fredag då =)


Allt går i ett

Dagarna går i ett. Jag hinner bara jobba, träna, äta middag och sova. Men jag känner mig nöjd med det, skönt med rutiner! Problemet är att när det dyker upp andra saker som man borde och skall göra. Fira nära och käras födelsedagar på kvällen på träningsdagar. Eller handla. Då blir det helt plötsligt stressigt.

Idag väntar gym DIREKT efter jobbet. I och för sig åker jag ju alltid till gymmet direkt efter jobbet, men idag måste vi ligga i för att hinna träna, åka hem och duscha/äta och sen styra bilen mot Andreas morfar som fyller år. Allt detta på ungefär 1,5 timme. Det blir någon axel och bröstövning mindre än vanligt - bättre kvalitét än kvantitet!

Igår hade vi en suuuper mysig kväll. Jag lagade middag med kycklingfilé och sparris <3 och till dessert blev det en ruta mörk choklad och färska jordgubbar. Sååååå goda! Vi lyxade till det också och drack bubbelvatten i vinglas med några frysta hallon i. Det kändes iaf lyxigt! Jag fick en sodastream av Andreas i julklapp och snacka om att det är en hitt - jag som dricker så mycket bubbelvatten slipper nu konka på flaskor till och från affären. =) =) 

 


Min Andreas

Min Andreas vet hur man gör mig glad och lycklig. Blommor i all ära, men kortet gjorde att jag inte kunde hålla tårarna borta. Här satt jag på jobbet vid lunch och tårarna bara sprutade. Men det var inte första gången. Jag har gråtit här många gånger, av saknad efter honom eller bara av helt fantastiska små mysiga sms en vanlig vardag. Du är mitt allt, mitt ljus i vardagen <3 Tack!



Linda lyckades fånga en gråtande tjej på bild.

 


Gårdagens ryggpass

Idag var det så gott med gröt till frukost att det inte finns ord! MUMS!

Dagen igår var fullspäckad med jobb och träning. Laddade ordentligt hela dagen för kvällens ryggpass. Och vilket tryck! Hade en grym kontakt och utmanade mig genom hela passet. Klarade 3 chins själv på 10 kilo i hjälpmaskinen. Ett av mina mål har länge varit att klara en liten chin helt själv. Jag är påväg dit. Snaaaart går det!

Ökade vikter på både latsdrag och rodd. Hantelrodd gjorde jag två extra reps på samma vikt som sist och ökade på marklyft. När det sen var dags för mage var jag HELT SLUT. Det blev lite halvdant för magen.

Nu får vi se vad dagen bjuder på... Jag ska vara extra snäll och ge kollegorna extra mycket nackmassage idag. För det är ju Alla Hjärtans Dag!



Pulspass

Dagen började med grötfrukost... Inte helt ovanligt :) Sedan laddade vi upp för att åka till gymmet. Det var återigen dags för det j*vla, jobbiga, hemska pulspasset. Och det var jobbigt. Jag stönade och stånkade. Svetten rann, mjölksyra i benen. Men jag klarade av det och till och med ökade vikter på en del övningar. Tjohej! Efter det sprudlade endorfinerna som bara den, solen sken och jag kände mig sååååå lycklig.

Passet jag gjorde idag innehåller övningarna nedan, komponerat av Madde. Bara att testa om du känner för att höja pulsen!

Uppvärmning crosstrainer

Hantelgång med rotation
Burpees
Utfallshopp
Frivändning med stöt
Dips
Arnoldpress
Mountainclimbers
Diagonala crunches med box


Nu äntligen är vi hemma igen och kan slappa lite i soffan innan det är dags att sussa. Det blev en mysig eftermiddag hos moster och kusiner på Ekerö, men imorgon är det tillbaka till jobbet och vardagen igen.

Hoppas eran helg har varit suuuuper och att ni hunnit njuta av det fina vintervädret och solen!



11/2

Älskade lördag. Sov till ca nio, frukost och sedan satte Andreas och jag igång med storstädning här hemma. Så nu har vi det rent och fint.. Efter det tog jag en promenad ute på ca en halvtimme ner till gymmet, det är skönt att man inte fryser ihjäl bara för att man går utanför dörren. Fortsätter det såhär har vi snart våren på intågande *hoppas*

Ett besök på solarieöarna blev det, lite egentid sådär. Träningspasset för baksida lår, vader och mage klarade jag ju av igår så det kändes lite lyxigt att vara på gymmet utan att träna! :)

Precis hemkommen från ett besök i Stinsen, där jag handlade lite presenter till mina kusiner som fyller år och skall firas imorgon <3 Alldeles strax pyser vi över till vänner som bor ett stenkast härifrån för att bli bjudna på lite middag och kanske en runda "Alias". Jag laddar med cola zero och lite smågodis - djungelvrååål vad jag har saknar er!

Trevlig lördagskväll alla fina!





Underbara! <3

Vilodag? Hell no!

Fredag igen. Det är något alldeles speciellt med fredagar, alla känns så lyckliga och glada och man passar på att mysa lite extra på jobbet. Tempot blir lixom lugnare. Härligt!

I två dagar nu har jag gått upp tidigare än vad jag brukar göra på vardagarna - och jag har verkligen studsat upp. Jag är pigg och energifylld. Glad. Ja till och med sprudlande. Det spritter i kroppen och jag kan inte stå still en sekund, som om jag går på högavarv =)

Idag är det vilodag. VILODAG? Släng dig i väggen. Idag är jag ju taggad, jag vill åka till gymmet när jag mår så här. Passa på att få ut all energi, för vem vet hur jag mår imorgon? Då kanske jag inte alls vill träna, bli svettig, behöva planera så att jag tajmar maten med träningen. Det är ju så enkelt på vardagarna - jag äter mitt eftermiddagsmellis, åker till gymmet, tar en proteindrink och åker hem och lagar middag. Inga frågetecken. Dessutom är det oftast väldigt lite folk på gymmet på fredagar. Om två timmar kommer jag att vara på gymmet, punkt!

Dagen bjöd på den bästigaste lunchen ever. Sushi! Till & med solen vågade sig fram =) ♥


Ny coach!

Träningspasset idag var grymt. Benen mosades och armarna fick pumpas med en övning vardera för biceps/triceps. Ställde mig på vågen idag och min kvällsvikt var samma som förra lördagens morgonvikt. Det blir till att äta mer mat! Dock är jag i otroligt bra form just nu (och nu jämför jag mig endast och bara med mig själv), jag känner mig nöjd. Vaknar på morgonen och tycker mig nästan kunna se lite magrutor. Mina små, men fantastiska muskler känns "hårda" i stort sett hela tiden. Återigen, nu utgår jag endast från mig! Jag har både vägt mindre, och haft något mera muskler på kroppen, men aldrig de två i kombination. Det är en härlig känsla, den sporrar.




Nu längtar jag efter mina snygga träningskläder från Dcore. Jag kunde inte låta bli och beställde även denna snygga Hood. Blir perfekt att mysa i på kvällarna och att ha till och från gymmet!



Jag vill även passa på att välkomna Teamets nya hjälpcoach Johannes Eshak! Det ska bli roligt och spännande att få träffa dig och få ta del av dina kunskaper!



Nu väntar sängen och imorgon är det äntligen fredag, God natt!

Reflektioner

Till skillnad från igår kändes det oförskämt lätt att gå upp ur sängen imorse, trots att jag ställt klockan en halvtimme tidigare än vanligt. Härlig känsla att vakna pigg, glad och riktigt utvilad!

Ansiktsbehandlingen igår var underbar! Jag tror till och med att jag lyckades slumra till där på behandlingsbänken. Medans ansiktsmasken gjorde nytta fick jag en ljuvlig hand- och- armmassage. Innan behandlingen blev jag bjuden på middag hemma hos mammsen och papps, grillad kyckling och en god, fräsch sallad. Det blev en god och nyttig middag, även om den inte stod med på kostprogrammet som Madde har lagt upp åt mig (bättre en middag än ingen alls). Ibland kommer livet emellan och då får man göra det bästa av situationen!

Tanken var att åka och handla lövbiff efter behandlingen så att jag har till lunchen idag. Då var det såklart slut. Nödlösning - mager nötfärs. Det får gå! Det är såhär livet är och alltid kommer att vara. Man måste hitta lösningar som får det att fungera. Har du inte tid att träna på vardagarna? Skaffa dig tid! Istället för att gå ut med kollegorna och äta lunch - laga matlådor, ät den på din plats och ta en promenad på lunchen. Lägg upp en plan och håll dig till den.


Jag vet, det kan ofta vara lättare sagt än gjort. Jag har haft ett jobb som har näst intill stressat ihjäl mig, då jag inte orkade med träningen, inte orkade bry mig om vad jag åt. Jag har haft perioder med hetsätning. Jag har haft perioder med ångest, perioder med känslan av att jag inte räcker till, med prestationskrav (nej, skolan var inget för en duktig flicka som jag). Skillnaden var att jag tog tag i min situation. Jag såg att jag inte mådde bra och tog ansvar för det, förändrade vardagen. En del saker å andra sidan kan man inte påverka.

Under hela min ungdomstid har jag haft väldigt, väldigt svår ackne. Jag har testat alla mediciner på marknaden, alla behandlingar som finns, alla produkter som finns. Jag har besökt hudläkare efter hudläkare. Barn stannade och pekade på mig --> "Mamma, har hon vattkoppor?". Jag tittade inte människor i ögonen, jag var skygg. DET om något var inte lätt - jag var knäckt. I flera år. Ge inte upp.


Redan efter två veckor på mitt nya kost och träningsschema känner jag att det finns människor som ifrågasätter mig och mina val. Som inte förstår sig på mig. Och nu går jag inte ens på diet! Jag har ingen bättre förklaring än: Jag vill det här! Jag vill känna känslan av att ha ett mål och nå dit. Idag mår jag bättre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv!

För ett tag sedan läste jag ett blogginlägg som Madde hade skrivit om varför man vill tävla i bodyfitness. Jag kan inte säga det bättre än henne, för hon har sattit ord på exakt det jag skulle vilja få folk att förstå, utan att alltid behöva förklara mig. Klicka på länken ovan, läs, begrunda. Du behöver inte förstå, bara acceptera.

Ett utdrag ur hennes inlägg: 
"Att tävla med sin kropp kan vara det mest utmanande man kan ta sig för. Att hitta ett mål, oftast flera år fram i tiden, som du strävar emot, tar små steg emot, ser i fjärran, och varje dag fortsätter att behålla ögonen på, utan att avvika. Det är inget för mesar. Det är inget du gör för att du är lite fåfäng och gärna skulle bli av med bilringen kring midjan. Det är blod, svett och tårar. Mycket svett. Sjukt mycket tårar."

Ditt liv blir vad du gör det till. Jo, det är sant! Ingen annan kommer att gå dina promenader, laga dina lunchlådor, sova dina åtta timmar varje natt, ta hand om dina barn, träffa dina vänner, söka dig ett nytt jobb. Men det finns människor som kan stötta och det finns dom som kan stjälpa. Omge dig med människor som tror på dig och som lyfter dig, det blir så mycket enklare då. Allt blir så mycket enklare då.






Perioder i mitt liv... - 10 kilo, + 14 kilo, Idag. Med finnar och ärr, och utan. Fejkad lycka, riktig lycka.


Det är ditt liv


Kakfrossa

Haha, jag kände mig som ett hälsofreak på lunchen idag:

 

=)

I
går på eftermiddagen hade jag ett sånt otroligt sug efter kakor. Min kropp ville verkligen ha en stor kakfrossa. Vid sånna tillfällen är det jobbigt att vara kakansvarig på jobbet, varje dag vid halv tre. Men psyket vann över kroppen igår. Det blev ingen kaka. Först bestämde jag mig för att vänta till efter mellanmålet vid tre. Sen kändes det helt enkelt inte lika kul längre. Plus att jag faktiskt glömde bort att jag var sugen på kakor.

Jag känner dock att jag kommer få tampas med samma tankar idag. Efter lunchen vill jag gärna ha en kaffe, och just då är det så otroligt gott att ha någon liten kaka att äta på till. Varför jag tycker det vet jag inte. Varför det blivit en vana på just det här jobbet vet jag inte heller. Jag kommer helt enkelt att få lära mig att dricka kaffet efter maten utan kaka. Eller också välja att istället dricka te, för då känns inte kakan lika viktig längre. Vissa dagar är värre än andra, en del dagar tänker jag inte ens tanken att jag vill ha en kaka, medans andra, som igår och idag, skulle jag kunna springa en mil för att få ha en riktig ordentlig kakfrossa... Fast då kan man ju iof ha det utan dåligt samvete, synd att jag inte är en löpare! :D

  

Dessa är favoriterna som helst ska ätas direkt ifrån frysen!


Prioriteringar

Godmorgon alla solstrålar!

Idag fick jag kämpa för att ens komma ur sängen. Men nu är jag uppe, äter gröt, ägg och dricker kaffe. Träningsvärken lever sitt eget liv i lilla kroppen och gör sig påmind överallt - när jag sitter, står och går. En välförtjänt vilodag väntar alltså idag och efter jobbet har jag en ansiktsbehandling inbokad - Mys! Det är en så härlig känsla att bli ompysslad av någon annan och bara glömma tid och rum.



Magen är knäpp, bullrar och har sig. Jag hoppas den ger med sig under dagen. Sen önskar jag att dygnet hade fler timmar, om så för en enda dag. Jag behöver ta hand om en massa saker där hemma, tvätta och städa, plocka med saker och kläder, umgås mer med min Andreas, träffa mina vänner. Men dygnet har bara 24 timmar och just nu måste jag prioritera andra saker. Och jag är glad att jag har folk i min omgivning som förstår det. Framförallt är jag glad och lycklig över att min sambo finns där för mig och stöttar mig till 110%. Du är Bäst!

Något lugnare

Det är mycket att göra på jobbet idag med, men inte lika kaosartat som igår. Just nu fyller jag på magen med lite mat. Egentligen är det vilodag idag, men jag får kasta om två dagar denna vecka för att få till det. Så idag blir det axlar och bröst och så tar jag vilodagen imorgon istället.

Träningsvärken från passet igår kommer mer och mer. Det känns rejält i magen, mellan skulderbladen i ryggen och tom i biceps (tack vare chinsen och latsdrag) =) Vaderna börjar ge med sig...

Min mage har kännts lite orolig och konstig i några dagar, vilket jag såklart hoppas snart går över. Man är inte riktigt människa då den krånglar :/ Alldeles strax går jag ut på min lilla runda i friska luften, det ska bli skönt!

Dagen har gått fort

Vilken dag... Som jag skrev i det tidigare inlägget så har det varit en totalkaosig dag på jobbet, och inte lugnade det ned sig heller, som det annars alltid brukar göra (om så för tio minuter). Uppe i varv och lite smått irriterad åkte jag till gymmet direkt efter jobbet. Mitt ryggpass blev inte sådär hejdundrande bra som förra veckan, men dock helt okej. God muskelkontakt, liiite lägre vikter än sist.

Väl hemma blev det dusch, laga middag, äta middag och sedan halvdö i soffan. Nu kesella och ett avsnitt Vampire Diaries innan sängen väntar - Jag längtar redan!

Jag lever minsann

Måndag morgon, Jag känner att jag lever!

Kaos på jobbet - jag tror alla hissar i hela Sverige har gått sönder nu i kylan.. Haha!

Träningsvärk i vaderna - Jag kan knappt gå för att benen viker sig HELA tiden. Faktiskt en riktigt obehaglig känsla, Nej inte det minsta skönt! Annars brukar jag ÄLSKA träningsvärk, men detta är smärta!

Igår träffade jag Madde för första gången vilket var riktigt trevligt! En go och härlig, energispridande person - en sån där människa som man bör omge sig med mer i sin vardag!! Det var skönt att få prata igenom allt; frågor, träning och kost. Kul att höra att jag är väldigt jämntränad (hm.. finns det ens ett ord som heter så? jämntränad?) men fokus kommer att ligga på djupet i ryggen, axlar (som man aldrig kan få för mycket utav) och putet på rumpan. Lite finjusteringar sådär.

Kosten jobbar vi på att kunna öka upp i mängd för att bygga muskler. Men vi gör det i långsam takt så att förbränningen hänger med. Jag är taggad till tusen inför kvällens ryggpass!!

Ny vecka - Nu kör vi!

Intensiv dag..

Det var riktigt mysigt att hinna träffa min Maria idag och ta en fika med henne. Passade på att skjutsa henne till Vallentuna då jag ändå skulle förbi min syster, där det var huset fullt. Dom andra drack alkohol, jag drack min cola zero - ett beslut som inte var det minsta svårt att ta (jag har alltid varit en sån som kan festa och ha kul utan att behöva dricka). Där åt vi tacomiddag tillsammans - ett gäng på 12 tjejer. Sedan tog jag bilen in till stan där jag mötte upp sambo och grannar för att spela en runda biljard på Rock. Nu är jag precis hemkommen och ska bums i säng.

Imorgon väntar en hel drös med saker... Först upp o hoppa, i med lite gröt för att sedan styra stegen mot gymmet. Efter det åker jag med mamma och pappa till Norrtälje där vi ska fira min morfar. Direkt efter det bär det av in till stan för att äntligen få träffa coach Madde. Det ska bli sååå kul =)

Nu går jag och borstar tänderna - Godnatt!

Härliga lördag!

Vilken fantastisk förmiddag... Sov till ca halv nio, frukost med smörgås <3 och sen ett helt underbart träningspass med min darling.. Jag körde slut på baksida lår, vader och mage medans Andreas körde böst, triceps och axlar. Just nu kan jag knappt stå upp rakt eftersom mina vader skaaaaaakar. =)



Glad efter träning!

Proteindrink, dusch och nu ligger lunchen i magen. Dagen fortsätter med att jag ska träffa min Maria, en av dom absolut underbaraste människorna som finns på denna jord <3 Vi ska ta en fika så här på "fridagen". Vad kvällen har att erbjuda är jag inte riktigt säker på än - vi får helt enkelt se. Jag återkommer! Kram så länge och njut av solskenet =)



Maria <3

Tävling

Nu är det dags för bloggens första tävling:

VINN EN HÅRFÖRLÄNGNING TILL ETT VÄRDE AV 9000:- HOS



Gå in på länken nedan och följ sedan anvisningarna!! :)

https://www.facebook.com/pages/Wendys-Hair/186499418051981#!/events/286379658092069/

Lycka till!!

Vilodag

När det är kallt ute går jag in i min egna lilla bubbla. Jag hatar kyla! Man skulle kunna tro att jag blir en helt annan människa - inåtvänd, lat, frusen, grå. Helt emot den person som jag ju egentligen är - en levnadsglad, sprallig, pigg och energifull tjej. Nej, vintern är inte min årstid!

Under den här veckan har det varit galet mycket att göra på jobbet - full rulle helt enkelt! Resten av mitt fokus har gått åt till mina träningspass - träningspass som har varit riktigt riktigt bra! Igår stod framsida lår och armar på schemat och det passet gick kanon! Bra tryck och kontakt med musklerna. Kul kul :) :)

Fredag idag. Mys. Vila. Det ska bli sååå skönt!
Trevlig helg <3


Kallt

Påpälsad med både kläder och träningsvärk laddar jag för en dag med jobb och sedan träning! Mys!


Nu satt det!

Nu kan man verkligen inte kalla mig trött längre!! Taggad för träning brände jag av ett hejdundrande pass för axlar och bröst. Nu fick mina små axlar känna på hur det känns när dem är så utpumpade att jag knappt kan lyfta armarna - Härligt!!

Upplägget på dagens pass såg ut såhär:

Sittande axellyft - 3*10 (gjorde sista setet som dropset och värmde upp ordentligt)
Drag till haka med V-handtag - 2*8
Drag till haka med stång (fick bättre kontakt såhär) - 2*8
Sittande enarmshantelpress - 3*8
Stående axelpress med stång bakom huvudet - 3*8
Superman - 3*15

Lutande bänkpress 3*10
Hantelflyes + pushups (superset) 3*10+10
Cabelcrossen var tyvär upptagen heeela tiden så jag fick hoppa flyes i den :( Men jag var ändå så hungrig och ville bara heeeem!!

Med andra ord - många av övningarna jag inte fick till alls förra veckan gick hur bra som helst denna. Det är kul att se hur sånt kan ge med sig - rätt teknik och fokus på muskelgruppen som jobbar.



Sååååå trött ser jag väl ändå inte ut?? :)

Efter träning blev det middag - Lövbiff med wookad broccoli, röd paprika och sockerärtor serverat med ris.. Känns som att jag precis ätit middag, men nu är det tydligen dags för kvällsmål i form av kesella och valnötter <3


Trött?

Vad kul det är när näst intill alla på jobbet komenterar hur otroligt trött man ser ut! Härligt! Verkligen jätte peppande!

Det blir till att dra i sig Nopreload och hoppas att dem kan göra sitt inför gymbesöket nu när jag jobbat färdigt. Axlar och bröst - det här passet ska bli bättre än det förra, det har jag gett mig f*n på!

In i gymbubblan nu bara - tjohej!

RSS 2.0