Idag:


Påskledig

Puh!
 
Det är en körig vecka jag lämnar bakom mig.. Fylld med inspiration efter förra helgens tävlingar startade jag veckan på högväxel. Idag är energin slut. Bokstavligt talat. Jag har sån förj*vlig träningsvärk i benen att det känns som om jag nästan dragit på mig en överansträngning... Cykelns trampor gick knappt att få runt idag men jag är glad att jag inte gav upp! Kroppen jobbar verkligen inte med mig just nu...
 
Underbart att det däremot var en kort arbetsvecka. Det ger ju mertid åt framförallt träningen, men också vänner, familj och sambo som annars får stå väldigt mycket i bakgrunden.
 
Mest av allt just nu ser jag fram emot morgondagens TOTALA vilodag tillsammans med att fylla på mtt lager med energi och bra mat. För de senaste dagarna har jag varit riktigt hungrig och det bådar ju gott inför måndag då vi drar igång med "del 4" på dieten = ännu mindre kalorier. Men jag är på gång och formen kommer krypandes där runt hörnet. Först ska jag bara fira påsk med familjen imorgon, sen är jag laddad till 1000 igen!
 
Det firar vi idag med funlight i vinglas! ♥
 
 

 

Så kan man också se på det

Jag kan inte annat att älska Maddes svar på kommentaren hon fick på sin blogg efter hennes resumé av Battle of Scandinavia som du hittar här:
 
 
 
Word! ♥
 

Tävlingstankar

Vilken helg - den har bara sprungit förbi!
 
Det var superkul att vara på turne och bila genom Sverige men också väääldigt skönt att vara hemma. Tävlingarna igår gav mig såklart en massa inspiration så här mitt uppe i min egen satsning, samtidigt som det på ett sätt känns så skrämmande och jag börjar ifrågasätta om jag verkligen kommer att hinna i form i tid?
 
Jag menar... halva min diet har jag faktiskt bakom mig i dagsläget. Vilket innebär att endast halva återstår. Kommer jag att hinna?? Kommer timmarna att räcka till?
 
Det finns bara ett svar på den frågan. Jag har inte gjort den här satsningen i hopp om att kanske komma i tävlingsform, nej - jag har gjort den för att jag SKA stå på scen i Juni. Det får kosta hur mycket svett och cardio som behövs. Jag ska bara blicka framåt - och avslutar den här dagen med vetskap om att jag genomfört två riktigt bra pass idag!!
 
Och mitt nya snygga Dcore linne fick invigas! :o)
 
 

Örebro & BOS

Idag är den här tjejen glad att det är fredag idag och lördag imorgon, då det vankas VILODAG och Fylla-på-med-inspirationsdag. Ikväll efter jobbet styr jag nämligen bilen mot Örebro och bästigaste Rebecca. Där får vi någon timmes tjatter tillsammans innan vi ska sova och köra vidare mot Alingsås och Battle Of Scandinavia. För min del blir det medtagen matlåda i bilen, som jag lagade iordning redan igår... Planering är ju A och O.
 
Det ska bli sååå kul att få titta på lite tävlingar. Dels för att jag såhär i mitten av min diet verkligen behöver fylla på mitt inspirationskonto, men också för att typ halva (kanske inte riktigt men...?!) mitt eget team kommer att vara på plats och titta, så jag ska få träffa och umgås med massa goa teamisar och genom dom också fylla på alla mina celler med motivation.
 
Den här helgen kommer att bli Awesome!
 
 
 
 

Morgonträning

Morgonsvett är ju riktigt hett!
 
 
 
Nästa: En hel dags jobb!

Dietsnurrig?

Jag har börjat glömma en massa grejer och värre lär det ju bli... Eller vad säger ni med lite mer diet-erfarenhet?!
 
De senaste dagarna har jag lyckats glömma min handduk hemma vid två tillfällen. Så står man där i omklädningsrummet alldeles svettig och på språng till jobbet (dvs en tid att passa). Vad göra? Bara gå in i duschen och sen lufttorka i bastun... Ikväll har jag sett till att handduken redan ligger nedpackad. Inte glömma den igen!
 
Idag har jag dessutom fått slåss på gymmet med alla andra människor. Eller... alla andra som använde crosstrainern. Det kan vara lite jobbigt att behöva tänka om när man går på diet, tränar sitt andra pass för dagen och bara vill få intervallerna avklarade så man kan åka hem och äta. Jag började promenera lite sakta på ett löpband i hopp om att någon skulle ge upp sitt konditionspass innan jag insåg att klockan nog skulle kunna bli en hel del innan det var min tur. Så idag har jag cykelintervallat. Och det blev ju svettigt det med! =D
 

Benhinnestrul

Idag är kroppen min alldeles skakig... Om 30 minuter får jag äta mellis!! Lääängtar... de trettio längsta minuterna i mitt liv... haha!
 
I övrigt går det bra med allt, tränar och kämpar på. I söndags drog jag dock tyvärr på mig en liten överansträngning i benhinnorna efter att jag tagit nååågra få, liite för snabba löpsteg utomhus. Det har ju gått så bra att på mornarna blanda två min jogg med tre minuter promenad på gymmets löpband så jag blev lite för lyrisk där ett tag. Så nu backar jag med löpningen och promenader tills benhinnorna lugnat sig lite och under tiden blir Crossen min bästa vän. ♥
 
Mätningen i helgen visade på fin fina resultat och jag "krymper" för varje vecka, nu gäller det bara att börja sätta poseringen också! ;)
 

Tuffa torsdag

Veckans värsta dag är avklarad!
 
Just nu ligger jag hemma i soffan och har gjort detsamma den senaste timmen. Benen förmår sig inte att röra mig ur fläcken. Torsdagar är en tuff dag! Morgonen inleddes med en timmes jogg/gång och följdes upp utav ett benpass under eftermiddagen + intervaller á 40 minuter. Så förstår ni mig om jag säger att jag är trött? Till råga på allt var det över en vecka sen jag hade vilodag och "ätardag" (förra torsdagen) så det ska bli sjukt skönt med helg!!!
 
Idag har jag bara två måsten kvar.. eller nej, tre faktiskt... (1) Jag ska koka ett ägg, (2) förbereda morgondagens mat och (3) packa ner morgondagens kläder. Jag får göra allt med en endaste kraftansträgning innan jag återigen kan inta soffläge.

Imorgon blir det både fredagsfys & fredagsmys!!
 
 

Små ting, stor glädje!

Små saker kan ge en enorm glädje på diet.
 
Som sockerfri Sweet Chilisås
 
 
Som extrapris på kesella
 
 
Nu är morgondagens lunch räddad!! ;)
 
 

Efter regn kommer solsken!

Jag tror att jag är på banan igen... Joo, jag vill verkligen tro det!
 
Veckan som jag lämnar bakom mig har varit olidlig på många sätt. Jobbiga träningspass flera gånger per dag. Fullt med matlagning. Packa upp och ner kläder och matlådor. Planera. Strukturera.  Och så begravning på det... Nej, varken kroppen eller knoppen har varit med mig denna vecka och det känns tungt att inte orka. 
 
För jag vill ju det här egentligen, jag vill ju att kroppen ska orka. Jag vill kämpa och jag Vill stå på scenen i mitt livs form i Juni.
 
Tack och lov kändes det äntligen lite lättare och kroppen något piggare under dagens andra pass. Piggare än den gjort den senaste veckan.. Jag tror jag är på banan igen. Jag nästan längtar efter att hänga på gymmets lås vid 06:00 imorgonbitti redo att starta måndagen på bästa möjliga sätt. 
 
Och så ligger väldens godaste SöndagsDeffTaco i magen... Mums! ♥
 

Utveckling

Dryga året mellan bilderna:
 
 

Lördag - en vanlig dietdag.

Lördagkväll och jag sitter hemma med cola light och tuggumi. Min fridag avverkades tidigare i veckan av personliga skäl så då får man fint sitta här och göra det bästa utav situationen. 
 
Den här veckan har inte varit nådig på något sätt. Nytt träningsprogram innebär dels nya övningar som har gett mina ben en otrolig träningsvärk. Hur motiverar man då benen att köra intervallpass efter intervallpass följt av både crosstrainer, promenader och jogg?
 
Mina två första dietmånader känns som en dans på rosor jämfört med veckan som gått. Efter mitt sista träningspass igår - ben + intervaller - skakade kroppen som ett asplöv och under dagens cardio höll jag på att börja storböla under själva passet. DÅ är det tungt. Jag övervägde 711 gånger att avbryta och låsa in mig på toaletten och bara släppa ut alla mina känslor. Men jag bet ihop. På slutet gick det varken fort eller med högt motstånd med pulsen var trots det skyhög. Och jag gjorde det!
 
Nu skall jag bara klara av morgondagens två pass innan jag på riktigt kan dra ett streck över vecka 1 på dietmånad 3. Only three month to go! Scenen väntar...
 
 
 

Ladda batterierna

Idag är det mindre kul att heta Frida, träna två pass om dagen och gå på diet. Morgonen började med skoskavet Alban och avslutades med ett intervallpass som jag knappt orkade genomföra. Snart väntar sängen... Snart... Snart...
 
Imorgon lovar jag mig själv att vakna upp med precis alla mina energidepåer påfyllda! Nu nöjer jag mig med två ägg och en motivationsbild på finaste Rebecca i teamet. ♥
 
 
 
 

Diet del 3

Igår blev det både storhandling och en hel del matlagande. Väga & mäta så att allt blir rätt och sedan tillaga typ hälften för att underlätta vardagen. Del 3 på dieten inleddes idag och nu börjar det bli tufft. Cardion dras upp ganska rejält och nu sätts planeringsförmågan verkligen på prov. Varje kväll packas det träningskläder x2, jobbkläder, hela dagens mat, kosttillskott och allt annat som man behöver tänka på.
 
Men det går bra nu, jag är inne i mitt ekorrhjul och gör det jag ska. Får bara hoppas mina vänner står ut hela våren, men jag vet att alla stöttar mig till 110%. Jag får ju ändå inte glömma att det är nu jag lever min dröm. Att stå på scenen i Juni är bara ett kvitto på hela resan dit.  I'm living my dream. 
 
Det är mycket mat (bra mat!) som skall inhandlas, lagas och ätas på diet :o) Och jag som älskar listor går ju verkligen igång på det här.. haha!
 
 
 
Och ja, jag jobbar på att bredda ryggen!!! =D
 
 
 
 
 
 

FamiljeMys

Helgen som gått har bestått av MYS med familjen <3
 
Min bror fyllde år i fredags och "firades" i lördags. Så heeela fredagskvällen spenderades hos mamma och pappa och gick åt till att baka både köttfärspajer och kycklingpajer samt en av de godaste chokladkladdkakorna jag ätit. Det är verkligen kul att laga mat när man har tid.
 
 
Efter lördagslunch och fika lekte jag ute i kylan en stund med mina systerdöttrar innan vi alla samlades hos mamma o pappa och åt kinamat och tittade på melodifestivalen. Sen var det bara att brumma hem och somna bums i soffan.
 
 
 

RSS 2.0