Träning 29/9

Typ av pass: spinning

Passets längd: 80 min

Avstånd:
28,6km

Kcalförbränning: 520 Kcal

Intensitet: Medel, tog inte ut mig max. Men det var skönt att få sätta fart på benen!!


Körkort?????

Vilken dagsutflykt det har varit idag... My god!!!

Mina nerver har varit helspända hela dagen och aaaah... Nu är det äntligen över! morgonen började tidigt, mamma och jag satt i bilen och åkte hemifrån redan vid 6.30 - på väg mot Uppsala.

Det var nämligen så att jag ringde till vägverket igår och kollade om dem hade någon uppkörningstid i någon annan stad än Stockholm, mest för att se om det gick att få en tid innan mitten av November. Och vet ni vad - dem hade ju en tid redan idag!! Kunskapsprovet som jag också skrev för andra gången började 8.30. Och jag säger inget, MEN, ett poäng i från. Förstår ni hur det känns? Körkortet ligger helt enkelt där framför mig och bara viftar och viftar men jag når det inte riktigt. suck och pust och bläää!! (Och ja, jag klarade uppkörningen) *glaaaad*

Men men, d blir till o ta nya tag nu... Har två månader på mig att skriva så många teoriprov jag bara hinner, så förhoppningsvis sitter jag där med körkortet i handen inom kort.

Mamma och jag strosade sedan runt lite i Uppsala och kikade i lite affärer. Köpte en del fina saker *ler*. Har precis ätit middag, sen ska jag ta mig ner till gymmet och cykla av mig alla spänningar som sitter i hela lilla kroppen - fy fan vad nice! ;)

Helgen v. 39

Helgen lider mot sitt slut. Jag kan inte säga mer än att jag har haft en fantastisk lugn och riktigt riktigt skön helg. Den bästa på länge tror jag nog! =)

I lördags började jag dagen med frukost, sen funky kidz. Alla små e sååå söta!! Efter F.K. åkte jag in till stan och mötte upp moster och fredrik. Vi tittade på BIO - Flickan som lekte med elden. Fy faaan vilken bra film... kan inte vänta tills nästa kommer. Helt klart bättre än den första. Denna film MÅSTE ses!! (på BIO för bästa effekt). Middag blev det hemma i soffan med tända ljus och mys. Och jag skämtar inte om jag säger att jag låg i sängen redan klockan tio. *Snark* så skönt.

Söndagen började med en gooood frukost, sen gick jag till bussen för att åka hem och nu har jag precis kommit hem från Norrtälje där jag har spenderat dagen med släkt av olika slag. Riktigt mysigt! Och dessutom fick jag övningsköra både fram och tillbaka. Grym träning!!

Sitter just nu och skrattar åt "hål i väggen". Lite småkul faktiskt *ler*

Hoppas ni fast en bra helg precis som jag!! =)

Och så var det fredag igen

Friday today... and I love it!!

åt frukost för ett litet tag sen och har skickat ett mess till michelle för att höra om hon ska med ut på promenix. Har dock inte fått ngt svar än. Får ta o ringa o väcka henne istället *ler*. Sen tänkte jag nog ta mig en lunch hos Mary på caféet innan jag ger mig av för lite styrketräning. Vilken fredag!! =)

Greys är tillbaka!

Dagarna bara susar förbi... känns det iaf som! Jag har vaknat till liv, ätit frukost och ska strax slänga mig in i duschen. Efter det tänkte jag ta en tripp till täby centrum och bara strosa runt lite där, titta i lite affärer och bara gå runt och mysa.

Igår efter jobbet gick jag direkt hem till Mary för att tillsammans med henne titta på: GREYS!! Äntligen, som jag har väntat... Igår var det dessutom dubbelavsnitt och gaaalet spännande. Längtar redan till nästa vecka *skratt*


kvällsjobb

Å så var träningen avklarad - sköönt!! Idag blev det rygg, biceps, axlar och 20 min på cykeln :)

Har precis ätit en banan och ett äpple med kesella som efterträning-mellis. Nu blir det en dusch och så tänkte jag kanske smita förbi mysen och dricka lite kaffe med henne innan jag ska till jobbet. Men säg inget, det blir en överraskning *skratt* (Jag lovar att du kmr hinna läsa det här innan jag har kommit över till dig)

Mot gymmet

Idag var det bara att studsa upp ur sängen utan att tänka efter en gång för mycket. I skolan hade jag en lektion engelska och sedan tog Mitch och jag en liten promenad, sen satte vi oss i solen och vara njööööt av dess strålar. Jag fick en utlandsresa-dröm. Den vill jag genomföra *ler stoort*.

Nu efter att lunchen har sjunkit ner i magen ska jag ta en liten walk to the gym och genomföra ett träningspass... Måste bara passa på att säga att jag har en sån sjuuuk träningsvärk efter måndagens pass. Anledningen är väl att jag i måndags bestämde mig för att testa ett nytt träningspass - here I come!. Hoppas såklart på att få känna lite träningsvärk i morgon också efter dagens pass.

Nu ska jag helt enkelt ladda batterierna och dessutom ringa lite ärenden!

Ansiktsbehandling...

Snark vad trött jag är!! Har precis kommit hem från en såååån enormt sövande behandling.. vädret gör väl sitt till också *ler* Skulle ärligt talat kunna sova i ett år nu känns det som.. Ringde precis Mich, vi ska ses en liten stund och ta en fika. Länge sen jag såg den bruden nu <3


Två veckor ledigt

Och med ledigt menar jag inte ledigt i sommarlovsledigt bermärkelse, utan snarare ledig från det här temat i skolan eftersom jag redan läst sv B och rättskunskap. SKÖNT!! Har två engelska lektioner i veckan och jobb såklart, men det finns även tid för träning och quality time =)

Gick upp strax innan nio, åt frukost och gav mig sedan iväg på en 45 minuter lång powerwalk. Luften e verkligen frisk, även om det blåser liite för mkt idag. Ska äta lite lunch om ett tag och sedan bege mig ner mot banken där jag har ett möte för att se hur mycket jag kan få lånelöfte på. Kan ju vara kul o veta nu när jag tittar runt lite... Efter det blir det dags för ansiktsbehandling <3 Ska bli helt otroligt härligt att bara få ligga och bli ompysslad i en och en halv timme...



På återseende...


Utvärdering 5

Vägningstillfälle 5:

Vikt: 68,5 kg
BMI: 25,8
Fett %: 31,9%
Fettmassa: 21,6
Fettfrimassa:47,4

Resultat:

Vikt: - 0,5 kg
BMI: - 0,2
Fett %: + 0,7%
Fett massa: + 0,2 kg
Fettfri massa: - 0,7 kg


En grym vecka!! Jag har skött kosten okej - inte slaviskt men det har varit skönt och avslappnat.

Veckans träning:

Har tränat riktigt mycket i veckan, speciellt styrka. Vill se lite mer cardio nu i veckan som kommer :)

jippie

Ny vecka. Ny dag. Nya möjligheter.

Men först: Trääääning!!! =)

Mys och jobb

Hade en megamysig eftermiddag/kväll igår på ekerö hemma hos Moster... Emil har vuxit och blivit sååå sööt - min lilla älskling <3 (kussen)

Övningskörde både dit och hem, sen blev det sängen så fort jag anlände hemma. Nu har jag gått upp, ätit frukost och tagit mig till jobbet. Är mkt redo för en dag här =)

 <3

Funky Kidz permiär

Jag är typ i exstas... hihi... e helt uppe i varv och alldeles lycklig. Me löv funky kidzzz <3 Allt har verkligen gått kanonish idag - det ska bli kul att köra det här varje lördag!!

Nu bär det av mot moster på Ekerö... =)







weekend

Så var helgen kommen!!

Det gick riktigt bra och träna idag - rygg och triceps. Snacka om att jag fick muskelkontakt =) Övade som sagt även funky och allt sitter som en smäck inför morgondagen. Jag väntar på att mammi ska komma hem, så blir det lite fredagsmys... Har bla. köpt min favorit ramlösa som jag tänkt o unna mig *skratt* nerå, så farligt e det inte - men det e så grymt kul att jag e inne i ett sånt flow med träningen just nu...



På benen igen?

Godmorgon!!

Jag tror nog att jag har sovit av mig det värsta av min gårdags-depp, det känns i alla fall som det =) Sitter i skolan just nu, har precis gjort en powerpoint som jag ska ha till min redovisning. Jag är inte helnöjd med psykologi-delen av arbetet som vi lämnade in - och därmed inte heller helnöjd med presentationen. Men det är viktigt för mig... och nyttigt... att inte alltid behöva vara bäst, att göra allt perfekt. Jag övar på att endast nöja mig. Och vet ni vad - det funkar det också!! *skratt*

Fredag idag - skööönt!! Efter skolan blir det lite träning och funky övande (sista dagen innan det är på riktigt). Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt. Med vem, hur och varför vet jag inte än - men det löser sig väl!!

Hoppas ni alla får en helt underbar helg, det ska iaf jag ha!! =)
Puzz

step by step

Idag är en sån där dag då jag känner för att ta alla mina sparpengar och bara flytta utomlands - glömma allt, slippa allt... JAg vill inte, orkar inte...




Men detta fungerar ju inte i praktiken så då blir det att ta till andra åtgärder.


1. Skriva klart mitt blogginlägg och få av mig lite frustration.
2. Äta ett äpple.
3. lyssna på mentalträning XtraVaganza.
4. Gå ut och ta en powerwalk med riktigt hög musik i öronen.
5. Ta en Xtra shake
6. Duscha och tvätta håret..

Nu blir det helt enkelt till att följa min plan...

test

Har precis ätit upp min gröt och sippar nu på mitt kaffe. Idag klarade jag av att gå upp i tid så att jag kan få en morgon utan stress (stressiga mornar är nog det värsta jag vet)... Var sjukt trött igår så det fick bli sängen när jag kom hem från jobbet.

Nu första lektionen på psykologin ska hela vår klass vara med i något psykologitest/undersökning som några psykologi studerande håller i. Vad det handlar om får vi inte veta eftersom det förstör och vi då kan förbereda oss inför det.. hihi... ska faktiskt bli lite spännande =)

Nope, nu är det dags att hitta några kläder som jag kan ha på mig idag *ler*




Trääning

Det var en riktigt lugn dag i skolan today... Lämnade in det stora arbetet så nu är det ur världen!! Har tränat ben och mage nyss och cyklade 40 min efter, så nu är jag pigg och redo att ta hand om kunderna ikväll =)


Psykisk ohälsa

var det i stort sett klart nu då, det stooora arbetet på typ nio sidor om psykisk ohälsa (okej... vi drar bort tre sidor för framsida, innehållsförteckning och källförteckning - men ändå!!) =P Känns så sjukt skönt. Imorgon blir det till att fixa det sista med fotnötterna och det andra småpysslet..

Har precis ätit middag - underbart god fläskytterfilé med wookisar. Får se om jag ska orka mig ner till gymmet för lite kvällsyoga eller om jag gör lite mental träning á la Xtravaganza här hemma istället. Xtravaganza programet som jag går på bygger ju på fyra ledstjärnor: Rörelseglädje (som jag gjort för dagen), God energi (yes, har haft en riktigt "bra" matdag), Mental träning (blir av ikväll) och tillsist Mental näring.

Skoola

Det var betydligt lättare att gå upp ur sängen imorse, men med det inte sagt att det var lätt *skratt*. Har varit i skolan tills nu och haft pedagogiskt ledarskap. Efter lunchen fick vi gå hem och arbeta och jag passade då på att smita ner till gymmet. Här ska jag träna lite / öva funky kidz dans... Kände att jag behövde en liten paus från allt skolande.. Men snart blir det till att gå hem och ta tag i skiten *ler*.

Nej då, så farligt är det inte... ;) Fast det går inte fortare för att jag sitter här och sölar bort tiden --> mot träningen!

måndag i all ära

Hej alla goa och glada!

Att gå upp ur sängen en måndagsmorgon är intev helt lätt. Jag somnade nog om X antal gånger och gick upp ur sängen först då det var tjugo minuter kvar innan lektionen började. Tio minuter efter det ringde Mysen och frågade om jag skulle åka med ner till skolan (skjuts) - tack gode gud, du och Viktor räddade min morgon!

Det betydde dock inte att jag fick slippa gå runt och känna mig som en zombie hela dagen i skolan... Men nu är den över, jag har varit hemma och bytt om och tänkte nu ta mig ner till gymmet - träna lite bröst o biceps och sen öva Funky Kidz <3 <3

Blir jobb som SI ikväll... ska bli fun fun fun!! Men först lite bilder på mina nya träningskläder (och jobbbyxor) samt min älskaaaaade nya hoodie (Det bokstavligen stod Frida på den tröjan)






Utvärdering 4

Vägningstillfälle 4: (gjordes i fredags eftersom jag ej haft möjlighet att väga idag)

Vikt: 69 kg
BMI: 26
Fett %: 31,3%
Fettmassa: 21,6
Fettfrimassa:47,4

Resultat:

Vikt: - 0,4 kg
BMI: - 0,1
Fett %: - 0,1%
Fett massa: - 0,2 kg
Fettfri massa: - 0,2 kg


Har faktiskt varit en helt okej vecka!!

Veckans träning:

Det har blivit en del träning i veckan, men jag har inte haft tid att göra ett ordentligt schema =P


Helgen som varit

BIOn vi såg i fredags var verkligen jätterolig, satt och skrattade massor under hela filmen. Visst, lite förutsägbar - men vad är inte romantiska komedier om inte just förutsägbara?? *ler*

I lördags drog jag med mammsen ner till gymmet där vi tillsammans körde lite cardio och mage. De va nice! Sen tog vi en tripp till täby centrum och Frida spenderade halva årslönen på stadium - Kläder kostar!! Väl hemma fixade jag iordning mig och gick sedan och mötte upp syster. Veronica fyllde ju år i torsdags så igår var det alltså dags för oss tjejer att fira henne. God tacomiddag följdes upp av prat, skratt, kladdkaka, kareoke och ett golf-drick-spel.. haha... as kul ju!!

Kan ju helt enkelt sammanfatta med att jag har mått som jag förtjänat under heela denna dag, så nu blir det TVmys här hemma i soffan med tända ljus =) Och om nån frågar, så är svaret på frågan: "Jaaa" ;)



Nylockat hår, iordningfixad och redo att ge mig av



En "före" bild.. =P









På väg vidare . . .

Biomys

YIIIIIEHAAA *glädjeskrik*

Så var det helg igen... och inte vilken helg som helst heller - en helt ledig en!! Den du! *skratt*

Väntar nu på att moster o freddan ska komma och hämta upp mig, sen bär det av in mot stan där vi ska möta upp mamms, äta lite god middag och sen gå på BIO. Vi ska se The Ugly truth, får se hur den é... Hann med att träna ett ryggpass i gymmet med 30 minuter cardio efteråt. Blev crosstrainern idag - den e svettbildande.. hihi.. skönt var det iaf att få rensa tankarna lite...

Hoppas att ni alla får en underbar helg, det ska jag se till att ha =)


Fredag idag

Morgonen började riktigt bra idag.. Jag vaknade ca 15 minuter innan klockan ringde, vilket alltid är skönt. Jag satt i sängen ett tag och läste morgontidningen och nu har jag precis ätit frukost. Börjar skoldagen med psykologi vid tio, sen är det lunch och tillsist naturkunskapsprov. Och nej, jag har inte pluggat. Tror nog att naturkunskap är det ABSOLUT tråkigaste ämnet som finns.. Och inte nog med att det bara är tråkigt - det är såååå otroligt onödigt!!!

Anyway... jag lämnar det där nu, tänker inte lägga mer energi på det. Efter skolan tänkte jag träna lite och sen möta upp min moster. Vi ska på BIO ikväll, ska bli värsta mys =)

spinning, plugg och syster

Mums... sitter här och pustar ut med lite kycklingköttbullar med broccoli efter ett riktigt hårt spinningpass. GO hård konditionsträning!! Vad e det där med promenader egentligen? jo visst, det kan vara skönt ibland men man uppnår ALDRIG - jag upprepar - ALDRIG den endorfin och energikick man får av tuffare cardio. Det här är dessutom en sån otrolig kick för självförtroendet. Nu är det helt klart dags att återinföra spinningpassen - två per vecka - i mitt schema. I löv them, and I miss them!! U must try ;)

Idag har dagen bestått av typ endast... skolarbete. Jag har skrivit mycket på min bokanalys och kommit en bra bit (hm, hur var det nu - var jag färdig) med naturkunskapsdelen i det stora arbetet om psykisk ohälsa som vi håller på med i skolan just nu...

Vid åtta ikväll ska jag gå på min andra Xtra Vaganza gruppträff. Det ska bli kul och nyttigt att utvärdera dem två veckorna som gått.

BTW - får INTE glömma! Min älskade, underbara storasyster fyller år idag. Så jag ska ägna den sista delen av detta blogginlägg till dig. Jag tror inte du vet hur mycket du betyder för mig. En syster är alltid en syster - men för mig är du mycket mer. Du är en bästa vän, en underbar stöttepelare, en fantastisk och stark kvinna.  Rolig, glad, charmig, smart... jag kan fortsätta i en oändlighet. Det jag helt enkelt vill komma fram till är att:

JAG ÄLSKAR DIG









Med min lilla älskling <3

Lite tooo much

Det är lite för mkt som händer i mitt liv just nu och jag känner att jag inte riktigt hinner med. Nu blir det helt enkelt till att ta hand om och lyssna på mig själv, annars vet jag exakt i vilken riktning det kommer att gå. Jag laddar för att helt enkelt sätta mig själv helt i fokus, ibland måste man vara lite egoistisk...

VV


Vägvärket kan slänga sig i väggen. I HATE THEM!!


Utvärdering 3

Har jobbat sen imorse, sen hem till bror min för att kika på hans inhandlade saker, sen hem igen och tillsist ner till centrum för att äta middag med farmor och farfar och nu sitter jag återigen här hemma. Kände mig otroligt frusen när jag kom hem så därför tappade jag direkt upp ett bad som jag har legat i drygt en timme - skönt! Men mitt huvud bultar fortfarande av huvudvärk och mitt halsont verkar komma smygandes igen... Så jag ska faktiskt strax krypa till sängs. Men först.....

Söndag idag - dags för utvärdering av veckan:

Vägningstillfälle 3:

Vikt: 69,4
BMI: 26,1
Fett %: 31,4%
Fettmassa: 21,8
Fettfrimassa:47,6

Resultat:

Vikt: - 0,1 kg
BMI: - 0,1
Fett %: - 0,6%
Fett massa: - 0,4 kg
Fettfri massa: + 0,3 kg


Om jag kikar på siffrorna ovan kan man se att jag tappat 0,4 kilo i fett den här veckan samtidigt som jag ökat den fettfriamassan med 0,3 kg. Så även om jag totalt sett inte gått ner särskillt mycket så har det iaf omfördelats lite =P

Veckans träning:

Tisdag
- 30 min lätt styrka bröst, axlar, mage + 30 min cardio
Onsdag - promenad 45 min
Torsdag - lätt styrka ben och ländrygg
Fredag- 30 min promenad + mage
Lördag - lätt styrka rygg och triceps 20 min + 20 min cross

Personalsammankomst

har hon kommit hem efter en trevlig personalsammankomst. Det börjades med visning av den nya PT-studion.. wow vilka roliga saker det fanns där, blev så sjuuukt träningssugen när jag såg allting och hur fräscht det var där. Så nu vill jag ta tillbaka Åsa som PT bara för att hon ska få göra upp ett nytt schema till mig och pusha och sporra mig lite extra. Ska faktiskt överväga det. En peronlig tränare ger en ju verkligen det där lilla extra!! Verkligen något som jag rekomenderar =)

Efter visningen blev det mat och massa prat. Hade en super trevlig kväll med alla arbetskollegor. På vägen hem tittade jag in en snabbis hemma hos Mary. Hon o Micke har varit på IKEA hela dagen och köpt en massa nya fina saker till deras lägenhet. Det blev sååå fint - me löv inredning <3

Ska bara mysa ner i min säng och i mitt tomma rum (hihi... mitt rum känns verkligen TOMT just nu, som ett enda stort dansgolv. *ler* Ska upp o hoppa ganska tidigt imorgon eftersom jag har öppning på gymmet. Önskar er alla en trevlig lördagskväll!!






Ekooo vad mkt plats det finns i mitten av rummet...
Och ja, jag vet att det ligger saker lite här och var, Men det kommer en "efter" bild sen oxå ;)

sitt eget..

Fiiiiiiiiiiiiiiiiina lilla lägenhet... jag vill oxå jag vill oxå jag vill oxå!!!
E faktiskt lite avis på min bror nu... som bor i en fin liten etta.. men men, min tider kommer väl?!

Tog mig hem efter att jag åkt med ett last, nu bakas det Brownies för fullt och hela lägenheten här hemma doftar ljuvligt. Mamma och Pappa ska iväg på kräftskiva ikväll och jag lovade att hjälpa dem med bakandet; en efterrätt på B. *ler* För min egen del är det personalsammankomst på jobbet, så vi ska äta lite ihop och få lite info och ha allmänt trevligt =) Tänkte faktiskt vara lite hurtig och gymma en liten stund innan vi ska samlas klockan sex.

S
en imorgon blir det jobb. Jag hade dessutom tänkt att ta tag i mitt eget rum å också och flytta tillbaka min egen säng (fick låna Tonys då han bodde i husvagnen), möblera om och fixa och trixa lite med rummet. Får väl se om det går att göra något åt bombnedslaget?? *skratt*




Denna tillvaro har Tony nu flyttat ifrån. . . .

Tjejkväll - nu flytt

God morgon gott folk... Gårdagen var fylld av aktiviteter. Tillen början tränade jag med Mysen, sen gick vi och åt lunch i skolan. Jag mötte upp Mary för att inhandla kvällens mat till tjejmiddagen... vilket resulterade i åtta kassar med mat (okej, det var inte bara till ikväll... hehe... maria lyckades på något vis storhandla också). Tacka gud för min cykel jag hade med mig!! Vi åt runt sjutiden - god kycklingfilé med skivad potatis i ugn och en kall sås till det + sallad.. mumma!! Sen blev det lite vindrickande och kvällen avslutades på våning/tre kronor. Ovanligt va?? *skratt* Runt halv två stapplade jag mig hemåt från krogen för att sussilussa. NÅGON var hungrig och fett jäkla trött...

I
morse vaknade jag ännu en gång upp till familjens skrammel. Innan åtta en lördag - suck och pust. Det märks att min bror sovit hemma *leer* Nej, men det finns faktiskt en anledning till denna tidiga morgon. Bror min ska flytta till sörgården så det är fix och trix med allt sånt idag!!

Så nu kan jag inte sitta här och dra ut på tiden. På med arbetshandskarna och börja jobba nu Friida!!! ;)

pallra sig till gymmet

NEJ!!! Nu spelar det ingen roll hur länge jag försöker dra ut på det... NU ska jag piska mig själv till gymmet och träna lite lugn cardio, sen ska jag duscha, tvätta håret och basta - lovley!! Sen kanske jag är fit for fight för helgen?? kanske?? Man kan ju alltid hoppas, hihi!!

en HEL TV kväll

Vaknade till familjens skrammel imorse... men VÄGRADE gå upp och låg kvar i sängen någon timme till... Jag har ju inte direkt någon tid att passa idag eftersom det är hemifrån-arbete i skolan. Igår kväll gick jag inte o la mig, men däremot blev det en heeel kväll i soffan framför TVn. Ärligt talat kan jag nog inte minnas när jag gjorde det senast. Blev till att titta på allt från unga mödrar, maiami ink, två program CSI till nyheterna. Sen var det bedtime =)

Igår tränade jag ett ben och ländryggspass på gymmet + rodd och löpband. Det roliga är att jag vaknar upp nu på morgonen och har en sjuuuk träningsvärk i triceps - hallåååå??? Jag tränade inte ens dem igår... *skratt* Men men... fick en bonus eller ngt!!

Mätt och belåten efter en portion gröt med äppelmos och lättmjölk och en mjuk smörgås med leverpastej på. Nu väntar bara kaffet innan allt är fullbordat!! Fast först måste jag ju såklart ta mig till bryggaren och sätta på den - ska jag verkligen orka det? *ler*


Trött? - Oh yes!!


Sååå tröttish

Shit... Det känns som om jag har svalt en pillerburk med sömntabletter... mina ögon är så tunga och jag är såå trött att jag förmodligen skulle kunna sova för natten redan nu... Vilket iof nog inte är en så särskillt bra idé, för jag lär vakna något tidigt imorgon bitti då... funderar och övervägen om jag ska ta en powernap - samtidigt vet jag att sådanna inte fungerar på mig för jag blir bara tröttare o tröttare och vill absolut inte gå upp efter 30, sen 60 minuter. Nej då ska det sovas i två timmar... haha.. Får se hur jag gör.

Efter skolan tog Mysen o jag en promenix upp till Lolle och drack lite kaffe o tjattrade lite där. Sen bar det av till gymmet och tillsist mötte jag upp båda tjejerna nere på caféet igen. Nej, nu ska jag se till att ladda betterierna och ha en riktgit härlig kväll.. Eller något sånt typ *ler*

Pigg o glad kexchoklad

Godmorgon mina vänner..

Känner mig pigg och sprallig idag. Har precis ätit lite frukost, men mina havregryn var sluuut och jag var på väg att börja gråta (eller njae, kanske inte riktigt) tills jag insåg att man även kan göra mannagrynsgröt - bara för att det är så gott.. *ler stooort* Så nu har jag fått lite i magen och ska strax pallra mig iväg to school..




Njut av dagen - den går inte i repris

2/8

Dagens mat och träning:

Frukost: Havregrynsgröt med lättmjölk och äppelmos. 1 knäcke med leverpastej och gurka.
Mellis: En bulle =P
Lunch: Pasta och falukorv.. man tager vad som finns *ler*
Mellis:
Xtra shake
Middag: Han inte laga middag =S Not good.... Blev en Shake här med
Kvällsmål: Kesella och lite vaniljyoghurt lätt --> *mumma*

Träning:

Mellanrask promenad på löpbandet 45 minuter.

Premiär instruktioner

Precis hemma efter en kväll på jobbet. Har haft två instruktioner i gymmet idag och det har rent ut sagt varit skiiit kul!!! Innan jag började arbeta gick jag på bandet i rask takt 45 minuter, blev lagomt varm men såg till att inte höja pulsen... snart är jag väl förhoppningsvis helt frisk från förkylningen och kan börja öka på intensiteten lite. Ska upp och hoppa strax innan sju imorgon eftersom skolan börjar tjugo över åtta. Två lektioner filosofi och sen slut på dagen. Skönt att bara ha en halvdag, tänkte ta mig iväg till gymmet och köra lite lätt styrketräning efter det =)


Myselipys

Sitter här hemma i soffan med en kopp kaffe och min lilla Mysen brevid mig... Vi har tänt en massa ljus, lyssnar på lugna favoriter och har börjat spåna på vårat gemensamma projektarbete som vi ska göra nu sista året i skolan. Fun Fun Fun... eller ja, det är bara att göra!! *skratt*

förra sommaren

Filmreflektion

Snart får jag faktiskt ta mig hemåt till sängen... först ska jag bara stänga det här stället (om en timme) =P Tränade ett riktigt härligt pass idag, även om det inte var särskillt intensivt. Idag i skolan på socialkunskapen fick vi välja mellan att titta på en av tre olika filmer (jag valde This is England) och sen har vi till fredag på oss att göra en filmreflektion över den ur ett socialpsykologiskt perspektiv med fokus på  grupper, grupprocesser, roller och rollförbäntningar etc. Varför dra ut på det? Jag krev färdigt min på en gång, medans jag ändå hade allting snurrandes i huvudet och meningarna färdiguppbyggda. Ibland får man faktiskt nöja sig med att vara nöjd - allt man gör måste inte vara världsbäst. Även om jag iof tyckte att reflektionen blev väldigt bra.... Ganska kul att studera sitt eget beteende ibland faktiskt. Hade det här varit för tre år sedan hade jag kunnat sitta uppe och skrivit och omarbetat en liten reflektion säkert 100 gånger. Enough is enough!! *ler*

Nee... jag hoppas att ni alla sover gott inatt!!

1/8

Dagens mat:

Frukost: havregrynsgröt med äppelmos och lättmjölk. 1 kokt ägg.
Lunch: Kebabpytt med sötsursås (skollunch)... helt ok
Mellis innan Träning: 1 äpple, cashewnötter
Efter träning: 1 Xtra vaganza shake
Middag: Macka med skinka, ost och grönsaker (not so good, I know)
Kvällsmål: ---

Träning:

lätt styrketräning - bröst, bicpes, axlar, mage
Lätt konditionsträning - 30 på motionscykel

=)

Life goes on.. =)

Godmorgon!!
Igår jobbade jag mellan 17-21... försökte räkna hur många gånger jag sprang upp och ner i trapporna för att ta mig mellan friviktsgymmet och motionsgymmet... haha... tro mig, jag tappade räkningen!! *ler*. Har nu precis ätit frukost: den hederliga gröten med 1 kokt ägg och ett stooort glas vatten... Smaskigt!!

Idag har jag heeldag i skolan, mendans typ ALLA mina klasskompisar är lediga... men väljer man socialpsykologi som Individuellt Val så får man stå ut.. *hihi* Fick precis ett sms av en kollega som undrar om jag kan jobba ikväll eftersom hon är sjuk. Och jag har ju faktiskt inget speciellt alls för mig + att min morgondag i skolan inte är det minsta jobbig... så jag kommer nog inte kunna säga nej *skratt*



Thailand <3

RSS 2.0