Tiiidig morgon

Jag trodde att det skulle vara helt omöjligt att gå upp klockan 04.45. Jar trodde verkligen att hela min kropp och hela mitt psyke skulle strejka ordentligt. Att jag kunde ha så fel.... När klockan ringde slog jag piggt upp ögonen. Utomhus såg det ut som att klockan var runt tio... Lite kyligt för det dock... Men lätt att gå upp var det allt! slutar 14 idag och då finns resten av dagen till befogande.. Undra vad jag ska göra för spännande.. =)

diploma

Imorse vaknade jag upp med en söt fejj vid min sida...  =P Lolle sov hos mig igår.. tillsammans åt vi frukost, sen gick jag med henne till centrum där hon skulle ta bussen till jobbet. Själv fortsatte jag till gymmet. Där körde jag ett stenhårt rygg och bröst pass. SÅ nu är jag helt död i kroppen

Precis när jag skulle gå därifrån kom chefen fram till mig med ett leende och mina diplom =)

För jag e så jävla bra, för jag är så jävla bra... hihihi... näe, nu överdrev jag lite ;)






Middag på djurgården

Jag älskar livet, jag älskar livet, jag älskar livet, jag älskarrrrr liveeeet!!

Efter jobbet idag var jag hemma hos mysen en liten stund. Sen fick papps ett ryck och bestämde att familjen skulle åka in till stan och äta middag. Sagt och gjort!! Jag har njutit av precis hela den här eftermiddagen och kvällen så otroligt mycket. Kunde inte låta bli att säga till mamma när jag satt i solen "Jag mår så jävla bra mamma" =P Hon log lite smått åt mig och undrade nog om det hänt något särskilt.

Sanningen är den att det ju faktiskt inte har det. Men jag har jobbat, tränat idag, solen skiner och jag är bara allmänt lycklig. Efter stan mötte jag upp Lolle och Emelie med en picknickfilt. Vi gick till parken i centrum och låg där och skrattade ett tag tills dess att vi får nog av myggen. Lolle ska sova här inatt, vi sitter med en varsin data i min säng XD Snart sovtime!



Filt-mys



Är man glad så är man


Torka, torka

Ännu en solig dag - vilket resulterar i ett näst intill tomt gym även idag. Not much to do here... Anna och jag torkar skåp, snart är alla i röda omklädningsrummet klara XD

Grillning hos Mys

Har jobbat hela dagen idag, mellan tio och sex. Det har gått bra men det e inte många som prioriterar träning på ett gym under dessa fina sommardagar. Efter jobbet gick jag hem, bytte om och tog mig sen över till grannen där det grillades för fullt. Har ätit kött med färskpotatis, sallad och vitlöksbröd. Just nu har vi gått tillbaka till mig och dricker ett litet glas vin =P Maria skulle hjälpa Viktor med en grej innan hon kom.. Hon dök just upp.. den där "grejen" nere i källaren tog fett lång tid... Alldeles ruffsig i håret är hon också.. Mariiiiia - vad kan du kanske ha råkat ut för?? ;)

Kvällen lider mot en oviss fortsättning. Vi alla längtar tills Dick kommer hit =)








Tjejerna när vi é som bäst!

Hade den bästa kvällen på länge igår.. Maria, Lolle, Mysen och jag träffades här hemma efter att jag jobbat. Jag såg till att diverse efterhängare till pojkvänner inte fick komma in. Vinet flödade, så även martini med sprite och lime... XD Vi hade så mysigt och framförallt så galet kul som jag inte har haft på länge.. som vi var igår tjejer, så är vi som bäst... Kvällen drog vidare till Våningen, Det går rykten om att vår kära Mogg har stängtigen pga förlorat alkoholtillstånd, vilket förklarar den stora skala folk som tagit sig till vår annars ganska så lugna terass... *ler* Hörde också att Gästis förmodligen öppnar om en vecka, Mina vakter (observera - MINA VAKTER) på våning pratade ngt om det... Mysen - du kommer väl ihåg alla våra galna upptåg på gästis förra sommaren?? Jag som inte ens var 18 då gick så fint förbi vakterna medan allllllla mina vänner fick visa leg både en och två gånger.. Jag säger ju det, man ska vara bundis med sina vakter.. *ler*

Lite bilder följer från gårdagen:









<3 <3 <3

Kondition

Haha!! Glömde ju skriva att jag har kört ett konditionspass på spinningcykeln innan jag började jobba. Lånade en pulsklocka och såg till att ha pulsen rejält höjd under hela passet - någon har bestämt sig för att skaffa sig betydligt bättre kondition. Det e ju pinsamt för fasiken... lekte med Emilia idag och trodde jag typ skulle dö efter det... Samma visa är det när jag ska gå upp för trapporna hem till Mitch eller Mary.

Nu ere andra bullar som gäller ;)


lugn dag

Åt frukost nere, ute på caféet imorse. Syster var där och även en av hennes kompisar. SAnacka om att det var härligt, att få dricka kaffe i värmen under ett parasoll och äta en helt nygräddad ciabatta. Nu är det allt sommar, det har min kropp äntligen fattat... Fast jag saknar rutinerna, närheten... Idag är en sån dag då jag skulle kunna göra allt för att få krypa upp i någons famn och bara få bli omkramad. Tänk att få vakna upp tillsammans, gör allt det där som man i vanliga fall "bara gör"...

Jobbar till nio ikväll, efter det har jag bjudit över lollsan och mary på tjejmys. Ska bli sååå skönt att få sitta ner, prata och skratta med er =) 

   

Emilia <3

Igår när jag myste med Emilia hela dagen <3 :



   



Idag när jag träffade skruttan sken hon upp som en STOR sol... Vi har setts flera dagar i rad nu och hon e den mest fantastiska unge som finns... <3 <3 <3


kvarnis

Jobbade igårkväll... på dagen satt jag i solen nere i centrums park, brännde upp axlarna lite grann tyvär.. men vaddå - jag njöt ju bara av solen.

Ska möta upp syster nu, vi ska gå en sväng och sen ska jag bada med lilla Emilia medans hon har simskola på kvarnis - mys!!! Ikväll blir det picknick inne i stan =)

Livet leker hurrni!!

För vem?

Den här veckan har jag haft både teori och uppkörning. Jag klarade inte körkortet men det känns fasiken helt okej ändå. Direkt efteråt övervälls man av mängder med känslor. Jag känner igen dem där känslorna - exakt samma känslor som jag i så många år har känt när jag inte lyckats få MVG på ett prov utan "bara" fått VG. Jag märker hur jävla konstigt det e med det här med känslor... Tror ärligt talat att det här var gryyymt nyttigt för mig, att behöva göra om det jag tog på mig att klara. Vem e det egntligen jag försöker bevisa någonting för? E det för att vara duktig och bra inför andra? Eller handlar det om att jag ska bevisa för mig själv vem jag är och vad jag kan?

Go girl - jag är bra som jag är. Med eller utan MVG:n. Med eller utan Körkort. Med eller utan den snyggaste kroppen i världen. Ja till och med med eller utan smink *leer*.




Skulle egentligen ha bloggat för en timme sedan, men i söndags hittade jag till en ny internetsida som tyvär tar upp lite för mycket av min tid. Lite för mycket av min tid som skulle kunna spenders på promenader, gymmet eller till att glassa i solen - men va fasiken, vad gör man?!

Ska till centrum nu och möta upp syster, sen ska jag passa Emilia och gå en lång härlig promenix i den stekande solen... Lust o hänga med?? ;-)


Midsommarhelgen

Igår var det midsommarafton =) Mitt på dagen kom farmor, farfar, lottis och Fredrik på silllunch. Efter det gick jag en liten sväng och hälsade på hos Mitch innan jag bar mig av mot platsen där midsommaraftonen skulle firas. Jag hade helt klart en trevlig kväll, lite annorlunda än vad kvällarna brukar vara. Idag e det jobb som gäller hela dagen, stå på gymmet och ta emot alla dem som känner för att träna denna dag... Tror inte att det blir så många dock =P

Får se hur kvällen ser ut. Känns som att det var länge sen nu som tjejerna träffades.. vet inte om det bara är en känsla eller om det faktiskt var länge sedan. Saknar er mina bejbs <3 <3 Jag hoppas Mysen har det bra på Gotland också... längtar tills hon kommer tillbaka hem!! =)

Puss o kram så länge ;-)

Gillinge

Igår gjorde jag den obligatoriska risk utbildningen på Gillinge - Halkbanan!! Det var en av dem roligate sakerna jag gjort ever!! Sååå nice att få stå på gaspedalen och halka runt *ler*. Resten av dagen spenderades typ i Mitchis säng.. Sry baby, du fick ta soffan ;-)

Idag är det midsommar. Här hemma har det precis ätits sill-lunch (för alla utom mig eftersom sill är det värsta jag vet). Nu ska det fikas lite, ätas lite jordgubbstårta och dricka kaffe!! Så mys =)




Gott och Blandat

Betygen damp ner i brevlådan för någon dag sedan... Hihi!! Måste faktiskt få berätta mina betyg, för jag e lite stolt över dem... Har MVG i 14 ämnen, VG i 6 ämnen och G i 2 .

Första gången idag som jag jobbar på en veckas tid. Har inte ens sattit min fot på gymet under en veckas tid - vilket nog ALDRIG har hänt (om jag inte varit bortrest förståss). Känns faktiskt riktigt, riktigt kul att vara här nu =) Längtar efter att få sätta foten inne på friviktsgymmet och pumpa lite muskler... ska börja lite försiktigt nu tänkte jag. En tanke är att gå på Åsas spinning imorgon klockan fem. Efter den ska jag gå dubbelt med henne uppe i gymmet - så snart e den delen också fixad!!

Men innan allt det där - imorgon ska jag köra Gillingebanan *iiiiih* Ska faktiskt bli lite kul, för alla pratar om hur kul det är...

Bara en sak till... Jag har flätor här på jobbet idag, haha, alla har typ komenterat det. Åh vad fint, det passar dig så bra, oj vad långt hår du har fått nu etc.. hihi... Alltid kul med komplimanger =P

Tiiidig körlektion

Gårdagen var fylld med lite allt möjligt... Träffade lite vänner, närmaste familjen (syster och moster med familjer). Somnade gott igårkväll och vaknade knappt av klockan som ringde 05:40.  Pappa skjutsade mig till trafikskolan i täby där jag körde i en o en halv timme.. Faan Frida, det e inte långt kvar nu... JAG MÅSTE KÖRA VARENDA JÄVLA DAG DEN HÄR VECKAN... och plugga teori. Det blir nog helt ekelt inte mycket mer än så =S Bläää vad jag önskar att jag inte gav mig in på det här med att skaffa körkort.. Ställer in mig på att jag inte kommer att klara det för då kmr det kännas mkt bättre än om man har värsta förhoppningarna o sen inte klarar det.

Ska sova en stund på sängen nu eftersom Mysen inte svarar på mitt sms, sen blir det till o passa Emilia runt tvåtiden.... Och återigen - vilket väder vi har, e det inte fantastiskt??

blandat

Hm.... tror att det är dags att börja uppdatera lite bättre nu igen. Men jag har ärligt talat inte haft mycket att skriva om. Skolan är slut för terminen, betygen lär dimpa ner i brevlådan här hemma i nästa vecka. Jag är nöjd, helt klart nöjd... ingen Frida-hets med MVG i alla ämnen, utan en jämn fördelning mellan Vg och MVG, och faktiskt ett G i matte - hatar matte!! *ler*

Igår åkte moster, Fredrik, Emma, Emil och jag till fyrishov i uppsala. De va nice. jag badade tills jag bokstavligen såg ut som ett russin (dvs typ flera timmar) Ändå gnälde Emma då det var dags att gå... Vi åkte vattenruschkana (hur faaaan stavas dt??) hängde i lianerna, åkte strömmen och gjorde en massa annat kul. På kvällen käkade jag tacos hemma hos Micke med Mary... Sen blev det filmtajm. Vi såg en grymt bra film som jag såklart inte kommer ihåg namnet på. Fast slutet var lite sådär...

Har ätit frukost med mamms och papps idag, det var faktiskt länge sedan. Vi ska förmodligen hjälpas åt att möblera om idag.. Och min jävla hosta blir verkligen inte bättre :( Vill faktiskt sätta igång o träna nu. Och snälla regnet - sluuuta falla från himmelen, JAG HATAR REGN!!

Paus

Jag har några extremt roliga och underbara dagar bakom mig, men idag åker jag till min moster för att sova där minst en natt. Jag behöver det, jag behöver lite tid för mig själv just nu. Det ska bli sååå skönt <3 <3

Alias

Jag har haft en helt underbar eftermiddag här hemma. Alla tjejer har varit samlade o vi har myst och spelat Alias i några timmar - så jääävla kul!! =)



 

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi alla samlas o äta middag på våning och ha filmkväll... Livet e bra härligt dessa tider...

operation: köra bil tidigt

Just nu sitter jag här hemma och käkar lunch. Har faktiskt sovit tills nu, med undantaget att jag gick upp tjugo över fem för att hinna till körlektionen som började 06.30. En värdelös tid!!!! Tyckte jag tills dess att jag kört färdigt, för då var det ganska skönt att ha hela dagen framför sig och klockan var bara åtta. Men det tyckte inte kroppen på vägen hem i bussen. Jag satt där och var en sån där "nick person" som nickar till typ 500 gånger under resan för att dem är så trötta. Hemma blev det alltså sängen tills nu!

Igår var mamma och jag inne i stan och hade det mysigt i solen, bara hon och jag. Vi flanerade runt på söder och kikade lite i butiker. Men efter ett tag blev jag helt manisk efter skobutiker. Jepp, gjorde misstaget att ta ett par nya skor in till stan och som ALLTID började dem göra ont och klämma efter ett tag... vilket resulterade i en Frida som verkligen behövde ett par nya skor *ler*




Student

Bilder från Malins mottagning:



 

Du e så duktig gumman, och jag är så stolt. Mitt tal blev inte speciellt långt men jag menade varje ord jag sa <3 <3


Vilken dag ...

Vilken dag igår, vilken dag fylld av lycka. Jag glädjs med alla mina vänner som vet att dem inte behöver sätta foten i skolan igen, om dem inte nödvändigtvis vill... Det blev ett galet studentflaksåkande som slutade i nerölade människor. Efter det blev det bara till att ta sig hem för en dusch och sedan snygga till sig inför kvällen.

Först var jag på Malins studentmottagning och åt lite mat o såå... sen bar det av till Maria och tillsist M&G. Där mötte vi upp Dick... blev sedan efterfest... och jaaa, jag kom faktiskt inte hem förrän halv sju imorse... *leeer* Har jobbat hela dagen, inte mycket folk på gymet denna nationaldag. Under kvällen har det nu varit en bedrövlig fotbollsmatch. Får se om man ens orkar ut nu =P

V.G's utspring

Denna förmiddag är det dags att ladda inför vallentuna gymnasiums student. Det känns som att jag i stort sett "känner" typ alla som går ut, eftersom det egenligen är min egen årskull. Idag blir det helt enkelt flakåkande och mottagningar. Jag tänkte att jag först ska förbi Malin och sedan ta mig till Maria, fler mottagningar hinner man nästan inte gå på om man ska hinna vara social och trevlig =P

Jag vill egentligen passa på att träna innan det är dags att fixa iordning sig etc... Men jag är fortfarande jättekraxig i halsen o har en förkylning i kroppen. Kanske blir en liten promenad, men då får man allt klä sig varmt i detta tråkiga väder. I tidningen står det att det ska bli 12 grader idag - det e ju för fasiken vinter *Brrr*

Lolle ska höra av sig när hon vaknar också... när kan det bli - 11 kanske?? ;-)


Lärarexamen

Hm... jag lyckades faktiskt avsluta två hela grejer och två halva grejer av det jag tidigare skrev upp... Nämnas ska kanske att det var dem lättaste sakerna som blev gjorda. Jag bäddade sängen och jag har spenderat hela dagen med min syster och Emilia. Därutöver tog jag en promenad hemifrån till tåget och sen från centrum o hem, plus att jag har lyckats flytta klädhögen från golvet till sängen. Men eftersom energin e slut så här dags kommer säkert klädhögen återigen att dimpa ner på golvet vid läggdags *leeer*.

Precis hemkommen från Våning ett där family har ätit middag. Syftet idag var att fira Veronica som efter 3 1/2 år nu har tagit sin lärarexamen!! Hon e så duktig, min syster. Som dessutom haft en minibebis under halva studietiden... <3 <3 Grattis till dig!!! =)

Vad göra?

Att det aldrig kan sluta regna... Visst, jag kanske är lite extremt känslig just nu för det har faktiskt inte regnat i speciellt många dagar... Men ÄNDÅ. Det är faktiskt inge kul att vara hemma när det e sånt här väder, man kan lixom inte bara gå ut o lägga sig på gräset och vara så lycklig som man känner för. Såå, Frida - vad ska vi göra idag då?

- Vill ta en långpromenad, men vädret e usch. O att gå till gymmet e nästan ingen idé eftersom jag e lite kraxig o förkyld.

- Jag kan faktiskt ta tag i min klädhög som ligger på golvet....

- Bädda sängen (vilket e över efter 1 minut)

-  Jag har ett skolarbete kvar att göra i Hi A kursen som jag tentar upp, men jag vet att det inte är någon brådska o att jag har hela nästa år på mig. Kanske ska se till att börja lite smått iaf??!!

- Plugga körkortsteori - men jag har "bara" boken här hemma vilket inte ger en speciellt mycket. Det är frågorna man svarar på som ger en kunskap. Och då blir det en tripp till trafikskolan - lockande??

- Kanske höra av mig till syster och bebis så att jag iaf har någon jag tycker om att vara med....

Där tog idéerna typ slut... Men jag har en grej till som jag måste se till att fixa. Jag måste planera för min egna guldstund. Vad kan jag göra för mig själv idag? För att visa omtanke mot mig?? Måste nog suga på den karamellen ett litet tag ;-)

jobbar...

Har en fikapaus på jobbet just nu. Här har vi fått en ny grind i receptionen för dem som går badvägen - så nu öppnar vi den istället för att kunderna själva svänger på den. Ni kan ju förstå hur kul man har åt alla människor som går in i den utan att veta att den är låst *ler*

Blev faktiskt ett träningspass idag också. Bara att prata om träning gjorde mig träningssugen *ler*. Blev ett härligt rygg, biceps och mag pass.. Nu e jag på g igen ;)

Rosa dress

Måste bara få säga att jag ÄLSKAR min nya knallrosa mysdress...


Michalelas fördelsedag today!!

Såååå obeskrivligt skönt att få sova tills jag vaknar (och jag vaknade inte speciellt tidigt - 10, det är bra för att vara mig) Sitter o äter lite frukost. Igår blev jag galet sugen på jordgubbsyoghurt med havrefras så det sitter jag o äter nu, sååå gott!!

Min älskade syster Micaela fyller år idag och hon ska ha fika o såå ikväll, men jag jobbar och får hoppa det den här gången. Men det betyder inte att jag inte tänker på dig <3



Länge sedan det blev någon träning nu... väldigt länge sedan faktiskt. För det första har ju en förkylning med hosta dragit sig på och för det andra har motivationen försvunnit lite grann. Hoppas verkligen att jag snart får det där styrketräningssuget som bara gör att jag inte kan hålla mig borta från gymmet.... *ler*

Och så vill jag ju att solen ska komma tillbaka - regn är nog bland det värsta jag vet!! Stackars alla som tar studenten denna vecka...

myskväll

Tisdag är det idag och som alla tisdagar dem senaste månaderna var det dags för gruppträff inne i stan. Ena tjejen där e ju bara alldeles för go, hon får alltid hela gruppen att börja skratta. Vi har ju i uppgift varje vecka att skaffa oss våra egna "guldstunder". Hon berättade om en av sina för denna vecka... *ler* Det var en söndagsmorgon och hon var lite sådär lagomt trött. Så plingade det på dörren och hon kikar ut genom nyckelhålet där två välklädda män står. Hon misstänker var dem kommer ifrån och öppnar glatt dörren. Yes - jehovas blev kvar hos henne i två timmar och hon babblade på och ifrågasatte ALLT dom påstod och pratade om. HAhahaha... hon e ju bara för rolig!! Vem skulle ens tycka DET var en GULDSTUND??!!

Anyway... har besökt ungdomsmottagningen idag, fick en akuttid så det var skönt. Just nu är jag bara trött och hungrig. Ska ta något att äta när jag tittar på desperate housewifes ikväll... längtar!!

Tegel oskulden e tagen

Närå... Bakis e jag inte - ingen huvudvärk eller illamående eller annat, men lite ovanligt seg kanske? Har precis ätit en god frukost och funderar lite över gårdagens kväll. Jag hade sjukt, grymt jäkla trevligt!! Och det var första gången ever som jag var på tegel. Eller alltså, jag har ju ätit lunch o såå där med papps, men aldrig varit där i party sammanhang. Nu känner man det stället =P Och Anna, nu är jag inte rädd att följa med dig dit längre ;)

Taxi hem som fick stanna på statoil för att vi skulle köpa nattmat. Jag tyckte det var underbart gott, men lilla Lolle var grymt besviken över den "feliga" dressingen: "men, det här är ju INTE VITLÖK" *snyft* Jag känner med dig baby ;) Snacka om att jag dog hemma i sängen sen. Men nu lever jag och är glad igen =)



Lolle o jag, redo att ge oss iväg (I know, inte den bästa bilden på mig precis)


Bebis o täby c

Lillskrot (Emilia) sov ett bra tag i början av min barnvaktstid. Men sen gjorde vi oss iordning och tog tåget till Täby centrum. Jag kände mig som en riktig mamma, haha!! Veronica mötte upp oss efter någon timme och då gick vi runt och kikade lite i affärerna och gjorde några ärenden. Jag hittade två par skor och två toppar, sen har jag och Veronica köpt present till våran andra syster Micaela som fyller år på onsdag.

Nu är det alltså inte kul att se på kontobeskedet... Men jag har konstaterat att jag måste lägga ner mina flyttplaner tills nästa år och så får det helt enkelt bli!! Istället ska jag spara pengar som jag gör redan idag, men då  har jag ju också råd att unna mig lite kläder och annat ändå... =P

S
itter hemma just nu o väntar på Lollsh som kmr strax. Vi ska besöka vallentuna gymnasiums gubbskiva på tegel ikväll...
haha, party party på en måndag!!


Ny vecka tar fart

Sitter hemma hos syster nu, hon ska strax åka och träffa sin nya chef och då ska jag passa lillbusan!! E ledig från skolan idag också... börjar kännas som en vana nu =P Jag har varken mycket i skolan den här veckan och inte heller så mycket på jobbet. Får väl passa på att plugga körkortsteori eller något sånt tråkigt. Ska försöka komma ut och köra en massa också.

Lycklig, det är vad jag är när solen skiner som den gör idag och jag får klä mig i en luftig klänning (som tyvär har en tendens att åka upp när det blåser) hihi!

RSS 2.0