Victoria i kungsan

Gårdagen avslutades inne i stan. Först var jag hemma hos Viktor och Maria, där vi satt o pratade en stund. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och ta ett glas vin i solen (som då redan hunnit gå ner). Kvällen blev kanonish!!



   



Idag har jag varit på konfirmationscermoni i kyrkan för mina små konfirmander. Det tog sin lilla tid, men det var väldigt fint. Och vädret var ju verkligen med oss!! =) (bilder i tidigare inlägg) Nu på kvällen har mamms, papps, Tony jag och farmor o farfar ätit middag på Lindö golfklubbs restaurang. Jag beställde in en ceasarsallad som var allt annat än en cesarsallad. Inte nog med det var den äcklig också.... Inte många plus i kanten där inte, blir nog gamla traditionella våning next time ;)

Bilder från konfa

Här kommer lite bilder från gårdagens och dagens konfafest och konfacermoni. =)

   



   

   



Tack tjejer för året som varit, ta hand om er nu!!

konfa!!

Ska börja fräscha upp mig lite snart inför kvällen som kommer, för vi ska nämligen ha festkväll med konfagänget inför morgondagen då själva konfirmations cermonin äger rum. Det kommer att komma släkt, vänner och familj till tjejerna och vi ska "redovisa" året som gått, sjunga lite sånger och spexa lite. Ska bli kul!! =)

Vill sååå gärna ut i solskenet. Efter konfagrejjen funderar jag på om jag ska åka in till stan och möta upp Viktor och Maria o gå till en uteservering för att dricka lite vitt vin i den stekande solen, det vore ju bara så underbart trevligt!!  =P

studeeent!!

What a day...

Gårdagen var fylld med blandade känslor, hade faktsikt en stor klump i både magen, hjärtat och halsen.Jag var såå lycklig igår för mina underbara vänners skull!! Och sen så grät jag stora floder av lyckotårar också. När mina gamla lärare kramade om mig med världens största armar och sa att jag såg välmående ut och att jag inte kunde ha gjort ett bättre val än det jag gjorde och att dem saknat mig - ja då brast det totalt. Åh, ni e så underbara. Det e sjukt hur vissa människor berör en så mycket.

Men det e konstigt också, med den där klumpen i magen. Jag stod ju där med en känsla av att "det här hade kunnat vara jag". VRG har en otrolig gemenskap - inte alls så som övriga skolor "tar studenten på". Där är det verkligen VI tar studenten, inte JAG. Fast det var ju samtidigt just den där konstiga gemenskapen som man inte kan sätta ord på och som upplevs som otroligt falsk stundvis, det var ju precis den jag ville bort från. Jag förstår ingenting om tankarna som flög omkring i min hjärna....

Sen blev det iaf till att åka flak och gå på studentmottagningar. Man hinner ju tyvär inte åka runt så mycket som man hoppas på, speciellt inte då man inte äger ett körkort... En helt klart lyckad dag!! Och än en gång - GRATTIS TJEJER <3 <3 <3

Studentens lyckliga dagar

Vaknar upp till en ny morgon och solen skiner - kan det bli bättre? Jag käkar lite frukost nu, men ska strax ta mig ner till centrum för några ärenden. Framförallt ska jag kila in på blomsterbutiken och köpa lite rosor till mina älsklingar som tar studenten idag på Viktor Rydbergs gymnasium (det hade kunnat vara jag...) Ska bli lite kul att komma tillbaka dit efter alla dom månaderna som jag inte varit där på =P

Sen får jag helt enkelt se hur dagen fortskrider, ska öppna jobbet imorgon så det blir nog inte så värst sent!


Ny glänsande ägodel

Yeeey!!!! Jag har nu blivit ägare till en ny dator... Den gamla har nu, efter ca två o ett halvt år, totalt gett upp... Så nu sitter jag här med en blänkande och glansig ny skinande sak.. hehe... Men jag förstår inte hur jag kunde låta övertalas att åka ändå in till stan o köpa den bara för att spara fem hundra kronor, men Viktor och Mysen fick mig på andra tankar.. vilket jag iof tror var väldigt bra eftersom Viktor har suttit med den nya datan i säkert nästan en o en halv timme och installerat grejer och tagit bort en massa skräp som inte någonsin kommer att behövas. Jag hade ju då aldrig haft det tålamodet (om jag ens hade fattat vad han höll på med - vilket jag INTE gjorde)... TACK VIKTOR <3 <3 <3

Imorgon e det dags för min gamla skola att ta studenten - så jag ska dit och njuta av att se glädje runt omkring mig!!! (och hälsa på alla goa lärare som jag saknar)

sova när man vill?

Mhm... den behövliga skönhetssömnen blev rubbad inatt. Somande runt tolv, men blev sedan väckt vid halv tre- tre snåret av mina underbaaaara vänner som kände för att sova hemma hos mig denna onsdags natt... Sagt och gjort!! Det fanns inget annat val än att gå ner och öppna porten och släppa in dem.

Imorse var det en MYCKET motvillig Frida som försökte ta sig ur sängen... men efter ett mess från Mysen som sa åt mig att sätta på en grym låt på hög volym, då blev det fart på mig =) Vi två har pinat oss igenom förmiddagen i skolan med *piiip* som lärare... (Inga namn nämda!!) Åt god potatisbulls- och blodpuddingslunch i skolan... åt så att vi rullade hem till mig och här har vi nu väckt Lolle och Mary. Och så dricker vi kaffe**

*morr*

Åh vilken underbaaaar dag det har varit idag *not* Helst av allt vill jag bara stryka ett stort fett rött kryss över hela dagen. Visst började det bra imorse och i förmiddags. Men den där Risk 1 utbildningen - vilken värdelös sak!!! Snacka om att sitta bort fem timmar av mitt liv. Inte blev jag mycket klokare heller. Och en massa pengar kostade den. Plus att dem drog över tiden - när jag redan innan hade brottom!!! Som tur var stod taxi sthlm (papps) och plockade upp mig och körde mig i illfart (och ja, man kan köra i illfart och ändå köra lagligt!!) till jobbet. Här har inte varit en lugn stund på hela kvällen... Och nu äntligen hinner jag med att ta fem minuters andnings-paus och skriva av mig lite av min frustration. Bitter? Vem har sagt att jag är det?? =P

Träning

Det blev inget ben-mage pass idag. När jag väl kom till gymmet kände jag inte alls för det. Så istälet blev det ett lite lugnare konditionspass på cykeln. Den här gången försökte jag verkligen tänka på dem sakerna som vi gick igenom under utbildningen - som hur många RPM man "bör" ligga på, vilken puls jag hade för att träna just det jag syftade på. Åh det e så kul när man sitter på kunskap!! Och framförallt e det tidsfördrivande att följa sin puls XD (tips till er som tycker konditionsträning e tråkig) Blev lite mage efteråt också *ler* Nope, nu bär det av till trafikskolan!!

love <3

Onsdag

Vågar ni gissa vad Frida lyckades göra inne i stan?? Om inte köpa kläder??!! Ojojoj... det här bådar inte gott *ler* FAST, det var faktiskt nödvändiga saker.. ett par shorts (som man måste ha på sommaren) ett par Linnebyxor (som man oxå måste ha på sommaren), ett par mjuka mys byxor som man faktiskt MÅSTE ha på sommaren... haha!!! Och sen en söt topp och en lila klänning. Min syster har ju faktiskt sagt att jag bör skaffa fler lila kläder för jag passar så bra i det. Så den klänningen var ju också alldeles nödvändig!!

rlektionen igår gick bra, faktiskt över förväntan! Det känns bra nu när dagarna börjar knyta ihop sig. Igår kväll vid elva övningskörde jag också in till stan för att hämta mammsen som var på middag med vänner. Det var första gången jag körde inne i stan!!

Mycket tänkvärd gruppträff igår. Vi pratade om lite saker som jag tidigare har arbetat kring under min mindfulnesskurs, det vill säga det här om hur man är i en situation, att den väcker känslor och kroppsliga reaktioner och att man sedan reagerar på olika sätt. Ofta använder vi människor oss utav det här när det handlar om relationer av olika slag.

Ska nu ta mig ner till gymmet och träna ett ben-mage pass. E lite förkyld så dt blir lungt idag, utan någon kondition efteråt. Efter lunch ska jag sitta instängd i en varm lokal på körskolan och ha risk utbildning (den där nya kursen om alkohol och droger i trafiken)... Egentligen vill man ju bara sitta ute i solen och steka =P


körning, stan & jobb

är det dags för en sån där fullspäckad dag igen. Snart ska jag ta mig till trafikskolan och övningsköra i en och en halv timme. Tänkte passa på att åka lite tidigare så jag kan sitta ner och plugga lite teori innan. Jag har ju mitt mål i juni att sikta mot!!

Efter körningen e det dags att åka in till stan för gruppträff. Jag har ju inte varit där på två veckor nu så det känns lite konstigt. Men det ska nog bli bra ska vi se =) Efter gruppträffen blir det till att åka direkt hem till jobbet. Stänger idag så det blir en sen kväll. Fast jag känner mig lycklig idag, och full av energi!!


Firman

Sitter just nu på pappas kontor och väntar på att han ska bli färdig så att vi kan åka hem. Imorse blev det ett pass i gymmet för rygg och biceps, sedan åkte jag in till stan för att glassa lite i solen. Mötte upp moster vid sextiden, tillsammans gick vi och käkade middag på en Viatenemisk(?) restaurang. Det var mys!!

Har väntat typ hela dagen på att en viss person ska höra av sig... bläääää för väntans tider... ;-)

Pigg

Godmorgon!!

Imorse vaknade jag upp utav mig själv för ca en timme sedan. Sååå skönt att få sova tills kroppen känner att det känns okej. Sen låg jag och mornade mig lite i sängen. Äter just nu lite frukost, e ledig från skolan idag så jag tänkte dra och träna och sen kanske åka in till stan och mysa lite där i det fina vädret =) Det e ju lön idag dessutom *oops* Håll hårt i plånboken Frida!!


Vi drar till med en liten meningslös skitgrej (som Mysen kallar det), som kan bli rätt så kul. Man ska gå in i inkorgen på sin mobil, och sedan klicka ner 10 sms och skriva vad som står i smset på frågorna. HAHA

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kan du vänta någon timme?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 Saknar dig :) Puss

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Tänker på dig!!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Åh tack :) Har saknat dig jätte mycket.. Är du hemma? <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sverige är ju så grymma alltså

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag mår braa!! Tack för att du finns...

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hahahaha :) Ilska det gillar vi ;)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Saknat dig

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Vad kul! Jag är så stolt

10. vilken är din mest romantiska replik?
Nej sminka igen :)

11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej! Din faktura med nr ***** finns nu på ditt Mina sidor. Vi drar 422:- från ditt bankkonto 2009-06-01. MVH telenor

Hihihhi... det här blev ju rätt kul ändå =P

dagen idag

Efter lunch satte jag mig själv i terapi jobb och skrev över hundra diplom till barnen som gått på simskola. Det tog sin lilla tid.... Slutade så att jag kunde vara med på kvart över fem spinningen idag. Vilken endorfin kick! Elina hade passet, vickade för Ylva, och vilket ös det var!! Det var absolut ett utav dem bästa passen jag varit på, kämpade på i sextio minuter och svettet bara sprutade. Han 22,2 km på den timmen och förbrännde 420 Kcal...

Nu väntar grannen med vänner på mig, det är dags för lite kubbspel så här mot kvällskvisten :-)

Att man kan vara så trött...

Nu märks det att mitt sömnbehov är enormt efter veckan som varit. Jag är i stort sett helt död på morgonen och sen helt död på kvällen. Däremellan är jag också helt död. Längtar efter morgondagen då jag kan få sova ut hur länge jag vill och behöver (ingen skola). Idag är det jobb fram tills sextiden, moster och kusiner är på finbesök i V-tuna, hade hoppats på att få träffa dem <3 <3


Annars rullar allting på, livet leker - som det brukar heta!

Killar?

Har mys här hemma. Lolle och Maria e här, vi har ätit gurka och dipp. Under en diskussion om killar utbrister Lolle "Jag skulle nästan bli glad om min pojkvän var otrogen - det visar ju bara att han är normal" HAHAHA... du e ju bara för sööt Lolle - men du har också en poäng <3

Home

Borta bra men hemma bäst. Det stämmer sååå bra!!

Efter dagens jobb tog jag mig hem och vilade lite på soffan och bläddrade i min nya fitness magazine. Efter det tog jag mig över till Mysen, vi gick o köpte kinamat och åt den där. För tillfället ligger Lolle och jag i min soffa och bara är. Vi har tittat på singing bee och är just nu galet sugna på någonting att äta. Helst av allt vill vi ha en nachotallrik från Våning... haha!!

Det ska bli skönt att bara få ha en lugn kväll idag. Igår när jag kom hem vid nio blev det att DIREKT åka över till Tony för att titta på hans nya boende. Det var mysigt, han kommer att få det bra där, speciellt under sommarhalvåret!!

Ska gå o kika om vi kanske har någon glass att äta på eller så, det är ju trotts allt lördag ;P

Läger på Gotland

Hm... Få tid över?? Trodde jag ja!!!

Min vecka har varit fullproppad med saker... Jag tillsammans med dem andra hjälpisarna har gått upp tidigast av alla på hela lägret för att hålla i väckningscermonin. Denna har gått till på lite olika sätt. Som jag skrev tidigare hade vi först luciatåg, morgonen efter blev det militärgympa i samlingssalen (och ja, vi hade med oss äkta hjälmar och militärgröna kläder). Morgonen efter gjorde vi en liten busigare grej. Tre timmar innan alla skulle bli väckta gick vi in och skakade/ruskade om var och en bara för att säga "Vakna, vakna!!! Jag ska väcka dig om tre timmar... Då måste du gå upp!!" HAHA... vi var bara sååå bäst!!

F
örutom väckningen höll vi dessutom i nattningen... Varje kväll avslutade vi med att läsa en godnatt saga. Det var riktigt mysigt och otroligt uppskattat! Vad mer har hänt? jaa du.. det är faktiskt för mycket för att rada upp här. Men en sak måste jag ju nämna. Ulle och jag var bussvärdar då vi åkte ut till de gotländska raukarna. Dem som satt på den bussen önskade antingen att dem låtit bli, eller så gjorde dem som några av killarna: såg till att paxa platser åt oss i bussen på vägen tillbaka så att vi skulle kunna fortsätta våran underhållning. Tänk dig två flummiga ledare som pratar i mikrofonen konstant i 40 minuter och garvar något otroligt åt sina egna skämt - yes, det var vi!

Tillsammans under veckan har vi lyckats skrapa ihop nästan femtusen kronor med hjälp utav kollekt, auktion (typ frukost på sängen, platta håret och sminka killarna eller städning av stuga sista dagen) och "dricks till Gud" som stod vid kiosken (Detta var MITT påhitt som bara det drog ihop sexhundra kronor) ;-) Alla dessa pengar ska skänkas till ett projekt i Indiens slum.

Vad vill jag dela med mig av i övrigt?? Jag måste få tala om hur mycket jag har växt som människa då man ser till värdet av sig själv. jag har haft en vecka helt och hållet överlämnad åt Gud. Jag har haft en vecka där alla konfirmander har gett mig så otroligt mycket uppskattning för den som jag är. Jag själv har fått dela med mig av All den energi som funnits inom mig, och detta har verkligen smittat av sig. Jag glädjs åt mig själv. Jag glädjs åt de tjejerna och killarna som har lyckats finna en liten större del utav sig själva.

På återseende <3 <3 <3

Från Gotland

Tror ni jag blev lycklig då jag fick reda på att Camilla, som jag bor med, hade med sig sin dator med internet på??? =) Så nu kan jag skriva om vad som händer här heeela veckan. Just nu får jag massage av Camilla *ler* sååå skönt. Den här timmen e typ den enda lediga vi har på hela dagen och Ulle och jag passar på att sno duschen i en utav konfirmandernas stuga. Dagen har varit bra, började med konfirmand-väckning i form utav ett luciatåg. Alla måste trott vi var galna, men det e ju lite det som är meningen =P. Sen blev det frukost, lektionspass, lunch och tillsist fritidspass med en massa lekar. Egentligen hade vi planerat för att ha dem utomhus, men vi fick göra en sistaminuten lösning och komma på lite inomhus lekar. Mot slutet fick jag en otrolig överskottsenergi och drog ihop ett spontant afro-dance gympapass. Några killar tog bongotrummorna och fixade rytmen. Jag lovar, vi ska allt spinna vidare på den där dansen ;-)

Skriver snart igen <3

Licensierad SI

Sådär
då... då var utbildningen färdig och jag licensierad Styrketräningsinstruktör =) Det hela har varit skiiit kul och jag är fullproppad med massa kunskap och energi. Nu längtar jag bara efter att få omsätta allting i praktiken och börja jobba med det här *ler*. Nästa steg blir nu att se till o ta mitt körkort. Alla datumen är ju inbokade så nu hänger allt på mig och hur mycket jag ger. Men jag SKA klara det. Ooops, nu har jag till och med lovat det inför er, bäst att jag håller det!!

Nu e det dags att packa för kväll åker jag till gotland som ledare på konfirmationsläger. Alla typ 100 personerna åkte redan igår, så jag kommer en dag sent. Ville inte riskera att missa någon del av utbildningen =P Så fram till och med fredag kommer jag inte att befinna mig på Sveriges fastland, men jag ska nog klara mig :-)

Hoppas att alla ni mår bra och ta hand om er tills vi hörs sen igen!! KRAAAM <3


Sista utbildningsdagen

Imorgon gäller det, då har vi examination på två timmar - praktiska delen. Jag e lite förväntansfull, framförallt för att jag tycker det vi gör är så himla kul, och det blir så likt "verkligheten" som vi kommer. Pirrar lite i magen faktiskt!! Under hela dagen idag har vi gått igenom nya övningar och stretcher. Det är egentligen inte speciellt svårt när man väl kommer in i tänket. Men marklyft, det är inte min grej *ler*

Vi ska äta middag hos Nordström ikväll, grilla kött och ha det bra. Sen är det melodifestivalen också ju, får se hur länge jag orkar titta i år =P Sitter här nu med en uppgift som ingår i utbildningen, som ska lämnas in imorgon. Det är ett program som jag skriver till en "klient" där jag ska väva in en massa aspekter då jag lägger upp hennes program. THIS IS SO FUN!!!

Kryssning <3

Igår eftermiddag bar det av in till stan för att möta upp alla som skulle följa med på kryssningen för att fira min pappa som fyllde 50 år. Jag har helt enkelt haft en otroligt rolig kryssning på alla sätt och vis... =) Det började i stort sett med att alla samlades för att äta middag ihop. Vi hade reserverade bord vid buffén och skålade tillsammans med champange. En bit in på middagen tog vi, pappas "barn", tag i underhållningen. Tillsammans sjöng vi en kort liten egenkomponerad sång bland alla gäster. Texten var följande:


(melodi: vår käre lille bamse far)

Vår kära lilla Bosse far som ni alla känner
Han skulle hålla stort kalas för alla sina vänner

Snälla söta Bosse vår, Du blir femtio år i år
Hipp hurra för Bosse far, som e så snäll och rar

Och alla vi vill tacka dig för att du alltid finns där
Du ställer upp i vått och torrt och du ÄR AV VÅRAN SORT, SKÅÅÅL!!!!

Efter sången gav vi honom ett kollage av bilder som vi syskon tillsammans satt ihop. Det var jätte fint och vi fick tag på många gamla härliga bilder av pappsen när han var ung. Även några andra hade gjort om en liten låt som vi alla sjöng med hög stämma under middagen. Melodin under verserna var "en sockerbagare" och under refrängen "ta mig till havet". Ni måste läsa texten, för den var så jäkla klockren!!

En golvfixare som heter Bosse
han sätter kakel mest hela dagen.
Han sätter stora, han sätter små,
han sätter några med ränder på.

Och i hans bil, där finns det spackel,
och lite kakel och lite mackel.
Och med allt detta han jobbar på,
så att vi andra kan titta på

Refräng: Ta mig till banan och gör mig till kung.
Kung över alla er andraaa.
Se på min driver den går ju så långt.
Längre än alla er andras...

Han hade Veronica och Micaela.
Han träffade Annika och fick en Tony.
Han fick en Frida, åh herregud!
Han blev en morfar och lyssna nu!

Vi ska berätta alla hemligheter,
om lilla bosse som ni vill veta.
Så gå till baren och bjud på drink,
så får du tillbaka en liten vink.

Refräng: Ta mig till banan och gör mig till kung.
Kung över alla på båten.
Sedan ska jag dansa med Annika min,
galen av längtan är jaaaag

Ta mig till havet och gör mig till kung.
Kung över golvet jag kaklat.
Dansa och skratta med mig ikväll
Ta mig till havet och stanna tills natten blir dag!

Kvällen fortsatte med att vi sjöng kareoke och jag, Frida Bodin, tog mig upp och sjöng... (har nog inte hänt på fleeeera år). Vi fick också upp pappa att sjunga "Flickorna på TV2" med Stolle. Under mina år i livet har jag never sett min pappa gå upp på scen och göra någonting inför folk... hihi!!! Disco hela natten uppe på dansdäck, sen tog jag mitt förnuft till fånga och gick för att sova. Hela dagen idag har varit trevlig, lugn och mysig. Jag har gått runt och småpratat med en massa vänner, suttit lite i solen och bara tagit det lungt. E nu hemma och laddar batterierna inför utbildningen som fortsätter imorgon. E ganska så trött så det blir nog sängen nästa =)

PUSSS!!

Hundvakt

Jag har vetat det förut.... Men det här bekräftar bara sanningen att JAG INTE ÄR EN HUNDMÄNNISKA. Visst, lilla Bella e typ världens sötaste och goaste hund men jag är redan nu en otroligt uttråkad hundvakt (efter ungefär 80 min). Inget ont mot henne, inte alls... Men det blir inte direkt att skaffa hund för mig. To bad!!

Väntar in Greys som börjar snart. Ska bli mys o titta på det!! Har hunnit få min "läxa" gjord, men nu är det verkligen mycket att tänka på och plugga in inför examinationen på söndag.

Imorgon fyller papps 50 år, gamla gubben *ler*. Vi är ett stort gäng på typ 35 personer som ska åka iväg på kryssning imorgon kväll med Birka Paradise... Ska bli sååå skönt och kul!! JAg längtar verkligen. Fast jag vet ännu inte vad jag ska ta med mig för kläder och jag måste ta med mig allting redan till gymmet på morgonen. Får se när jag ska ha tid att "packa" =P

Utbildningsdag 4

Idag har vi i sort sett bara jobbat praktiskt i gymmet och det har varit jätte kul. Vi har helt enkelt fått "leka" instruktörer och fått gå runt o visa, känna på och testa en massa övningar. Me like!!! Vi har pratat om allt möjligt inom det här området, om skador, antagonister och synergister i en övning och en massa annat som man ska tänka på.

Fick som sagt sluta något tidigare idag så nu ska jag ta mig upp och svettas lite mer bland maskinerna. Ben och mage idag med lite kondition på slutet... =) Skriver mer sen!!

Mys hos Mysen

Åt middag hemma hos Maria idag, det var gott!! Sitter nu och myser lite i deras soffa, vi väntar in DH som börjar om typ 10 min.. Tänkte lägga upp några bilder från personalfesten nu =)



     




   




Sov lite längre...

Det blev ingen morgon spinning imorse. Igår kväll var jag så trött att jag beslutade mig för att prioritera sömnen. Och nu känner jag mig verkligen utvilad, men också glad, glad, glaaad =)

Idag fortsätter teorin på näringsläran fram till lunch, sen e det dags att dra igång det praktiska uppe i gymet. Jag tror att det idag är kondition vi ska kika närmare på där uppe sen. Jag känner mig verkligen såå inspirerad. Jag älskar träning, men ännu mer älskar jag att också kunna sitta på kunskap om hur saker och ting fungerar. Vår kropp e ju egentligen en helt sjuk mekanism - att allting ens fungerar.... *ler*

Utbildningsdag 2

Blev till att gå upp relativt tidigt imorse för att vara på jobbet klockan åtta. Det var gaalet segt att ta sig ur sängen. Har suttit och haft teori hela dagen idag, mestadels fysiologi men vi hann med lite av näringsläran också. Jag kommer då ALLTID framföver läsa på innehållsförtekningen till dem bars som jag äter. Vi pratade nämligen om att otroligt många av dem innehåller någonting som heter Kollagen. Kollagen är ett "godkänt" ämne som man kan använda i produkter som proteintillskott. Jag lovar, ni vill inte ens veta vad det är för ngt!!!

Efteråt följde jag med Anders hem till honom och tittade en snabbis på hans lägenhet. Den var såååå fin, precis som jag hade förväntat mig (eftersom han hela tiden pratar om sin älskade lägenhet) *ler*. Sedan gick vi tillbaka till gymet där det var sjuuukt mycket folk. Det var till och med så mycket folk att jag inte orkade vänta på min tur till alla vikter etc. så jag gjorde typ mitt "sämsta" träningspass ever, orkade inte ens med intervallerna efteråt. Nu har jag sagt till Åsa att jag kommer på hennes morgonspinning vid 06.30 imorgon bitti. Det blir nog bäst för mig att jag håller det ;)

Min älskade Maria har kommit hem från Grekland, så jag ska duscha och sedan bege mig över dit för att krama på henne <3


Jag längtar till Thailand <3

Provet e klart!!

Satte mig ner i soffan med datorn och loggade in för att testa på att göra testet som hör till vår utbildning. Haha, jag klarade det på första försöket!!! Det var verkligen inte tänkt att det skulle gå så fort *ler* men men... jag kan väl inte annat än vara glad. Dem delar som jag hade fel inom var mest frågor om muskelfysiologi (som vi ska gå igenom imorgon) och typ 2 frågor inom näringslära som vi också ska gå igenom imorgon!!

Loggade in på FB efter jag gjort provet, tänkte uppdatera mig lite om allas liv efter denna helg. Tyvär såg jag något jag inte ville se. Jepp, nu ska jag traggla lite om Pär igen. Jag har inte tänkt ett skit på honom på flera dagar, så loggar jag in på Facebook och ser att han har ändrat från "singel" till "har ett förhållande". Jag visste det ju redan..... jag verkligen visste, visste, visste hur det stod till, ändå, på något konstigt jävla sätt, högg det till i bröstet när jag läste det.

För tillfället e jag bara likgiltig. Jag förstår inte hur Pär kunde säga sååå många saker till mig om sig själv, som sedan inte verkar stämma. Han verkligen berättade för mig att han inte var redo för ett förhållande, att han behövde tid att komma på vad han själv ville och mycket, mycket mer. Jag e ju fan inte dum i huvudet. Det e klart jag fattar att det bara handlade om att han inte ville något mer med MIG. Beviset har jag ju dessutom framför mig!!!

Oärliga människor går såååå bort för mig, detsamma för fega människor som inte vågar säga vad dem egentligen tycker och tänker. Och tillsist hoppas jag bara att Pär inte haft sex med både mig och Ulrika samtidigt, för det är att gå väääldigt mycket för långt, enligt min mening. Det handlar i sånna fall om att inte kunna visa sina medmänniskor respekt och värde, och en sån person skulle aldrig få arbeta som "fröken" åt mina barn, den saken är då klar!!

Personalfest och utbildningsstart

I know... nu har det varit dåligt på uppdateringsfronten igen. Men jag får väl skylla på personalfesten och utbildningen eller något :)

Som sagt, igår var det samling på Grönalund för hela gymgänget!! Jag hade en helt underbar kväll.... grymt kul med femkamp, god mat och berochdalbana... Passade på att åka den nya med ett gäng av oss - den var gryyyymt härlig, men över väldigt snabbt. Dessutom blev det ett besök i fritt fall för mig, Hans, Anders och Gustav!! Kvällen drog vidare till grodan där vi var en liten stund innan vissa drog vidare tll ytterligare ett ställe.

Idag har ja haft utbildning precis hela dagen. I början gick det asbra, jag förstod allt vad vi pratade om etc. Men mot eftermiddagen - oh my goood!!! Just nu e jag som ett stort frågetecken som har blandat ihop alla 1000 nya begrepp och som inte fattar någonting... *Puh*

Skriver lite mer sen då jag har återhämtat mig från helgens bravader =)

Fredag=ny helg!!

Dagen startades upp med PT träning med Åsa imorse. Det blev ett riktigt tufft bröst, triceps och axelpass. Jag går som Kalle Anka just nu eftersom mina muskler i benen verkar göra allt för att inte böja sig. I onsdags fick ju sig benen några rejäla omgångar. Träningsvärk alltså - det bästa men också det värsta som finns!! Har en sån kallad hat-kärlek till det. hehe.... eller, det är nog mest kärlek <3

Åkte sen in till stan för att träffa tjejerna från gamla skolan. Dem har jag inte sett på nästan ett halvår så det var mys. När jag träffade dem märkte jag verkligen hur mycket jag har saknat dom!!! Vi åt lunch och skvallrade i några timmar, sen blev det dags för mig att bege mig tillbaka till gymet. Börjar jobba snart, vid sju när jag slutar blir det till att studsa hemåt och äta lite middag innan SVERIGE-KANADA matchen börjar. Den får man ju inte missa!!! Hade helst velat sitta på våning och se den, men alla mina små vänner verkar ha annat för sig. Och själv vill man ju inte direkt sitta där.. HAHA!!  (kan ni ser er hur det skulle se ut? Frida sittandes där vid ett eget bord omringad av en massa hockeygrabbar... jag skulle nog vara ganska lost) Kanske kan jag lyckas fiska med mig pappa dit, annars blir det hockeykväll hos Bodins ;-)


skiiiit

Skrev nyss ett alldeles underbart inlägg som på något jävla sätt lyckades försvinna. Så nu e jag sur. Och skriver inte mer än så här :-(


Projekt...

Att påstå att vi gjorde något speciellt i skolan idag, det är att ta i. Det blev snarare en liten pratstund angående projektarbetet som drar igång på allvar till hösten. För mig finns det en del val att göra. Först och främst måste jag bestämma om jag vill arbeta själv eller i grupp. Har redan pratat med Mysen och Lolle om att göra ett arbete ihop med dem. Samtidigt vet jag inte om jag kanske vill arbeta själv.... Just för tillfället står det mellan två saker som jag skulle vilja göra om jag ska arbeta själv. Den ena är att anmäla mig till en bodyfitness tävling och jobba för att nå ett specifikt mål. Jag har ju drömt om det ett tag... hihi.... Tanken e då att jag ska undersöka hur man mår psykiskt under en sådan period och också se om en "vanlig" person klarar av att uppnå ett sådant mål... Och massa fler syften därtill!! Undrar bara vad morsan skulle säga?! ;-P

Den andra grejen skulle vara att skriva en egen bok. En riktig bok som ska bindas ihop, med framsida och allt. Det skulle helt enkelt vara en självbiografi, som skulle bli ett sätt att bearbeta alla åren som gått. Samtidigt skulle målgruppen kunna vara andra ungdomar eller vuxna som har unga som mår dåligt omkring sig.. Ja, som ni förstår kräver båda grejerna en rejäl genomtänkare... :)

Har varit ute o gått i solen i en timme, har nu precis ätit lite lunch. Idag blev det pasta med skinka, majs och avocado - mums!! Har knappt börjat plugga musklerna än, fy skäms Frida!!! Det ska jag ta tag i framåt kvällen. Nu väntar jag på att syster kommer så att vi tillsammans kan åka till andra syster och hälsa på. Micaela o Rickard har skaffat en till liten hund som jag ska mysa med <3


systrarna små <3

läsarsiffrorna går upp

Se där, kollade nyss på min statistik och såg att läsarsiffrorna på bloggen e på väg uppåt... Tänkte bara att ni läsare kanske ville veta det.. =P

Sitter o myser i soffan med pappsen. Har tittat på Greys nu ikväll vilket var väääldigt länge sen sist eftersom jag ALLTID arbetar onsdagar nu för tiden. Nu är det slut och jag lyssnar på en massa gamla låtar och msn:ar. Ska försöka hasa mig i säng strax, men jag gick ju upp så sent idag o känner mig inte direkt trött. Vilket värdsligt problem!! JAg brukar typ sova som en stock den här tiden..

Imorgon e det skola, länge sedan jag var där nu. Inte för att jag direkt vet vad vi ska syssla med. Typ förberedelser inför projektarbetet nästa år?? Känns lite väl att börja starta upp det redan nu... Kanske får man en fika-dag i skolan ändå?? hihi!!

Le mera!!

Har precis fyllt magen med en härlig lunch nu efter träningen. Lunchen blev lite sent, men jag gick ju inte upp så värst tidigt idag heller. Stekte lite kycklingköttbullar med pasta, broccoli och ketchup. Det e nog fasiken det bästa jag lyckats med på länge...

E galet dåsig, men måste släpa mig in i duschen snart... Passet med Åsa idag var jättekul. Nya övningar och lite ny motivation. Trodde dock att jag skulle dö under utfallsstegen med vikter. Men det är väl så det ska vara? träning ska kännas och upplevas på allvar, annars e det ju ingen idé, framförallt inte under den tunga perioden som jag går in i nu.

Ska ta mig till konfan om ett tag, idag e det kvällsträff istället för eftermiddagsträff, får se hur mycket energi jag kommer att ha kvar i kväll för mina små konfirmander :-P  Men känner ni mig rätt kommer jag nog att vara som en liten studsboll ikväll också *ler*. Jag tänker på det ganska ofta, att det mesta här i världen handlar om inställning. Folk säger till mig att jag alltid e så fylld av energi och oftast ses med ett leende på läpparna. För mig är det en självklarhet. Jag kan gå runt som en mutter hela dagarna - men vad får jag ut av det? mer än att folk bara blir likadana som en själv, med läpparna hängandes nere vid tårna. 

Kom igen, upp med smilebanden vänner små - ni kan också ;-) 
Och, ett leende kostar ingenting!!


Mitch

Sitter i soffan och lyssnar på lite härlig musik. Michelle har loggat in på någons inloggning på spotify, och dem låtarna e helt underbara... Så jag vägrar att stänga av datorn och har inte gjort det på flera dagar, den får vila i "viloläge" istället... XP

Jag fortsätter att kämpa på med skelettet. Idag e det dags att dessutom börja nöta musklerna. Ni förstår inte vilken röra det är i mitt huvud just nu. Men allt sånt här e så gaalet intressant så jag kämpar på =P  Ska strax träffa Åsa för lite PT. Ska få nya övningar för ben och mage idag, så det ska bli kul. I måndags tränade jag ju med henne också. Fy faan vad ont jag har i kroppen idag. Jag kan knappt röra mina armar och min rygg - helt utpumpad!! Men det är ju samtidigt en härlig känsla *ler* Tiggde åt mig lite massage av mamma igår kväll eftersom jag hade så ont...

Maria e fortfarande i Gekland, jag hoppas verkligen hon har det bra <3

Och till dig min lilla Michelle, vill jag bara säga: Gör aldrig om det dära!!!
U scared the fucking shit out of me
   
 




Du är alldeles för fin för det,du är alldeles för bra för det.

Columna Vertebralis

Ny dag. Nya möjligheter. Ny energi.

Fick sova ut till nio idag, så jag är väl så gott som lycklig. Även idag ska dagen startas upp med en lååång körlektion, ska strax ta mig dit. Usch, tisdagar har en tendens att bli otroligt välplanerade... Gruppträffen börjar ju vid tre och sen blir det till att snabbt ta sig hem för att jobba hela kvällen. Jag börjar dock bli lite orolig för en sak... Barbro som leder gruppbehandlingen gjorde klart för oss första gången vi sågs att det inte går att man e borta för många gånger, absolut inte fler än tre för då blir det svårt att hänga med och vara delaktig i allt som hinner sägas. Jag har redan varit borta en gång då jag var i Grekland. I nästa vecka har jag utbildning och jag tror verkligen inte att jag kommer att kunna slita mig därifrån. Och om typ två-tre veckor åker jag till Gotland. Det blir tre gånger totalt. *oops* Aja, jag får göra en fuling och spela dum eller något... haha!

Håller som sagt på att plugga in alla kroppens skelettdelar och muskler. It's a pain in the ass.... Vem kom på språket latin lixom?? det blir bara till att nöta, nöta och nöta. Jag som e värdelös på sådant. Ta tillexempel glosor som vi fick i skolan. Har aldrig lyckats lära mig alla glosor typ en enda gång under min skoltid. Det e helt enkelt inte min grej att lära in saker utantill, eller nått sånt *ler*


Blandat

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så värst mycket i mitt liv, samtidigt som jag känner att det behövs en uppdatering här på bloggen =P

Min lugna lördagskväll blev till en början lugn. Jag tvättade bort sminket och gick o la mig i sängen redan runt elvatiden. Kvart över elva får jag ett mess av Lolle som bönar och ber att jag ska komma till våning. Jag låg i sängen och råkade överväga en gång för mycket. På femton minuter befann jag mig sminkad och klädd, på våningen. Inte illa!! Och verkligen inte likt mig, eftersom jag hatar att gå ut alldeles för sent och speciellt inte då jag inte har förberett mig för det... men man slutar aldrig att förvåna :-)

Igår blev det i stort sett en familjedag. Jag övningskörde till Södertälje där Tony skulle titta runt lite grann på husvagnar. Och nu har bror min blivit med husvagn!! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag mer än gärna kommer att komma dit för grillkvällar i sommar *ler*.

Kom alldeles nyss hem från Tibble trafikskola, har övningskört i en och en halv timme och är nu helt slut. Ligger i soffan och har världens huvudvärk. Jag tror tyvär att det beror på någonting med vädret, har märkt att jag e kanske känslig när det gäller väderförändringar. om dryga 40 minuter får jag ta och  rycka upp mig eftersom jag ska ha PT med Åsa idag klockan två och innan dess måste jag äta lunch och förbereda mig mentalt för ett tufft träningspass. Gör mig förhoppningsvis lite gladare och piggare sen!!


nerbäddad

Hej alla glada.

Jag ligger inbäddad med täcke djupt nere i soffan... Köpte godis på vägen hem som jag tänkte mysa lite med. Som vanligt käkar man upp alltihopa och mår illa, tänderna gör ont och alla andra biverkningar man får av för mycket godisätande. Godis är gott. Riktigt gott. I måttliga mängder.... Att jag ALDRIG lär mig, jag blir lika äcklad varje gång av för mycket godis, det är ju inte ens gott då längre... bläääääää

Hade tänkt att slå på TVn ikväll och kika lite, men just nu njuter jag av det som är. Inte en människa hemma, helt tomt. Jag och min data i mörkret... Saknar redan min Maria. Vet inte hur jag ska klara mig utan dig den här veckan, samtidigt vet jag ju att det går =P Maria, du har betytt sååå mycket för mig den här veckan, jag hoppas du vet om det!! <3 <3

Kvällar som denna längtar man extra mycket efter någon att få ligga brevid... Inte det att jag inte trivs i mitt eget sällskap, för det gör jag verkligen... Men att få ha någon brevid sig som man tycker om, någon som kan ta ens hand, någon som kan titta på en rakt i ögonen... Jaa, ni vet den känslan. Jag saknar den!!!


hahahaha

Det här var vad vi underhöll oss med under några timmar igår... Jag skattade så att jag fick ont i magen, se och begrunda =)







 




Jobb och jobb...

Det är vad dagen har bestått av... Tyvär finns inte så värst mycket att göra här, soliga dagar som denna. Det är inte dirket så att folk bestämmer sig för att gå ner och köpa gymkort eller att hela familjen ska stänga in sig i en varm simhall... Näe, då lockar nog solen och friskluft betydligt mer. Även om det har varit lite folk som tränat påverkar ju det inte oss som jobbar eftersom dom istort sett sköter sig själva. .. Aja, får gå härifrån om en och en halv timme ungefär.

Igår blev det en riktigt trevlig middag hemma hos Nordströmarna, vi grillade och åt massa tzatziki o sallad - det var gott!! Efter middag och "så ska det låta" begav sig Maria, Therese och jag till våning. Där tog vi en cider i mörkret till den härliga livemusiken som spelades. Plötsligt dök det upp ännu mer dricka framför min plats och Micke som jobbar där säger "Den är från honom" och nickar åt Ackes håll... hahaha.... en stund senare kom en tjej in med lakritsshots.. Oh my god. Gratis dricka är farlig!!

Och som vanligt avslutades kvällen på M&G.. Vad mer ska jag säga? en kväll på M&G är helt enkelt en kväll på M&G *ler*. Kareoke, träffade syster och dans.. Njöt av livet till max!!


Sooolig dag

ÅH, vilken mýsig dag jag har haft idag. Jag, Maria och Viktor har legat på deras altan & i gräset hela dagen. Vi fick ett ryck vid tolvtiden och gick till centrum för att köpa glass <3 och en massa olika veckotidningar. Så sen dess har vi alltså legat och slöläst om en massa "tips" om hur man fångar den snyggaste killen etc. Jaa, ni alla vet nog vad som brukar stå i alla dessa tidningar. Underhållande var det iallafall i några timmar =)

Har nyss varit hem för en dusch och uppfräschning, familjerna ska strax äta ihop. Jag önskade en ordentlig köttbit att grilla, typ ryggbiff - me like!!! *hehe* Maria och jag ska traska ner till Våning sen och sitta där och ta något att dricka och bara prata strunt, för det har vi ju inte hunnit göra än ;-) Snart åker ju dem iväg till Grekland, jag om någon ska inte säga någonting eftersom jag precis kommit hem därifrån... Men jag kommer att sakna min Granne!! <3 <3 <3

1 Maj

Igår åt vi en mega-god middag, avslutade med en smarrig fruktsallad. Sen bar det av ut mot fackeltåget och majbrasan (allt detta för Emmas skull). Emma brukar sova vid sju egentligen men hon höll sig vaken till halv tio igår... =P Måste dock påpeka att majbrasan nere vid vattnet var den ytte-pyttigaste jag någonsin sett. Efter typ 15 minuter hade hela brunnit ner och det var inte längre särskilt kul... haha, det kan man kalla årets vallentuna-flopp!!



Sen tassade jag över till Maria där vi slötittade lite på TV, såg "The notebook", kelade med Bella och myste lite. Vaknade för drygt en timme sedan. Har ätit frukost och småpratat med mammsen. Fick ett mess från min jobbarkompis Anna för en sund sen. Hon undrade om jag skulle med ut ikväll... Trots jobb kan man väl inte låta bli att tacka ja?? *ler*

RSS 2.0