Hemma igen

Thailand var underbart på alla sätt och vis. Vem blir inte lycklig av en massa sol, värme, god mat, massage och trevliga Thailändare? Det var snart en vecka sen planet landade hemma i Sverige och vardagen sprang ikapp mig ganska så snabbt.
 
Megaförkylningen Alban kom på besök redan de sista dagarna nere i Thailand och har beslutat sig för att stanna kvar ett bra tag verkar det som. Igår kände jag mig något bättre så då besökte jag gymmet. Idag fick förkylningen ett stort bakslag och nu nyser och snörvlar jag som aldrig förr. Gode gud kan jag få bli frisk? AMEN!
 
Luciapokalen närmar sig med stormsteg vilket jag verkligen läääängtaar efter. Men först går Decembercupen av stapeln där tre av mina underbara Teamisar ska tävla: Rebecca, Malin & Ida. ♥
 
Måste också passa på att berätta att Teamet har fått ytterligare en ny sponsor, nämligen Mia på Dansdesign Stockholm. Mia syr supersnygga tävlingsbikinis och många i teamet har redan anlitat henne. Bland annat har hon sytt denna bikini till Linda som tävlade i SM:
 
 
Nej ni... Nu blir det i med lite te och honung och sen gå och sova i sängen så att snoret, kliet i halsen och mina nysningar kan få försvinna!!
 
 

Thailand

Jag kan inte sova längre... resfeber som jag har!
 
Nu bär det av. Mot värme, sol och semester. Tro mig när jag säger att det är efterlängtat.
 
Hotellet har ett eget gym där jag kommer att bo - varvat med poolen, stranden och spa. Jag ska ta massage varje dag och äta god thaimat. Åh vad det ska bli härligt =)
 
Hit ska jag åka:
 
 
 
 Vi hörs igen när jag är hemma, förhoppningsvis en nyans brunare... KRAAAM :)  
 

Sportlife

Teamet har fått en ny sponsor... inget mindre än:
 
 
 
Fantastiskt att vi får möjlighet att samarbeta med en av sveriges största friskvårdskedjor. Sportlife är dominerande i framförallt västsverige där vi har många av våra teamträffar, men finns även i Stockholm så vi teamisar kan träffas och träna där - Detta är kanon!!
 
 
 
 

Gammeltanten?

Jag känner mig som en riktig gammal gnällig tant just nu. Först mosar vi tummen, sen mår vi illa och tappar matlusten och tillsist lyckas man få hälsporre (eller kanske iaf början till det) och kan knappt gå. Jag är 22 år gammal - jag ska inte halta runt!!!
 
Något bitter tog jag mig till gymmet idag. Rygg och biceps. Ett riktigt bra pass där jag inte fick nog av övningarna som stod i upplägget utan fortsatte med några extra.
 
Utvecklingen går faktiskt framåt och imorgon får jag mitt sista upplägg för den här byggningsperioden. Förväntar mig att det kommer att bli grisigt tungt. Madde har aldrig gjort mig besviken.
 
Imorgon slutar jag tidigare på jobbet och sen väntar över två veckors semester... LÖÖÖVLEY!
 
Dagsformsbilder:
 
 
Det ursnygga linnet är såklart från Dcore <3
 

RSS 2.0