Nattugglan ska sova!

Go kväll alla nattugglor!
 
Jag har precis avlägsnat mig från en födelsedagsfest två portar bort. Jag har slagit till stort idag och druckit två utav mina favvocider, det händer inte direkt varje helg kan jag lova! Runt tolvslaget kände jag mig jäkligt nöjd och dessutom trött, så då bestämde jag mig för att traska hemåt - det är ju en dag imorgon också!
 
Nattmackan ligger fint i magen och jag ska sova några timmar för att ladda batterierna inför morgondagens träningspass. Då ska jag vara pigg och glad!
 
 
 

Mål, tankar och reflektioner

Idag gör det ont i både ben och  bröstmuskler...  Härlig känsla det där med träningsvärk :o) För någon timme sedan mosade jag också min rygg, och det är nästan galet hur mycket jag ökat i latsdrag på väldigt kort tid...
 
Reflekterade för ett tag sedan över att det gått ganska lång tid nu sedan jag beslutade mig för att göra en helhjärtad satsning på mig och min träning. Sedan Januari/Februari månad har jag tränat väldigt regelbundet en si sådär fyra-fem-sex träningspass i veckan, men undantag för några sjukdomsperioder. Min träning har blivit något som jag varken vill eller kan vara utan. 
 
Samtidigt längtar jag tills dess att jag får lägga i en ny växel, förmodligen sker det efter årsskiftet. Då målet blir starkare och då allt handlar om hur jag ska ta mig dit. Jag vill det här!

Tänk att leva sitt liv utan att utsätta sig för någonting som ligger utanför "komfortzonen" - så vill jag då inte ha det! Jag tror på att man växer av både motgångar i livet men också av alla de utmaningar man kan välja att utsätta sig för.
 
Framför mig ligger några månader till av uppbyggning innan det är dags att börja tänka om. Fram tills dess ska jag insupa så mycket inspiration jag bara kan tillsammans med mitt Team. Jag ska se många av dom stå på scenen efter flera månaders dietande och först ut är Linda som laddar inför SM som närmar sig med stormsteg.

 
Snart helg, det ser vi fram emot! =)

Flexibar

Sedan jag skrev mitt förra inlägg har jag överträffat mig själv, inte bara en eller två, utan ett flertal gånger med att springa ner till gymmet! Nästan som att jag kan börja kalla det en ny vana...
 
Veckan som varit flög förbi och det kändes som om jag knappt han sätta foten någonstans annat än på jobbet och gymmet. Vardag i all ära, men det är bra skönt med helg...
 
I fredags skulle jag egentligen haft en vilodag, men jag hade så ont i huvudet så jag tänkte att lite cykling kunde ju inte skada innan fredagsmyset. Det slutade med att jag blev indragen på ett Flexibar-pass. (Flexibar är en typ utav vibrationsträning framtagen av sjukgymnaster). Det var svårare än man kunnat tro och involverade verkligen coremuskelaturen. Kul att testa något nytt, men ingenting riktigt för mig. (Tack för att ni finns hantlar och stänger!)
 
 
 
Idag genomfördes veckans Hat-Kärlekpass. Ben. Tungt & svettigt men nu behöver jag inte tänka på det något mer. För denna vecka =) Just för tillfället är jag hemkommen från en härlig kvällspromenad, stannade till vid affären för att handla lite av mina favvogrejjer.
 
 
Och jag hittade något fantastiskt! Nu ska det göras äpple med kanel & kesella med vaniljpulver. Mums!
 
 

Espressohouse

Just nu har jag Fredagsmys i soffan i min ensamhet... Sååå skönt att bara få slöa i soffan efter en hel tuff arbetsvecka med både en hel del övertidstimmar & träningstimmar..

Träningen har flutit på otroligt bra och igår kom jag på att jag tränat fem dagar i rad.. Kanske dags för lite vila? Sagt och gjort. Istället blev det en längre promenad som inkluderade ett stopp på ett av mina favvoställen - EspressoHouse! :o)

Idag var jag dock på banan igen och mosade axlarna i gymmet. Ikväll ska jag inte röra en fena, mer än att stappla från soffan ut i köket o hämta min ColaZero och lite vaniljkesella. TV & Film here I come!

Hoppas ni alla får en fantastisk helg =)




Lilllördag i Sollentuna

Idag har det varit mycket att göra på jobbet, så det var riktigt skönt att få släppa allt och spendera lite tid på
gymmet. Eftersom hela "baksidan" av kroppen har träningsvärk fick det bli lite "framsida". Ett bra bröst-och-magpass drog jag till med!

Hemma var maten färdiggjord så det var bara att sätta sig och äta. Sen kom rastlösheten krypande i mig. Jag tog en promenad tillbaka ner till gymmet, besökte värmen och "solen" en liten stund innan jag powewalkade hem igen i ett högt tempo.

Stannade till vid affären och fyllde på förråden inför kvällskesellan som strax ska intas. Dansade runt en stund som en galning i lägenheten med volymen på högsta nivå i öronen innan jag tog mig en dusch. Just nu känner mig ganska så välförtjänt av en timme i soffan! =o)

Våra teamoveraller från Dcore är min nya favorit <3
 
Onsdagslyx! (men vaniljkesellan och colan får vänta till helgen)

Måndag & Tisdagsträning

Inte nog med att vi körde ett härligt utomhuspass i söndags så har jag lyckats få till två till riktigt, riktigt bra pass på gymmet både måndag och tisdag. 
 
Igår ändrade jag mitt tankesätt lite grann... omväxling förnöjer - heter det inte så? I vanliga fall tar jag alltid bilen direkt ifrån jobbet till gymmet, kör mitt pass och åker sedan hem. Igår var det strålande väder ute och hela kroppen bara skrek efter lite friskluft och sol. Så istället åkte jag hem, ställde bilen och - Läs riktigt noga nu - joggade ner till gymmet (minns inte när det hände senast). Flera flugor i en smäll; sol, friskluft och uppvärmning i ett!
 
På gymmet brände jag av ett intensivt och tungt pass för baksida lår (den enda kroppsdel som klarat sig ifrån träningsvärk). Mina bakre lårmuskler släpar lite, så dessa måste jag välja att prioritera.... Inte prioritera BORT
som jag har gjort senaste tiden. Vem bryr sig om bakisda lår lixom? :o)
 
"Löpningen" hem var fruktansvärd. Det gick i sloooowmoootion. Jag kunde knappt springa, så det fick bli lite lunkande blandat med lätt, lätt joggning. 
 
Idag har ryggen fått sitt. Ett pass som aldrig verkade ta slut. Jag mosade och mosade och kunde inte sluta när mina övningar på träningsprogrammet tog slut, så det blev några extra set. Promenad hem och sedan påfyllning med världens godaste bulgursallad och kyckling,
 
Snart väntar kesella och lite slötittande på Masterchef innan sängen kallar. Vardagarna går alldeles för fort - men jag försöker verkligen att njuta av dom så gott det går. Det är ju dagarna som går som e livet! 
 

 
En av få gånger som min så kallade "löpning" uträttades. Tänk att det dessutom fångades på bild!
 

Höststart!

Vad passar bättre än att börja höstens bloggande med ett inlägg om det som har inspirerat mig hela helgen - nämligen Teamträff!
 
Detta var tredje gången vi samlades för att träna ihop, tjattra, lyssna på föreläsare och inspirera varandra, Precis lika roligt som vanligt.
 
Dag 1 bestod utav gymträning, föreläsning av Maria Eriksson (SKKF domare och mångårig tävlande inom bland annat Bodyfitness), poserings- och Twalk-träning med Petra Kardell och tillsist gemensam middag.
 
  
 
 
 
 
 
 
                                                                 
 
 
Dag 2 samlades dom som var kvar och körde ett utomhuspass i Ursvik. Solen strålade på oss och vi kunde inte annat än vara glaaada =)
 
                                                                                                                                                                                               

Världens största tack vill jag ge till Sportkost som sponsrade våran träff, till Coach Madde som alltid gör ett fantastiskt jobb för att få ihop våra träffar och tillsist till mina underbara teamkompisar för att ni ger mig så mycket energi! 
 
 

RSS 2.0