Veckans training (v1)

Utbildningen är över och jag e hemma och har varvat ner med lite mat.. Imorgon är det öppning på gymmet för min del och då blir det till att ställa klockan på 05:00.. Ser fram emot det *ler*

Veckans träning (sön-sön):

Söndag: Styrka Axlar och Biceps + 20 min intervaller (löpband) efteråt. Övrigt - funky kidz Workshop.
Måndag:
Styrka rygg + 30 min intervaller (löpband)
Tisdag: Styrka Bröst, triceps, mage.
Onsdag: VILA
Torsdag: Kondition - Cykel 50 min (spinningpass)
Fredag: Styrka Ben + 32 min intervaller (löpband och cykel)
Lördag:
Styrka axlar och biceps + 15 min intervaller (cykel)
Söndag:
Övrigt - Funky Kidz utbildning

Nu ska jag strax käka lite kesella i soffan och ladda upp inför veckan som kommer, blir inte mkt skola, bara projektarbete som jag och Maria kan styra över själav... men desto mer jobb =)

Utbildning i FK

Gårdagen gick så fort att jag inte ens hann med... Tränade ett intensivt axel-biceps pass efter jobbet och han med en kvart intervaller. Hem för middag och sen skjutsa syster till arlanda. Nu är dom i Thailand och njuter av livet, medans jag är kvar här i min vardag.. Tänk så det kan va!! *ler*

Strax ska jag till gymmet... men idag är det varken för jobb eller träning utan utbildning!! Funky Kidz för småttingar (2-3år). Tydligen har det gjort succé på dem anläggningar som tagit in konceptet... vi får väl se hur det slår igenom sen i en barntät kommun som Vallentown... =)


Benont

var man vid liv igen då. Klockan ringde imorse fastän att jag redan var vaken, blev inte vidare sent igår kan jag lova. Idag är det fylla-på-med-lite-extra dag. Ska skippa rågbrödet och äta lite lyxigare.

Benen har jag träningsvärk i, den saker är då säker. Gör ont i Rumpa och baksida lår och när jag går ser det ut som om jag kissat på mig *skratt*. Nejdå, riktigt så illa är det inte =)

som sagt, nu blir det frulle och sen dags för jobb i gymmet. Återkommer då dagen är över =)

Kärlek

Min fredag

Lugn och skön morgon avslutas med en lugn och skön kväll.. Yes, den här dagen har varit bra, helt klart! Gick upp i tid till skolan, skrev mitt lilla prov utan någon vidare entusiasm. Åt lunch, rättade andras prov, gick till lidl och köpte kesella för att slutligen hamna på jobbet. Där blev det lite mellis innan dagens styrkepass. BEN stod på schemat... inga vidare tunga vikter, men god muskelkontakt.. Skönt o känna in dem nya övningarna i passet. Och jag tror faktiskt att träningsvärken kommer att göra sig påmind imorgon iallafall. Benpasset avslutades med intervaller, först på löpbandet och sedan på spinningcykeln. Det var inte nådigt!

Pappsen hämtade upp och vi åkte o käkade lite middag på Kristos. För mig blev det lite Souvlaki med sallad/grönsaker och bröd. MUMS kan jag lova att det var... Nu blir det kesellamys i soffan och sen sängen. Jobbet väntar imorgon.

Trevlig helg önskar jag er allihopa! =)






Vill till solen

Slut på energi?? - Trodde jag ja!!

Nä ni... på cykeln susade jag fram som aldrig förr... vilken härlig känsla. Ärligt talat är jag övertygad om att det är tack vare Jessicas matschema som jag fick i söndags. Jag äter betydligt mer mat än vad jag gjort det senaste året (joo, det är nog faktiskt sant) - men väl uträknat och väldigt "ren" mat. Och det komiska är (eller... kanske inte konstigt alls iof) *skratt* att jag känner mig energifylld och pigg.. (Även om skolan fullständigt har tagit knäcken på mig den här veckan)

Nu går vi mot ljusare tider, ett arbete avklarat. Imorgon är provet gjort.. Sen väntar helg med lite jobb och funky kidz utbildning. Mer om det later... Så länge, en bild från solen:

Längtar tillbaka!

Det är över, och jag är trött

Nu är det över, nu är det över, nu är det öveeer ---> ÄNTLIGEN!
Skit arbetet är inlämnat och jag ska försöka pusta ut.

Igår var en kaosdag.. Idag tar vi nya tag. Precis som jag säger till dem kunder jag träffar; ibland kommer livet emellan - det blir inte alltid som man tänkte sig. Men det behöver inte betyda någonting. MAn tar ett djupt andetag och bara laddar om. Om en minut kommer en ny minut. Om en timme en ny timme och imorgon en ny dag. Vi kan inte göra mer än vårt bästa. För stunden. Imorgon kanske jag däremot gör mitt bästa för den dagen, men att jag då har betydligt mer att ge..

Just nu sitter jag o myser i personalrummet på jobbet. Snart blir det lite mellis nr 2 och kaffe för att ladda upp inför spinningen som börjar vid 5. Jag känner mig riktigt trött och slö och inte direkt 100% taggad som jag brukar vara inför cykelpassen. Men det betyder inte att jag tänker ge upp, jag tänker göra det bästa jag förmår idag. Och det får banne mig räcka!! =)

rapport jävel

JagÄrSÅTröttPåMinRapportJustNu AttJagBaraVillLäggaMigNerOchGråta...

Sååå... nu andas vi!

livet i 180 km/h

Haha... igår tog jag mig lite vatten över huvudet med vikterna. Men som tur är var ju Jessica med under hela passet och hon lät mig inte gå miste om det där sista lilla extra! Lovleeyy!! Sitter idag med träningsvärk i ännu flera av mina små muskler, MEN idag är det en välförtjänt vilodag som står på schemat - No training!!

I övrigt går tempot i 180... Vet inte hur jag hinner med mig själv och allt jag gör egentligen *skratt*. JAg önskar bara att mitt hemska arbete om krig kan vara över snart.. Jag tänker skriva ihop rapporten utan att tänka för mycket och sen bara lämna in den.. Hell yes - då får det bli!! (så blir jag av med skiten)...

Bittert inlägg kanske ni tycker nu.. Nejdå.. jag är glad... egentligen =)

Efter idag har över halva skolveckan redan gått, sen kommer helgen och då ska njutaaas!!

Skriva, plugga, skriva

Idag är det "arbete på valfri plats" som gäller i skolan.. I slutet av veckan ska min rapport om Israel-Palestina konflikten vara färdig. Och jag vet hur jag fungerar, så jag ska snart traska ner till skolan för att sitta i biblioteket och arbeta, här hemma finns det alltid tusen andra saker som jag "ska bara" innan jag kommer igång.

Frukosten är uppäten (grovbröd med skinka, 1 ägg och kesella) och jag ska fixa ihop middagen lite snabbt innan jag ger mig av till skolan, med en dumpa-av-sig-saker runda på gymmet först! Haha... jag måste ge mig själv lite credd igen bara för att jag tycker att jag har blivit en pärla på planering ;)

Utvärderar dagens bröst,triceps,mage pass ikväll när jag kommer hem... Nu ska det pluggas, kärlek så länge!


*Weii*

Skoldagen e avklarad. Träningen är avklarad. OCh jobbet likaså... Det är skönt att sitta hemma i soffan med kvällsmålet som består av kesella (eller, Lidl kvarg snarare) med funlight och grovbröd och snart också en kopp te.



Idag stod ryggträning på schemat. Började värma upp och gav sedan ryggen en rejäl omgång.. Jag har helt enkelt tränat muskler jag inte ens visste att jag hade *Skratt* Dessutom har jag grym träningsvärk i axlar och biceps från gårdagen. Hur ska jag klara av morgondagens träning tro?? Joo, Jessica ska pusha och sen är det dags för en välförtjänt vilodag!! Ojojo... här tar jag inte en dag i taget inte.. Nu stoppar vi tiden lite =)

Efter styrkan idag sprang jag 30 minuter intervaller på löpbandet. Härligt att ha det gjort, men kände av lite i mina benhinnor. Förhoppningsvis känns det bra imorgon!!



Än är jag inte lika stark som denna vackra kvinna... som för övrigt tävlar för första gången som proffs i USA om 26 dagar... Jag följer hennes framgång med stort intresse =)
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.479802

Nu väntar TVn <3

planeringen går för fullt

Helgen bara susade iväg. Efter en låång jobbdag igår unnade jag mig tid för ett träningspass. O hej vad det svettades!! Nya förslaget från Jessica är en 4-split... Igår stod axlar och biceps på schemat och jag fick till ett jäkla pump - snacka om god muskelkontakt. Wow... jag ska verkligen satsa mer pengar på personlig träning, det är en underbar känsla efter ett sådant träningspass. Nu när jag inte har så mycket andra utgifter (i form av boende etc) så kan man ju unna sig lite lyx och samtidigt spara. Livet e bra härligt när jag tänker efter =)


Nu har jag mumsat frukost. Blir till att göra iordning dagens alla matlådor nu på morgonen, svänga förbi jobbet och dumpa allting och sedan bege mig till skolan... Så i stressens tecken måste jag avsluta det här inlägget. Men jag skriver snart igen, tro mig!! <3


Vaknat om vartannat!

Jag har haft en helvetesnatt! ÄRligt talat tror jag att jag har varit vaken mer än vad jag har sovit. JAg har vridit, vändit på mig och funderat på allt mellan himmel och jord. Det är ju såååå jobbigt med sånna nätter. Svårt o somna om har jag inte haft, bara att jag vaknat typ tio minuter senare och då trott att det är time att vakna till liv och gå iväg till jobbet för att öppna..

Ja, som sagt, idag är det öppning på gymmet. Blir en heldag där med mycket jobb, lite Funky Kidz workshop och då jobbdagen är över ska jag träffa Jessica för prat om det program och den plan hon jobbat på sen i tisdags - och det ska vi avsluta med ett hårt träningspass. Fun fun fun!! Har inte styrketränat på flera dagar nu så jag e aptaggad!! *leer stoort*

Återkommer ikväll när jag anlänt tillbax i hemmet - På återseende! <3


Trevligt igår, jobb idag

DetVarSååMysigtInneIStanIgår!!

Måste göras om, om om!!! Åt god mat, drack ett glas vin och njöt av livet med härligt sällskap. Då kan det inte bli mycket bättre.

Åkte hem till sängen i tid, sov underbart gott, vakande pigg och fräsch för en dag på jobbet. Nu är den avklarad och jag sitter hemma med en kopp the. Ska strax ringa min söta vän Lolle och se vad hon har för sig ikväll. För mig blir det lugnt, den saker är säker. Imorgon börjar mina nya storsatsning, är lite spännande att få se vad Jessica har hittat på för kul för mig... *nyfiken nyfiken nyfiiiiken*

Hoppas eran helg rullar på =)

Jag älskar maat!

Jepp, det stämmer, det som rubriken antyder. Mat är nog bland det bästa som finns... Imorse såg jag till att ta mig upp i tid, dels så har jag en mycket Ostressig morgon, vilket jag älskar... och dels så kommer mattiderna rätt. Kan inte bli bättre helt enkelt.

Får se till att packa/plocka med mig allt jag behöver under dagen redan nu på morgonen, så snart blir det till att sätta igång hjärnans verksamhet. Men jag börjar bli riktigt riktigt bra på det där med att planera dagar och se till att man får med sig allt man behöver. Direkt efter jobbet bär det av in till Stan med fejjerna där vi ska käka och ha det trevligt. Vi börjar på det MYSIGA steakhouse vid hötorget: http://www.bbqsteakhouse.se/resturangen.html - och lite andra kläder än jobbkläderna vill man ju kanske ha på sig då ;)

Bilder på morgonens frulle:





sååå värt!

Den här eftermiddagen har bestått av precis det jag behövde för att få tillbaka mitt mood. Efter ett härligt spinningpass har jag njutit av en timmes massage. Helt obeskrivlligt underbart. Nu väntar en kopp the och lite kesella framför TVn i soffan.




Ser varmt fram emot morgondagen... ska bli såå kul med lite TJEJMYS inne i stora staden <3

Vill vara liten igen

Usch... jag har magont och svårt att andas, ett tryck över bröstet... lite för mycket saker i mitt lilla liv just nu... Vad gör man? kämpar vidare och tar sig ur det så småningom, det kanske bara är en helt naturlig svacka... eller krävs det en förändring? Det är frågan...


Katastrof och krig

Godmorgon alla söta. Här hemma äts det yoghurt med musli och en smörgås med leverpastej o gurka, samt dricks en stor kopp kaffe. I tidningen läser jag om offren från Haitis jordbävningskatastrof. Usch, jag har blivit så känslig på sista tiden - har näst intill gråtit till en hel del filmer och tycker att det är riktigt, riktigt obehagligt med det som hänt nu. Kanske börjar jag bli lite medmänsklig?? För tidigare har jag faktiskt känt att jag inte bryr mig. Inte om katastrofer eller annat. Visst, det är hemskt... otroligt hemskt, men mer än så kände jag inte förut.

I förra veckan skickade jag iaf ett sms till en hjälporganisation. 50:- eller vad det nu kostade. SÅååååååå liten investering för mig, förhoppningsvis en flaska vatten eller något annat till en nödställd. Alla borde faktiskt göra detsamma!!

Vet inte riktigt hur jag kom in på det här spåret *skratt*. Snart väntar skolan och fler teorier och (skit) i sammhällskunskap, historia eller religion. I alla dessa tre ämnen ska vi göra en stor vetenskaplig rapport om en pågående konflikt á la Israel-Palestina. Suck och åter suck... men det ska väl bara göras antar jag!! ;)

Första PT träffen

har man äntligen kommit hem från ett jobbpass på gymmet. Dagen började som sagt tidigt med lite spinning, sen gick jag vidare till läkaren som konstaterade att jag är frisk och har helt fungerande lungor *skratt*. Förhoppningsvis släpper mitt "andningsproblem" snart, blir det värre får jag söka hjälp.. Efter lite pluggande i skolan bar det av till jobbet, skönt att äntligen vara hemma. Min mage lever dock sitt eget liv och är alldeles uppblåst. Vet inte vad jag ätit för knas, men det är jobbigt värre!!

Idag har jag också träffat Jessica för en konultation. Vi ska börja köra PT from söndag, och tills dess har jag fått order om att ta det lungt. Lugn träning och sund, balanserad men inte överdrivet lite mat... Känns skönt att ha några dagar på mig att vila upp inför vår rejäla träningssatsning sen. Jessica har lång erfarenhet av personlig träning och coachning och efter dagens möte känndes dert verkligen KANON. Hon e så go den där tjejen!! =) Och även om jag besitter en hel del kunskap själv kan man aldrig få för mycket av inspiration, iaf inte jag...

Nej.. nu väntar sängen och nya fitness magazine!!



(Ändå blev det en bild på det förra numret =P)

tiiidigt

Jamen dåså... taggar till för lite morgonspinning. Härliga tider!

Astma?

Gick upp strax efter 6 idag och drack min proteindrink innan jag gav mig av ner till gymmet för ett morgoncardio pass. 40 minuter cykel med bra musik i öronen och en tidning att bläddra i - sen blev det en god och näringsrik frukost. Kan dagen starta bättre?

Möjligtvis... om du frågar mig. Jag har haft svårt med andningen dem senaste dagarna och måste ta mig till läkaren för att se om det är någon allergi eller astmatiskt. Fruktansvärt jobbigt och framförallt frustrerande. Snart kommer skolsyster tillbaka från ett möte, så då ska jag ta mig upp dit. I någon ände måste man ju börja iaf =)

Nu har jag en hel dag i skolan och sen lite jobb framför mig - dagen blir precis det som jag väljer att göra den till ;)

Muskelbosu

Imorse blev det söndagssovmorgon, vaknade och gick upp strax efter 9. Jag har haft en riktigt skön och lugn helg med mycket "ta igen mig" och vila upp mig inför veckan som kommer. Jag ska jobba mån, tis, ons, fre, lör och sön utöver skolan... så det blir en hel del att stå i! Har dessutom eventuellt Funky Kidz workshop i helgen också.

Idag efter frukosten blev det iaf ett muskelbosu pass på gymmet (yes, äntligen vågar jag mig ut bland folk - även om det är svårt att titta andra i ögonen när man ser ut som jag gör). Efter det åkte mamma och jag och handlade inför veckan som kommer. Jag har planerat allt i detalj med mat inför veckan, så att jag slipper tänka nu när dagarna kommer att gå i ett..

En vägning på specialvågen idag visade en del intressanta siffror (det har nu gått två veckor). Även om vikten har gått upp nästan ett kilo har jag tappat 1,4 kilo fettmassa på kroppen, ökat vätskenivån med 1,6 kilo och minskat midjemåttet med 2 cm. Så i veckan blir det till att fortsätta som det varit (igår hade jag min "ätardag" då jag var på kalas hos kusinen som fyllde 25).

Ser fram emot kvällen, då kommer syskonen hit på söndagsmiddag och huset kommer att bli fullt, men det är bara mysigt!! Nu närmast lite kaffe, kesella med funlight och en promenad i friska luften.

På återseende! <3

Att visa sig eller inte... det är frågan!

Gårdagen var tråkig, riktigt tråkig... Efter frukosten låg jag i sängen och pluggade lite, tills jag blev alldeles för trött och slumrade till lite. Vaknade till liv lagomt till Lunch, åt den och hade sedan urtråkigt igen. Vad gör man då man inte vill visa sig bland folk överhuvudtaget?

Jag tog iaf till en promenad i det nu relativt milda klimatet. MEN, jag lindade in hela fejjan i en halsduk så att bara ögonen syntes... haha!! Sen gick jag in på ICA en snabbis också och köpte lite kesella och canderel chokladpulver - jag gick där helt inlindad i halsduk... folk måste trott jag var galen eller ngt *ler*

Till Eftermiddagsmellanmål hade jag tänkt att göra en proteindrink á la Fodor:
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.752662 Tyvär lyckades jag inte så bra - bättre lycka nästa gång får jag säga till mig själv ;)

Igårkväll kikade jag på Änglar och demoner med mammsen o papps. Om dom gick o tränade efter jobbet lovade jag att ha middagen färdig på bordet när dem kom hem - sagt och gjort!!! Det blev nötfärsbiffar med morot i, till det en sallad på spenat och coctailtomater + ugnsbakade rödbetor... MUMMA! Till lite efterrätt blev det jordgubbar med kesella 1% som jag blandat med kesella jordgubb&lime. Det var också riktigt smarrigt kan jag lova er!!

Imorse satte jag klockan på ringning vid åtta, för att hinna äta en mindre frukost innan jag tänkte ge mig iväg till gymmet för lite yoga. När jag på toaletten väl mötte min egen ansiktsbild ångrade jag mig direkt. Så som jag ser ut idag vill jag inte direkt visa mig bland folk, inte ens i en nersläckt sal utövandes lite yoga, det får helt enkelt vänta!! =S


tredje behandlingen avklarad

Sitter hemma nu och är uppblåst i hela ansiktet... eller svullen heter dert nog *skratt*. Egentligen får jag inte sitta vid datorn nu när jag gjory laserbehandling, så det blir ett riktigt snabbisinlägg!! Nu är iaf sista beh gjord - ont som faaan gjorde det. Nu blir det vila och resting i helgen...

Passa på o njuta...

Och ja, ni får skratta åt mig ;)


Olika strategier...

Sådär då... jag vet helt klart hur man löser problemet på dom mesta psykiska besvären man kan drabbas av i vardagen... Och nej, det handlar inte om att ligga kvar i sängen och tycka synd om sig själv. Jag har testat den metoden och den fungerar INTE.

Jag har till och med testat metoden att gå i skåpen och äta, det fungerar inte heller - utan skapar bara mer ångest och att man känner sig ännu mindre självförverkligad. Jag har också testat att verkligen syselsätta mig med något, säg tillexempel att ta tag i att rensa garderoben, sortera papper eller annat "nödvändigt". Ofta fungerar det väldigt bra. Tills dess att energin och orken tar slut och arbetet man påbörjat inte blir slutfört.

Som sagt, jag jobbar på att hitta mina strategier. Och jag måste nog erkänna att den jag företog mig idag känns som en av dem som fungerar ABSOLUT bäst:

Efter att ha cyklat i 80 minuter (3mil, dryga 400Kcal) sitter jag nu hemma i soffan med ett lugn inombords. Den känslan är helt otroligt jävla underbar. Strax ska jag gå och laga morgondagens middag och sedan sussa riktigt, riktigt sött i min sköööna säng!

Och ett tips mina vänner - försök att verkligen hitta din egen strategi att ta till då orken, lusten och tålamodet känns som helt bortblåst, även om det kan kännas jobbigt i stunden som kommer det i längden att berika ditt liv!



Neråt, sen upp

Igår mådde jag inge bra alls.. tog mig igenom min relaivt korta skoldag innan jag gick hem. Frossa, huvudvärk och allmänt illamående. Dert blev sängen och ett varmt bad. Imorse kände jag mig lite bättre och lite piggare - och ännu bättre känner jag mig nu... Har faktiskt relativt tråkigt, letar lite utbildningar på nätet.. fryser (är ISKALL om min näsa), dricker te.

Har ingen tips på vad man kan göra då tristessen verkligen slår till?


Grötigt i huvudet?

Hej och hå vilken dag!
Det har varit full rulle precis hela dagen nere på gymmet. Jag är seg och trött i huvudet samt fryser som en... gris? Tack och lov att bilvärmaren finns i receptionen, hade inte klarat mig utan den <3

Igårkväll efter jobbet gick jag hem och kröp upp vid elementet en liten stund... haha... kan inte låta bli att skratta åt synen. Sen tinade jag upp och tog mig an dem tre utbildningshäftena i näringslära som vi fick på SI-utbildningen. Otroligt nyttigt att repetera sina kunskaper =)

Sen gjorde sig tristessen påmind och då Lolle ringde var jag INTE sen att haka på. Vi två tog bilen upp till Wiman där även Thiel var. Efter några timmars prat och öldrickande (för dom) bar det av till gästis. Jag hämtade även upp systrarna och deras vänner. Där var det mys och jag blev genast på bättre humör av att få vistas ute bland en massa folk!! Sitta hemma o tråka - det har jag gjort hela veckan!! *skratt*

Lite väl lite sömn innan det blev dags att stiga upp och åka till jobbet. Hallelulja då februari lönen kommer sen ;)

Ny pumpad (avslutade dagen med ett bodypump pass) slöar jag nu i soffan. Snart väntar badet och sen en låång härlig kväll framför TVn för att ladda på batterierna inför sista terminen av gymnasiet som drar igång imorgon - nu är d ba o åk!!




Fy helvete!

Har jag inte sagt det förut så säger jag det nu... Jag HATAR Sverige - Det är kallt, det är kallare och sen är det kallast. Vänta bara tills den dagen jag flyttar ifrån detta jävla land, det kommer inte dröja länge - Tro mig!


Utvärdering Xtra

Nu har jag både tränat och jobbat och sitter hemma med en kopp the och min fleecepläd för att försöka värma mig... ÄR så sjukt j*vla frussen.. Men hopefully tinar jag snart upp. Idag har jag verkligen varit i valet och kvalet, men som med allt annat gäller det bara att bestämma sig, vilket jag nu har gjort. En vecka till - det handlar bara om att behålla fokus i sju små dagar till. Det ska gå!!

Utvärdering av veckan som gått:

  • Mental träning: So far 4 gånger vilket jag får ge mig själv ett stort beröm för. Förhoppningsvis känner jag för att lyssna lite ikväll också vilket kommer att resultera i 5 gånger på en vecka. Då vet jag vad jag har att sträva efter under veckan som kommer!!
  • Jag har tränat fysiskt: 2/1 spinning 45 min, 5/1 Bodypump 45min, 7/1 Styrketräning 40 min och spinning 45 samt 8/1 styrketräning 45 min + gång på löpband 20 min
  • Vikt: En viktminskning3,7 kilo
  • Midjemått: från 87cm till 84cm vilket innebär en minskning 3 cm
Trevlig helg allihopa! =)

Sju dagar

En hel jävla vecka har gått! (förlåt nu svär jag...) Och jag har klarat det såhär långt... det värsta är över och jag ska nu bara blicka frammåt!

Igår blev jag tillslut alldeles för rastlös av att bara sitta hemma att jag var tvungen att gå ner till gymmet lite tidigare. Där styrketränade jag - rygg och biceps + mage. Sen väntade jag in en och en halv timme tills Åsas spinning satte igång. Och jävlar annama - vilket draaaaag!! Vet inte om det var min ketos som gjorde det, men jag har nog aldrig haft så mkt energi och kännt mig så stark och fokuserad under ett spinningpass. Det är en helt underbar känsla som faktiskt är obeskrivlig - den kan bara upplevas!! Alla tjoade och peppade varandra under hela passet!

Strax blir det till att dra ner en vända till gymmet igen, träna lite bröst, axlar och triceps innan det är dags för ett jobbpass i receptionen. Men innan dess... lite bilder: =)







Ikväll blir det utvärdering av veckan som gått!


Vart tog allt vägen?

Vart tog hungern vägen? Vart tog illamåendet vägen? Var kom energin ifrån? Jaaa, helt plötsligt mår jag oförskämt bra! Har sovit ut lääänge idag. Vaknade, drack min shake i sängen, gjorde lite skolarbete - (hallååå? var kom den energin ifrån lixom?). Nu har jag gått upp, sitter i soffan, dricker the och tänker på livet - funderar och planerar för framtiden som ligger framför mina fötter...

I eftermiddag ska jag ta mig ner till gymmet och köra styrka i gymmet innan det blir spinningdags. Jag har helt enkelt en hel dag för mig själv och mitt välmående.

Igårkväll var jag på BIO, kom inte hem förrän vid tolvtiden, och visst var jag reltivt hungrig vid den tiden (med tanke på att jag gått o lagt mig grymt tidigt hela veckan pga hungern).. Filmen jag såg var pranormal activity. I början tänkte jag bara att - shit, vad är det här för S K I T film?? den var riktigt pinsam!! Sen hände det grejer, det blev spännande att följa huvudpersonerna och det blev till och med lite läskigt, I det stora hela en helt okej film, men med ett konstigt och ganska dåligt slut.. =P


jaha...

Här gör man inget annat än kämpar, kämpar o kämpar. Inte fan infinner sig ketonfasen iaf... 2-3 dygn släng er i väggen, jag e inne på mitt femte och inte en enda keton verkar jag vilja kissa ut. Jag orkaaaaar inte!!

Okej. Andas. Nya tag. Det går. Tänk positivt.

Såå
, då fokuserar vi om. Nu har jag bara två dagar kvar tills en vecka har gått. Sen kommer allt att flyta på hur bra som helst. Jag ska utnyttja min mentala kraft, lyssna på mental träning och försöka göra målbilden ännu mer levande. Jag ska utnyttja möjligheten att njuta av livet - jag ska fylla på min vardag med mental näring. Jag ska också utnyttja rörelseglädjen som finns där inom mig, det jag tycker allra bäst om - träning!

Nu blir det till att åka hem från jobbet, ta ett bad, ladda om batterierna, lyssna på mental träning CDn, fixa iordning mig och sen gå på BIO ikväll... Allt kommer att gå bra, tro mig! =)

Rörelseglädje

Hej mina vackra små vänner!

Idag
har det varit totalt KAOS på jobbet. Alla ska köpa gymkort nu efter julen. Alla ska boka in instruktioner med instruktörer för att komma igång. Det känns lite övermäktigt idag, främst pga av min sinnesstämmning som verkligen slår i botten och når toppen om vartannat. Men jag vet med mig att det kommer att kännas bra och lätt imorgon då jag sovit en god natts sömn och har all min mat framför mig att få äta under dagen.. (eller mat och mat =P)

Idag lyckades jag få in ett bodypump pass á 45 minuter i mitt hektiska jobbschema. Riktigt länge sen jag körde ett pumppass - säkert ett år sedan sist. Jag har glömt vilken bra och effektiv träning det är. Kaske inte i bygga-syfte men iaf i hålla igång syfte!! Go for it alla ni som ännu inte vågat er på att testa det!

Rörelseglädje


Rörelse är en förutsättning för liv. Genom att öka flödet i vår kropp stimuleras en rad viktiga funktioner som ger självläkning och en god hälsa. Det viktigaste momentet med fysisk träning är att du gör något du tycker är kul, då blir det lättare en god vana.


Målet i sikte

Nu finns det ingen återvändo. Nu har jag gett mig in i det och ska fan i mig ta mig ur det också. På andra sidan. Starkare. Lite mer nöjd.

På jobbet idag dök en söööt fejj upp. Mary har köpt årskort i badet - nu ska jag allt hålla koll på henne =) Jättemysigt att mötas av hennes leende och härliga skratt på andra sidan receptionsbänken. Imorgon blir det ännu mera jobb, likaså på onsdag. Får helt enkelt hålla huvudet högt och tänka på kruset som hamnar i fickan sen, två röda dagar kommer här närmast! Dessutom är det bra stimulans för min hjärna som annars bra gärna fokuserar på all mat som jag för tillfället väljer att inte äta.

Efter att jag druckit upp mitt te blir det dags för lite Xtravaganza mental träning - En CD-skiva som man ska lyssna på ungefär 5 gånger i veckan.

Mental Träning


Den Mentala Träningen arbetar med tankens kraft, självförtroende, målmedvetenhet, motivation, koncentration, uthållighet, mål och målbilder. Att ha viljan och kunskapen är bra, men själva förändringarna sker på ett annat plan.




Beteendeförändring?

Jag kämpar på, är idag inne på dag två och mår faktiskt ganska okej... förutom att jag är rastlös. Ganska komiskt egentligen - för vad brukar jag göra då jag är rastlös om inte äta? Nu går inte det och jag blir tvungen att finna andra strategier. OTROLIGT lärorikt och nyttigt, framförallt för att inse mitt eget beteende och sen bli tvungen att hitta lösningar för att förändra det.

Idag har jag jobbat sen 12. Passade på att sova riktigt länge så att dagen på så vis kunde kortas av. Imorgon ska jag jobba långpass - börjar 10 och slutar vid åtta eller nio. Det ska riktigt skönt att ha en fullsmockad dag, så att jag slipper tänka på vad jag ska sysselsätta mig med. Förhoppningsvis blir jag snart lite piggare så att jag orkar med lite träning också.

Efter dagens jobb dog jag iallafall i soffan här hemma. Har suttit i två timmar nu och kollat på "The L word" - tänkte väl att jag ska kika på något avsnitt till innan jag förflyttar mig till sängen och kanske sover eller plockar upp min bok att läsa. Hur som är det underbart tidsfördriv, det här är vad Xtravaganza kallar mental näring - att göra något helt och enbart för din egen skull!

Mental Näring

Humor, glädje och njutning är förutsättningar för motivation, uthållighet och skapar framgång i det man företar sig. När man förändrar energiintaget behöver man öka sin Mentala Näring för att skapa kraft till förändring. När stressen och tempot ökar i dagens samhälle minskar tiden och utrymmet för njutning, glädje och avkoppling.


Nyår

Nyårsfirandet var helt fantastiskt på många sätt... jag hade sjuuukt kul, åt middag med Maria och Michelle - sen drog vi ner till lokalen. Där öste ganska mycket folk tillslut in, sedan gick vi ut för att titta på raketer och kramas med alla våra nära o kära. Kvällen avslutades med mackor i Lolles säng - fett värt!

Bilder från kvällen:







<3

2009 är över

Då var vi inne på ett nytt år igen. 2009 var ett händelserikt år på många sätt, och det var också i januari för ett år sedan som jag började blogga. Det är egentligen ganska sjukt hur ens blogg verkligen blir ens dagbok och då jag kikar igenom inläggen genom året som gått kommer jag på händelser som jag lyckats glömma. Både positiva som negativa . men framförallt gör det att jag minns vad jag gått igenom.

Ett utdrag av händelser från året som gått:

  • 6/1 - Jag började blogga
  • Blev förälskad i filmen P.S I love you
  • Pär kom in i mitt liv, men "försvann" sedan några månader senare. Han lärde mig mycket om mig själv och hur jag fungerar...
  • Jag Maria och Lolle fick ett impulsryck och åkte och piercade oss. Jag i naveln och dom i tungan.
  • Har gått i lunchgrupp på SCÄ
  • Jag har tränat PT med Åsa
  • Jag har varit på Konfa-hajk med mina konfirmander
  • Fejjerna var på BIO och såg "I taket lyser stjärnorna". Kvällen avslutades på pubben Zita
  • Vi hade en röjig bartömning hemma hos mig. Amanda mådde inte bra!
  • Jag kom på att jag var "Fett besviken... på hela världen" en kväll då jag var ute =)
  • Jag har legat inlagd på sjukhus för magsmärtor.. men dom gick så småningom över
  • Jag kom till insikt om att det var dags att höja värdet på Frida Bodin
  • Påbörjade min KBT behandling i grupp
  • Jag blev fullständigt KÄR i serien "the L word"
  • Kom till insikt om att livet pågår här och nu
  • Fejjerna tittade på skuggan av värmen på BIO
  • Mamma och jag åkte på en helt underbar resa till Kreta
  • Gym&Sim hade personalfest på grönan
  • Jag har utbildat mig till styrketräningsinstruktör
  • Pappa fyllde 50 år och vi åkte en massa människor på en mega kryssning. Hade så galet, sjukt kul!
  • Jag var ledare på ett konfirmationsläger på gotland
  • Tjejerna åkte på kryssning till galaxen ;)
  • Jag övervägde att sluta blogga, men kom igen strax efter.
  • Jag har utbildat mig till Funky Kidz instruktör
  • Mamma och jag bodde på spahotel inne i stan - fantastiskt ställe!
  • Jag har tagit körkort och köpt en egen biiil!
  • Jag har fyllt 19 år.
  • Jag har fått massa försäkringspengar och äntligen påbörjat min laserbehandling
  • Jag hade en härlig jul!


RSS 2.0