Snabbresumé av helgen

Hej på er! Jag har haft en superbra helg som började med julfest efter jobbet i fredags. Har kommit fram till att julbord är fett överskattat för en sån som jag som varken äter sill, lax eller inläggningar av olika slag. Jag vill ha ren mat, jag vill se vad jag äter!

Efter julbordet var det dags för RAW på Hilton och jag höll på att kissa på mig av skratt 100 gånger om!! Dans heeeela natten och jag snubblade in genom dörren hemma först vid fem på morgonen. Detta har inte hänt sen... Hm, har det ens någonsin hänt?! Haha..

Såklart något trött på lördagen men mådde ändå oförskämt bra (vatten är lösningen!). På eftermiddagen blev det ett pass på gymmet och sen bara soffhäng. Dagen idag fick istället startas upp med ett gympass och följdes upp av nagelfix, syskonmys med brorsan och bästa kompismys med Maria <3

Nu har jag gjort mitt och ska strax gå o sova, redo för en ny vecka!!


Lucia

Tända ljus överallt, människor som är gladare än vanligt och en vinterdag som helt plötsligt inte ter sig så mörk & kall. Min mysiga dag har har gått i precis dessa tecken..
 
 
Efter jobbet stod rygg på tur och just nu har jag fruktansvärt ont i mina stackars händer som är totalt slut efter dagens pass. Haha... händerna är nog mer slut än ryggen :o)
 
Till middag blev det proteinpannkaka med kesella och varma hallon, för jag orkade inte laga mera mat än så. Snart kommer min älskling hem och då ska vi mysa lite i soffan och jag ska äta min tredje lussebulle för dagen. För ni har väl inte missat att lussebullar bara innehåller luft och frukt i form av russin?
 
Här nedan är min "pannkaka" som gick sönder... lite grann...
 
 
 
PS. Jag har fått dille på denna lilla produkt som man köper i kyldisken. God både varm som kall! Jag kan inte riktigt förklara hur det kommer sig att den hamnade i min korg och fick komma med hem. Men god är den. Och ett bättre alternativ än Pucko eller annan chokladmjölk (som jag iof aldrig köpt i hela mitt liv) ?!?!?!
 

Rabatt

Idag blev det bröst och vader på gymmet. Bra kontakt hela passet igenom, även om jag inte lassar på dööötungt. Min kropp måste få vakna till liv efter det lilla uppehållet. Men nästa vecka, då öser vi!!

Helgen närmar sig med stormsteg och på fredag blir det julfest med jobbet. Ska bli riktigt roligt =)

Men fram tills dess väntar ytterligare ett gympass, imorgon ska jag mosa rygg :o)

Bild från i våras:
 
Just nu sitter jag och skriver ner vilka kosttillskott jag behöver köpa inför början av nästa år. Eftersom coach går på mammaledighet gäller det att bunnkra upp.
 
Du glömmer väl inte att du har 10% rabatt på hela beställningen hos sportkost när du anger koden: "pure10dec" ?? Så shoppa loss nu  ;)
 

Resultat & bilder från helgen

Idag har det varit en helt vanlig dag, en sån som livet så ofta består av. Jobb följdes av ett riktigt riktigt bra axel-och-armpass och nu ligger maten i magen och jag myser i soffan.
 
Under förra veckan var det första gången som jag genomförde en hel vecka på mitt "nya träningsupplägg". Detta träningupplägg är dock inte det minsta nytt, utan skickades till mig innan jag åkte på resa till Thailand. Jag kan bli gaaaalen på småförkylningar, halsont och annat som stoppar mig i mina planer. Nu håller vi tummarna för att jag klarar mig frisk heeela vägen in i mål!
 
Resultatet för helgens tävlingar finns nu uppe här.
 
Tyvärr gick inte Rebecca och Ida vidare i tävlingarna efter första elimineringsronden. Däremot fick Ida gå ut på två särbedömningar innan domarna kunde besluta sig för vem som skulle få knipa den 15:e platsen. Jag som var så säker på att det var hon! =(
 
Rebecca placerade sig på en hedersvärd 9:de plats i mellanklassen och Malin och Madde kom på 10:e respektive 11:e plats i långa klassen... Ni ser själva nedan hur tjejerna strååålar :o)
 
 
 

Tågtankar

Nu styr vi hemåt igen, jag sitter på tåget och känner hur jag blir mer och mer sömnig av det sövande tågljudet.

Jag har haft en fantastisk helg, på alla sätt och vis! Jag har fått omge mig med min lilla familj, teamet. Det kanske låter lite galet att kalla några av dom jag bara träffat vid ungefär 4-5 tillfällen under ett års tid för min lilla familj. Men faktum är att det faktiskt är så!

Mitt team är fantastiskt, tjejerna och de killarna som är med där ger mig så mycket glädje, inspiration och värme. Ni hjälper mig att lyckas, att vilja fortsätta, att inspireras till att genomföra min, för tillfället, högsta dröm.

För att inte tala om Madde. En coach som ger oss både hjärta och själ men också raka klara besked och ärlighet. Jag beundrar dig och jag litar på dig.

Det känns faktiskt lite vemodigt att åka ifrån Göteborg och denna intensiva helg och jag längtar redan, precis som alltid, tills den dag vi får ses igen - ni har blivit en del av mitt liv och nära vänner. Och framförallt förstår vi varandra eftersom vi delvis går igenom samma saker. Vi delar glädje och passion för träningen.

Men drygt en månad kvar av min uppbyggnadsfas blickar jag framåt mot att påbörja nästa del av denna resa. Hoppas ni är med mig!
 

Luciapokalen över

Nu är tävlingarna över. Jag har precis kommit tillbaka till hotellet och krypt ner under täcket för att vila upp mig lite, dessutom värker fötterna ;) Ingen finalplats för någon av teamisarna men dom gjorde alla ett kanonjobb och var supersnygga. Resultatlistan återstår att se men det var rekordmånga anmälda och tävlingarna verkar bara bli tuffare och tuffare för varje år. Snart ska jag ta mig upp från min lilla vila och svida om inför kvällen och festen som väntar. Kraam så länge!

På plats

Just nu sitter jag på plats i kongresshallen med Andreas och Mattias från teamet. Korta tjejerna har varit ute på förbedömning, hela 34 styckna tror jag dom var och nu har precis dom 15 som gått vidare fått komma ut igen. Vilken konkurrens, helt fantastisk fysik på vissa av dom. Snart ska teamets mellantjejer få göra entré ..

Jag återkommer!!

Mot luciapokalen

Jobbat - check!
Tränat - check, check!
Lämnat bil på service - check!
Packat väskan - check!
Suttit i en timme och försökt packa väskan men det slutade med tusen andra saker - check!
 
Min dag har varit lång... Den började på gymmet klockan 06.15 - (jag orkade upp!!) med ett härligt ryggpass. Under passet kom jag på att jag glömt beställa frukostfrallorna till en kurs på jobbet så då blev det till att svänga förbi på konditoriet innan jobbet. Jobbade hela dagen, åkte för att lämna in bilen på service och fick krypköra hela motorvägen till Arlandastad. Sen dags för dagens andra gympass, baksida lår & mage. Även det gick kanoners =)
 
Sist men inte minst stod packning på schemat. Ni vet väl att jag älskar att packa? Verkligen älskar! *nooot* Men nu är jag redo att åka mot Göteborg - Luciapokalen och Fitnessfestivalen here I come!
 
Teamet har ett flertal atleter som tävlar på lördag och jag verkligen längtar efter att få se dem glänsa på scen. Vet även att våran fantastiska coach Madde kommer att få göra ett stort jobb med tjejerna bakom scenen.
 
Kanske ses vi i vimlet?
 
 
 
PS. Glöm inte att fynda i Olimps monter på mässan!
 
 

Snökaos

Vilken dag, vilket snökaos!
 
Arbetskollegor började trappa av redan efter lunch för att kunna "ta sig hem". Själv fick man sitta i receptionen och svara i växeln till klockan halv fem. Det blev iaf en mysig eftermiddag, vi tände ljus och myste av att vara näst intill totalt insnöade:
 
 
På vägen hem från jobbet gjorde jag dagens goda gärning och plockade upp folk som pulsade i snön längs vägen & som stod och väntade på en buss som aldrig skulle dyka upp. Tummen upp för lilla mig, man får bara hoppas att någon är snäll och gör samma sak när man själv är i nöd.
 
Ett bra bröst och vadpass drog jag av i gymmet innan det blev dags att borsta av bilen för 511 gången denna dag och åka o handla lite mat. Har precis fått i mig lite bulgur och stekt köttfärs med avokado och tomat, så magen är nöjd :o)
 
Näst på schemat blir till att mysa lite i soffan innan det är dags att sova och ladda om för morgondagens gympass. som förmodligen måste klaras av redan klockan 06.15 för att jag ska få ihop min dag. Tror ni jag orkar upp?
 
 

Allt tar sån tid...

Idag när jag gick från bilen med mina matkassar, jobbkassar och klädkassar kom jag att tänka på en sak. Ett dygn på vintern bode egentligen bestå av 25 timmar. Altt man gör tar sån extra tid. Man klär av sig tjocka kläder och klär på sig tjocka kläder. Man går sakta som en michelingubbe pga av alla dessa kläder. Man måste skrapa rutorna på bilen, vänta på att bilen blir varm så att imman försvinner. Sen kör alla andra sakta på vägarna pga av halka så då måste jag också köra sakta. Jaaa... allt man gör på vintern tar helt enkelt mycket längre tid därav efterlyser jag en extra timme!
 
Jag kom iaf iväg till gymmet idag, dock något senare än vanligt Då. Allt. Tog. Sån. Tid. Tack och lov var det framsida lår och mage som stod på schemat, jag skulle inte ha kunnat träna en enda muskel på min överkropp idag eftersom den präglas av ENORM träningsvärk. Passet gick great och det känns bra att vara tillbaka i gymmets trygga vrå.
 
Strax blir det lite kvällsgotti (kesella - roligare än så ska vi inte ha!) och sen väntar sängen och en ny dag imorgon... En minst lika kall... *brrr*
 
 

Tjejernas resultat Decembercupen 2012

Tjejerna från Team Pure fitness gjorde så bra ifrån sig i helgen, verkligen kul att se.
 

Ida gjorde ju sin debut i lördags, men kom tyvärr inte till final. Det gjorde däremot både Rebecca och Malin som slutade på 5:e respektive 4:e plats.

 

STOOORT GRATTIS TILL ER!

Bild från: www.fitnesscoachen.com

 

Vi ses i vimlet nästa helg då jag åker till Göteborg och luciapokalen! =)


Decembercupen

Hej kära läsare!
 
Dagen idag har helt gått åt till att uppdatera telefonen och följa mina tre teamisar och deras väg upp på scenen. Tävlingsdagen är en väldigt speciell dag där det bland annat knapras riskakor tills det står ut genom öronen. Detta tillsammans med sylt, nutella och totalt nolltolerans mot vatten.
 
Tjejerna har kämpat sig hela vägen hit och jag har precis fått uppdatering av coachen om att både Rebecca och Malin har gått till final - fantastiskt!! Jag är sååå imponerad av dem alla tre och den form dom har lyckats ta sig till.
 
Jag bjuder er på några av bilderna som tjejerna själva lagt ut under dagen:
 
                     
 
Det återstår nu alltså att se vad slutresultatet blir, men jag är övertygad om att dom kommer att ge gärnet på T-walken! Jag är glad att jag nästa helg kommer att få vara på plats i Göteborg och följa dom live.
 
För min egen del har träningen legat på is nästan hela veckan. Förkylningen bröt ut ännu mer och jag gjorde ett medvetet val att avstå från träning. Idag mår jag mycket bättre och imorgon väntar nog ett gympass för att "komma ikapp" lite så att jag på måndag kan köra för fullt! Den bästa inspirationen som finns är ju att följa ens underbara vänner i deras satsning. SNART är det min tur... Jag kan knappt bärga mig! =)

RSS 2.0