Jobbdag

Det vankas jobb i dessa tider. Jag räknar ner timmarna, förmiddagen gick fort - men nu? vad hände? tiden verkar gå i ssssllllloooowwwmootiiiion... Vid åtta får jag däremot gå hem och dricka te och ta en kvällsfika, det ska bli SKÖNT!

Fram tills dess blir det att stå här och lyssna på musiken som sprudlar ut ur högtalarna och ta hand om våra underbara kunder. Är det det här som kallas helg?

Pappi

Lilla pappa har legat på akuten idag, fick en vägg över sig då han jobbade. Staaackars... Tykka mkt synd!!
Livet e inte o leka med surrni..

Älskar min pappa mest av allt


gå, gå och gå

Oh yes,
Morgonpromenad 1 = avklarad!

Imorgon väntar nästa =) (jo, jag SKA orka upp ur sängen) *skratt*

Jadå, det går...

Då var hon på fötter igen då... tjejen som legat i influensan...
Inge mera big looser tittande, inge mera läsa bok o ligga en hel dag i sängen och ruttna bort.

Godmorgon livet.

Både skola och jobb idag. Hade några minuter över mellan dem båda anstalterna.. fick därmed bli lite bröst och dips pressande i gymmet. Sååååå underbart!!

Har tänkt på en sak... Jag är ALLTID hungrig efter att jag har slutat jobbet. Det slår aldrig fel. Eller är det hunger? ett beteende kanske? en vana? Svårt det där...

Frågar mig själv hur jag ska gå vidare? vilket som egentligen är nästa steg att ta? Hur ska jag nå mitt mål? Handlar det egentligen om vägen dit över huvud taget?? Jag tror egentligen det räcker att bestämma sig.. Och bestämt mig gjorde jag ju redan i mitt förra liv. It sucks..

Har två självuppfyllande uppgifter att slutföra. Dels det ena, att skriva ett brev till mig själv, en uppgift jag fick redan i våras i och med gruppbehandlingen jag gick. Ta tag o gör skiten Frida!
Sen måste jag göra färdigt (kanske påbörja först?) min xtra vaganza målbild. Jag har lovat Gustav... men det bliir inte av..

Förutom dessa inre/mentala/självförverkligande uppgifter (jaaa - kalla det vad du vill) har jag allt det övriga. Livet lixom.. Allt det där prestera, gör, prestera, gör.. Nej, det är inte långt kvar nu. Bara 178 dagar eller ngt sådant... jag räknade efter idag men kommer såklart inte ihåg det exakta antalet dagar.

Det går då frammåt iaf - hurra för det!!

Kim

När man e sjuk har man all tid i världen att göra annat. Om man orkar förstås... vilket jag inte gör. Jag ligger i min säng, och efter en hel dag i sängen byter jag till soffan en timme för att sedan avsluta kvällen i sängen. Inget vidare liv.

Jag har dessutom varit förbjuden att sitta framför datan i tre dagar efter min laserbehandling.. så nu passar jag på....

Under min sjukdomsvistelse i sängen och framför TVn har jag kommit fram till en sak. Jag har tittat på The biggest loser. Det röda lagets tränare Kim är den vackraste människa jag någonsin sett.. Vacker, snygg och utstrålar hälsa. Se själva:









I think I´m in love

home sweet home

Borta bra, men hemma absolut bäst!! =)

känslor

Känslor är det värsta jag vet, det är verkligen det... Jag önskar att jag inte kunde känna. Att jag inte skulle behöva vara en människa som analyserar och tar åt mig av allt som händer.

Men jag har mitt bagage. Det jag har bakom mig har gjort mig till den jag är idag. Vare sig jag vill det eller inte - det är bara att acceptera.

Jag känner bara för att börja äta min medicin nu igen. Efter tre år har jag nu bestämt mig för att sluta. Jag vill stå på mina egna ben. Men vet ni vad, det gör alldeles för ont. Jag har ångest. Ångest över mitt liv. Ångest över mig själv. Ångest för att jag inte orkar med allt i skolan, för att jag känner mig maktlös över mitt liv. Jag har nästan till och med ångest över att andra människor beter sig som idioter, vilket jag inte kan göra ett jävla skit åt.

Jag har inte haft ångest på så lång tid... det känns som om jag ska gå sönder.

Jag har känt mig så otroligt stark på sista tiden, det har jag!! Idag är det ingenting jag vill minnas. Jag önskar bara att någon skulle kunna ligga brevid mig, viska lugnande saker i mitt öra och smeka mig över håret.


Jag vill bara få gå o sova... bara få somna och sova för natten.

Utan att behöva känna.

?

Jag vet inte vad jag ska tro längre...
Alla är dom likadana..

Sööt

Hon är den sötaste jag vet!











Det här är kärlek på högsta nivå <3 <3 <3

Gamla saker

Ojojoj säger jag bara.... Pappa startade upp min gamla data imorse och hjälp vad där finns saker att se. Foton, gamla arbeten och mycket annat intressant... Går igenom allt nu och riktigt njuter av det!! Jippie!!

Kanske delar med mig av lite saker senare, om ni är snälla =)

Underbart

Jag har gått på spinning idag. Det var underbart.



Sen hade jag en timmes massage med Åsa. Det var också underbart.



För precis en vecka sedan fixade jag mina naglar fina i stinsen. Det var underbart.



Idag fick jag mysa med Emilia i mitt knä. Det var riktigt underbart!




Livet är helt enkelt bra underbart!!!

Jag e så braaaa

Som ni säkert märkt har jag en bloggpaus - och jag gillaré!!

Hade instruktion med en söt dam på gymmet idag  (2:a gången med henne). Efteråt gav hon mig världens största kram och lovordade mig så att gudarna började applådera. Då älskar jag mitt jobb!

RSS 2.0