Jag lever, jag har bara varit på gymmet!

Jag har inga ursäkter för den dåliga uppdateringen... Jobbet har, mot min vilja, tagit upp alldeles för mycket tid av mina senaste veckor och det har blivit ett antal övertimmar. Förhoppningen är att det snart ska lugna ner sig. 

Träningen rullar på för fullt och den är mitt prio 1. I tre veckor har jag nu kört ett träningsupplägg med helt annat tänk, och jag märkte att mina muskelfibrer inte hängde med där i början då jag klev in i en tyngre period med betydligt lägre repsantal. Nu känns det bara kalasbra!

Jag inspirerades till tusen efter att ha varit nere i Alingsås och tittat på Alströmertrofen och alla tjejer och killar som gjorde sina tävlingsdebuter. Jag bara vet att jag SKA stå där en vecker dag. 



Sommaren är på intågande och jag hoppas verkligen på finare väder... 
Solens strålar har ju en förmåga att värma ända in i hjärtat! <3





Långpass

Efter att ha spenderat 13 timmar på jobbet idag är jag rätt slut. Men jag har fått ett bonusträningspass! Jag sprang runt så mycket idag att jag till och med svettades... och ja... nästan började lukta svett... Så vad passar då bättre än att åka till gymmet och svetta ner sig själv lite mer?

Tror ni jag är näst intill död i soffan? Då tror ni rätt! Jag ska strax logga ut, gå och sova och ladda upp batterierna - för imorgon är det en ny dag! =)

Mitt
i allt detta försöker jag planera hur jag ska få ihop min helg. Direkt efter jobbet på fredag åker vi in till stan och festar loss.. Vet inte när jag kommer att slå ihop ögonen den kvällen/natten/morgonen. Tiiiidigt på lördag ska jag åka in till stan igen för att ta tåget till Örebro och möta upp Rebecca. Vi ska nämligen ta en tripp ner till Alingsås och Alströmerpokalen där teamkompisen Pernilla ska genomföra sin debut i Bodyfitness... Ska bli så spännande att se och hejja på henne!

Livet är ju som bäst när det rullar på... jag ska försöka njuta av det också! Kraaam



Rebecca & jag under senaste teamträffen

Matlagning

I dagarna två har jag haft en hel restaurang här hemma har det känts som. Jag har lagat en hel del mat inför veckan/orna som kommer, bland annat en massa kyckling som jag ska frysa in.

Det var säkert två veckor sedan jag började tänka på lasagne. Igår tog jag tillfället i akt att faktiskt tillaga en. Pastamängden uppmätt exakt per portion, likaså den magra köttfärsen. Sås gjord på liiite vetemjöl (vägde det till samanlagt 6 gram) och mellanmjölk. 10% ost som topping... Jag måste säga att den blev OTROLIGT god =)

Det är mycket jobb som står på min agenda, träning likaså. Men allt rullar på i ett behagligt tempo så det känns okej. Jag gör det jag mest av allt vill, men tyvärr innebär det att andra saker blir bortprioriterade. Städning tillexempel. Tur att man är på jobbet hela dagarna och slipper se alla klädhögar som ligger överallt =)

Nu är det bara tre dagar kvar tills det är sommarfest på jobbet <3

Min Lasagne:



Färdig att äta:


Fotboll

Just nu sitter jag laddad framför TVn med kaffet och snart kvällsmålet i högsta hugg. Fotbolls EM here I come...
Dagen har inneburit vila från gymmets hantlar men jag försökte mig på en promenad på lunchen. Magsmärtor hindrade mig från att kunna gå den vanliga rundan, men det var skönt med lite luft.

Träningspassen från helgen var väldigt bra, men tyvärr har jag börjat få känningar i ena axeln som hindrar mig i vissa övningar. Försöker backa istället för att dra på mig en skada, vill ju inte riskera att behöva vila en längre period... :( :( :(

Helgen bjöd även på en inflyttningsfest hos några vänner i Uppsala. Gott med grillat kött och riktigt kul att få spela kubb natten lång och bara mysa och prata skit!

På fredag har det blivit dags för sommarfest på jobbet, något som jag sett fram emot länge! Jag hoppas och tror att denna vecka fram till fredag kommer att gå fort och bjuda på några riktigt bra träningspass.

Vad ska ni ägna veckan åt?



Sockeräcklad

Tänk om man alltid kunde vara ledig en dag mitt i veckan, vad kort arbetsveckan skulle kännas då! Det var riktigt gött att ha en ledig dag igår. Den fylldes med träning (såklart), god thaimat och lite städning av bilen. Och... alldeles för mycket godisätande.. Usch, åt tills jag nästan spydde och nu känner jag bara för en stor evig sockeravgiftning.. haha!  

Imorse ringde min klocka strax efter fem och jag kännde mig pigg & fylld av energi (det tror jag det, sockerrus!). Tog bilen till jobbets parkering och gick ut och tog en morgonpromenad. Det följdes upp av en dusch i jobbets omklädningsrum, snabbfix, en GOD gröt- och äggfrukost samt Kaffe... Sen var jag helt redo för en jobbdag :D :D
Efter jobbet väntade gymmet och ett ryggpass. Gamla arbetskollegan Marcus jobbade och fick assistera mig, tack för hjälpen Marcus, det var guld värt!

Imorgon är det återigen fredag och jag skall på SPA med mamma. Tre olika behandlingar; massage, fotbehandling och ansiktsbehandling... En julklapp som jag sparade till bättre tider. Dessa tider är nu!

PT och träningsrus

Mina små axlar fick så dom teg igår. Tillsammans med Madde mosade jag dom totalt och idag har jag rejäl träningsvärk! Skööönt! (Det är inte ofta jag lyckas få träningsvärk i axlarna). 

Passet bestod av axelrotationer som uppvärmning. Frida är stel, bara att konstatera! När jag var varm och rörlig(are) drog vi igång med övningarna: Axelpressar, drag till haka, liggande kryssdrag i cabelcross och hantellyft följdes upp med några övningar för ryggens djup. Tungt och fokuserat var målorden och passet påminnde väldigt mycket om det som komma skall denna månad! Jag var svettig, men både glad, nöjd och lycklig efter passet. Mina händer/grepp mådde dock mindre bra, tyvärr :/

I fredags ramlade det alltså in ett nytt upplägg i mejlen, vilket innebär en hel del förändringar. Kortare pauser, tyngre vikter, färre reps och fler set. När jag läste igenom upplägget i fredags eftermiddag fick jag bokstavligt talat ett glädjeryck/rus och bara sprang runt och hoppade en stund - sen skickade jag ett sms till Madde och skrev att jag var såååå galet taggad. Detta upplägg känns verkligen såååå kul =)

Första passet klarades av idag och det känns gött i mina lår. Lade på så mycket vikt att jag inte ens kunde rubba benpressen och jag lyckades få en liiiiiten (obefintlig i träningsvärlden!) sträckning på insida lår för att jag pressade så mycket... haha!

Efter en snabb dusch intog jag den medhavda middagen i bilen innan jag åkte hem till chefen för smyckesparty. Trevligt med lite tillställningar sådär på vardagskvällen! Kesellan ligger nu i magen och jag ska göra mig redo för sängen och sedan ännu en fantastisk dag!

Puss, Kram & Sov Så Gott! <3


Sommar men vinter?

Hej o hå vad dagarna går!

Början av Juni och det är fem grader kallt ute. Vinterjackan har åkt fram igen, kan inte riktigt förstå det själv... Frysmajja som jag är har jag gått in i min "vinterbubbla" - livet känns helt plötsligt något tyngre. Men va fan - sommaren har ju inte ens börjat så bättre än så här ska det nog bli! =)

Vilodag i fredags, men ändå ett besök på gymmet. Solarieöarna och lite lugn motionscykel, för inte kände jag för en promenad i det ÖSregn som präglade hela dagen. Igår blev det dock ett vanligt besök på gymmet för lite baksida lår, rump & vadträning. Det känns gött idag!

På kvällen igår var jag på inflyttnings/födelsedagsfest för min syster och det var suupermysigt! Tanken var att vi skulle grilla men vädergudarna var inte på vår sida. Vid halv tolv skjutsade jag tjejerna i olika vändor till krogen så dom fick dansa av sig - själv åkte jag hem och sov!

Idag väntar mitt första och efterlängtade PT-pass med coach Madde. Vi har haft två pass inbokade tidigare i våras, men jag var sjuk båda tillfällena. Detta kommer jag nog få igen för idag... Hoppas jag iaf på =D

Lovar att uppdatera er om hur hon har plågat mig... Kram så länge och ha en bra söndag allihopa!



Jag och mina två systrar för några år sedan <3

RSS 2.0