Dagarna som går...

Just nu för tillfället kan jag inte säga mycket mer än att livet rullar på för fullt. Står på jobbet just nu och längtar inget hellre än att få gå hem, äta god middag och sen spriiiinga för att få träffa Pär =). Snälla, säg inte att jag börjar bli desperat, för det är jag inte.... däremot vill jag bara få ha honom i min närhet. Och det är ju så det är i början; att bara få vara nära och titta på den man tycker om.

Igårkväll var jag, Maria, Lolle, Mandi och Hanna på BIO. Vi såg premiären av "i taket lyser stjärnorna" - en grymt bra, gripande och underbar film. Jag har nog faktiskt aldrig sett så många sitta och snörvla och torka bort tårar i smyg.... och Hanna, din förkylda jävel... satt brevid mig och lät.. *ler*

Efter bion tog sig Lolle och jag vidare till biografen Zita, där dem har en bar/pub som heter babs. Där tog vi lite att dricka, jag beställde en cider och Lolle en öl - in kom två öl... HM, jag smakade på den och tyckte att "åh, det här gick ju faktiskt att dricka" (för er som inte vet om det så hatar jag öl och kan verkligen inte dricka det, även om jag lyckades lite på Gran Canaria). Efter typ fyra klunkar hade jag redan tröttnat på ölsmaken, vilket är såå typiskt mig. plötsligt ringde mob, det var Pärpan =) han hade käkat klart med sina polare inne i stan och ville komma för o möta upp mig, gissa om jag blev glad?!

När det blev dags för o åka hem tog vi taxi. Hahahaha.... jag måste garva åt det här för det var så sjukt jävla kul!! När vi stannade för att ta ut kontanter i Vallentuna så frågade Lolle om hon fick röka i bilen, chauffören var inte sen med att godkänna. Under hela resan hem hade vi pratat om bla rosor och blommor. Så säger Lolle till taxichaffisen:
- Du borde köpa blommor till din fru, för visst är du gift?
- Joo, jag ä gift, men min fru e dum och behöver inga blommor.
- Määäh.... ja vet! köp en gammal raggsocka och tryck in den i munnen på henne vetja!

Asså herre gud gummz - - - > var får du ALLT ifrån?? du e fan otrolig.... Vaknade iaf. upp tidigt idag, har jobbat sen 10 imorse, men nu har det blivit dags att stänga igen här på gymet!

Och kom ihåg:
Det är dagarna som går som är livet - njut!

Biiiiio =)

Har precis kommit hem från stan. Jag åkte in och mötte upp Pär vid ungefär halv tre tiden. Vi åkte in till söder, för han skulle kolla på kläder i sin favvo butik. Efter det gick vi runt och frös häcken av oss, sedan bestämdes det att det var BIO dax.... fett nice sådär en tisdagseftermiddag. Såg nya Wallanderfilmen, den var bra =)

Sen följde han med mig hem, ligger här brevid mig just nu och tittar på House. Kan inte slita blicken ifrån honom för han e så söt när han ligger där... *ler* OJ! nu ser han vad jag skriver....  *tihi* Aja.... ville återigen bara konstatera att han gör mig till den gladaste människan på denna planet...

Morgondagen ser jag verkligen inte fram emot. Måste upp relativt tidigt för att hinna träna innan jag ska åka in till stan och SCÄ (igen). börjar faktiskt bli lite smått trött på att åka till mariatorget nu, men iof mår jag ju alltid bra när jag går därifrån. På eftermiddagen e det konfaträff för mina kära konfirmander...

Låååång jobbdag

Hej hopp!!

Vaknade imorse runt åtta-tiden och käkade frukost. Tog mig sedan ner till gymet för o träna, det gick bra =)
Har varit här sedan dess och ska stanna här ända till nio ikväll. Just nu håller jag på med helt andra uppgifter än vad jag brukar göra, sitter nämligen i barnpassningen fram till 4. Här är just nu lungt... tre små söta systrar som sitter och kollar på Pippi långstrump *ler* Vill inte sätta mig ner där brevid dom för jag är helt övertygad om att jag inte kommer orka hålla uppe min kropp, utan madrassen kommer dra ner min kropp i liggande position och sedan kommer ögonen att stängas inom loppet av en sekund; e så sjukt trött idag... har ont i huvudet också... inge kul =(  Vid fem börjar jag i repan och ska som sagt jobba där till nio ikväll - sen hem och sussa gott i sängen, längtar redan dit!!

Kväll med family

Imorse vaknade jag och Pär upp, han var trött så jag gav honom frukost på sängen... vi har haft en riktig slödag och låg i soffan och tittade på madagaskar 2; så jävla skön film!!! Efter att Pär gått härifrån så kom mina kära systrar på besök... Vi åt gott tillsammans och hade det trevligt =) Det e faktiskt otroligt skönt att det känns så bra när vi alla e samlade... =)
Tänkte dela med mig av några bilder från kvällen:

       

alla dessa tankar och känslor

Idag finns det bara två saker jag vill skriva om.... Först tänkte jag iof bara berätta att helgen i stort sett sett ut som vanligt; det ökända gredos, våning & MG, dans.... det enda som "saknats" har varit mitt jobbande.... skönt att äntligen få en heeel ledig helg!!

I fredags när Lolle och jag satt på dagens första lektion, så var våran lärare 5 min försenad... Vår konversation:
- Asså Lolle.... jag vill egentligen inte vara här
- Neee, ja vet inte jag heller
- Asså det pirrar så mkt i hela min kropp
- I know, det har smittat av sig hela dagen. =) Ska vi gå till caféet och prata kärlek?
- OM vi ska...
Sen tassade vi två snabbt iväg innan läraren hann komma, och dagen spenderades på caféet *ler*

Så, då har vi kommit till de två sakerna jag ville skriva om. Det första handlar om att jag verkligen inte känner igen mig själv.,. Känner mig så enormt trött, orklös och utan energi, spreciellt när det handlar om sånt som berör skolan. Jag har en massa energi att arbeta, träna etc. Men skolan tar fan knäcken på mig just nu. Framförallt handlar det om att jag har kommit in i en jag-byr-mig-inte fas... Undrar faktiskt varför dessa uppstår. Satt häromdagen hos kuratorn på skolan och pratade om just det. Hon var övertygad om att det beror på att min kropp/sinne bara vilar från allt jag har gått igenom... Från ätstörningar och cancer i familjen till perfektionisten frida & hennes presterande i skolan. Det har varit tufft, ofta väljer jag nog att blunda för det och ser mig själv istället som en ungdom i mängden.... men det är inte riktigt så enkelt. Det tar tid att återhämta sig, och nu i efterhand kan jag nog bara se mitt skolbyte som en räddning. Hade det inte gjorts nu hade jag förmodligen kört ner mig själv i bottnen och knappt orkat andas. Fri från krav skulle jag nog kalla min situation idag!! Och alla dessa vänner jag har omkring mig som alltid e förstående, stöttande och otroligt goa, ni har varit den största delen i arbetet för mig att komma tillbaka. JAG ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT!!

Så till den andra saken...
Jag Är Så Helt Galet Kär!
Pär.... just nu känner jag bara att jag vill spendera all min vakna tid med dig... Du e den absolut goaste killen jag någonsin har träffat,... Det e sjukt det här, hur en person kan göra en annan människa så extremt glad, positiv och exalterad. Helt ärligt, med dig kan jag vara mig själv till 100%, vi skrattar ihop och pratar massor... Jag håller verkligen på att falla så hårt, men är samtidigt rädd för att bli sårad, speciellt när jag träffat någon som accepterar och låter mig vara som jag är. . . Visst, vi har inte träffats länge alls, men ibland säger ens instinkt mer än vad man anar.. Det enda jag vet just nu är att jag vill göra allt för att Pär ska må bra =)

Det här med känslor säger jag bara. . . . .


Spabad i minusgrader & en pinsam situation

I know... jag måste skärpa mig nu och uppdatera den här bloggen lite oftare!! Fy Frida.... ändring!

Jag har precis i skrivande stund kommit hem från ekerö där jag hälsade på min moster och mina två älskade kusiner <3 hemma hos henne åt vi middag och sedan låg Lotta och jag i deras spabad på altanen i cirka en timme... lyssnade på hälig musik och gottade oss i 38 gradig värme !! inte så dåligt!!

Meningen var att jag skulle köra enda hem, men efter drygt 20 minuter kände jag hur jäkla trött jag var och var tvungen att byta med papps... tur att han finns ibland *ler*. Sen sov jag resterande väg hem...

Har jobbat hela dagen idag... hjälpte till lite extra på jobbet och har suttit och ringt samtal hela dagen angående xtravaganza, det nya konceptet vi tagit in på gymet. Kändes grymt bra för jag han klart hela högrn som låg och väntade =)

Fick även några av mina kollegor att skratta högt idag.... Inatt sov jag för första gången hemma hos Pär, deet var mysigt. Han började jobbet tidigare än mig, så jag låg kvar i sängen drygt en timme till... När jag skulle gå frågade hans pappa om jag ville äta frukost innan jag gick eller om jag skulle göra det på jobbet, "för annars är det bara att ta vad du vill ha i kylen" *hihi* söööt!!
Hur som... när jag väl tagit bussen ner till centrum märker jag att min mobil inte är med, och kommer på att jag glömt den under kudden hos Pär.. *oops* hm...  under förmiddagen försökte jag febrilt att leta efter numret hem till dem på eniro.... I could not found it!!! så jag var tvungen att gå till Pär's syster (Anna) som jobbar på samma jobb som mig... hon och Ylva satt i ena arbetsrummet och arbetade och småpratade... så går jag in o ba:

- Hehe, nu ska ni får ngt att prata om när jag gått ut härifrån
dom typ: - eh???
- Jooo... det är så att..... (tittar på Anna) jag skulle, eh, behöva en sak av dig.
Anna tittar förvånat på mig och jag fortsätter:
- Alltså.... ett telefonnummer...
Anna och Ylva tittar på varandra och småflinar... Jag e galet generad och kan typ inte få fram någonting...
tystnad, blickar och typ asgarv bryter ut... (Dom har inte riktigt hajat vad det handlar om än)
jag fortsätter:
- alltså.... (lång väntan, röda kinder) numret till din bror... *ler*
Anna kollar på mig: min bror? PÄR?!
- eh.... aaa.... (generad) detärnämnligensåattjagsovdärinattochglömdeminmobilnär jaggickimorse ochharförsöktletaefternumrethelaeftermiddagen menharintelyckatshittadet.

Så gick det till då det blev allmänt kännt på jobbet att jag träffar min kollegas bror... *tihi* Men han e så go så han får skylla sig själv!!!

Helgen som var....

I fredags samlades Maria, Mysen och Lolle hemma hos mig... Maria och jag drack lite vin som vi blandade ut med extremt fryst sockerdricka *ler*, men de andra två fick hålla sig i styr eftersom piercingarna fortfarande läker. Och som vanligt bar kvällen av mot MG.... Där dansades det mycket hela kvällen. Per var oxå där =) och han följde med mig hem när det blev stängning....

   

På morgonen vaknade vi upp, åt frukost och sen fick jag stresspacka som en idiot för att få ihop lite saker att ta med mig på konfahajken. Eftersom jag är konfirmationsledare följde jag me och "tog hand" om ungdomarna under helgen. Träffen ägde rum i Huddinge och det var flera olika kommuners kyrkor som träffades. Det hela var jätte trevligt, vi lekte lite lekar, åt gott, hade gudstjänst etc... Blev dock inte mkt sömn. Alla skulle ta med sig sovsäck och liggunderlag själva men i all hast-packning kom bara sovsäcken med. På natten letade jag upp den tjockaste mattan jag kunde hitta för att sova med Ulle, en av de andra ledarna, på den... Men ändå vaknade jag varje gång jag fick för mig att vända mig om!! Ulle verkade dock sova gott... ^^

Dagen slutade 13.00 och det blev då dags att bege sig hemåt. Väl hemma trodde jag att jag skulle dö av  sömnbrist, hoppade in och tog en lång dusch och sedan var det bara att sätta av mot jobbet. Jobbade mellan 16 - strax efter 20. Pappa kom och hämtade mig utanför jobbet så jag fick övningsköra hem. När jag parkerat bilen sa han glatt "nu kan ju jag börja sova medans du kör" haha... med övning kommer färdighet!! har även bokat in nya körlektioner idag så nu ska vi nog se till att få körkortet färdigt inom en snar framtid... 
 
Har nu precis kommit hem från Michis pappa där vi firade henne, det var trevligt! Är grymt trött nu och ska gå o sussa... får se om jag orkar upp på morgonspinningen klockan 06.30!! =P

Ärade måndag^^

Nu var det ett tag sen jag skrev sist och ganska mycket har hänt... Jag ska skriva om det lite senare ikväll.
För tillfället e  jag på väg hem till Michelle för att fira henne, hon fyller 19 idag =)

Idag hade jag endast en 50 minuters lektion i skolan, men inte ens den lyckades jag gå på?!
Per skulle upp tidigt imorse och jag retades för fullt eftersom jag fick sova en timme längre...
Dum som man e glömde jag ställa om klockan och vaknade inte förrän tre timmar senare, dvs då jag skulle befinna mig i skolan.. orka!!! haha!!

Så det blev en lugn dag, tränade med Åsa vid 14-tiden och har sedan dess tagit det relativt lungt... Har DOCK börjat med ett av mina skolarbeten i historia A som jag tentar av --> se och häpna!! *tihi*
Var tog pluggis-frida vägen?? jag tror hon försvann i samband med att livet i sig började få ta mer plats...!! =P

Näe... dags o fixa mig iordning o fira Michi!! <3

Du får inte....

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


Sjuk??

Vaknade imorse med en enorm halsont... varför ska jag ALLTID bli sjuk?
Ligger i sägen nu o har grymt tråkigt.... men det är också väldigt skönt =)
Hoppas att min halsont går över, för ja vill gå på spinning i em....
Får helt enkelt vänta ut tiden och se....

PT med Åsa

Hade en mycket kort skoldag idag... skönt!! Vi skickade även in ett arbete så nu har jag en sak mindre att tänka på.... Och när jag ändå pratar om tänkande... shit säger jag... kan inte sluta tänka på en viss person =) hehe... de var faktiskt länge sen jag kände så här, men vilken känsla det är!!

När skolan slutade gick jag till jobbet/gymmet och träffade Åsa där. Åsa är min PT och världens goaste människa. Nu är det som sagt dags att dra igång på allvar med träningen, känns sååå otroligt kul eftersom jag inte kunnat träna ordentligt de senaste månaderna pga. sjukdom... Att man aldrig kan hålla sig frisk!! *ler*

Planeringen som Åsa laggt upp inför våren ser ut ungefär så här:
  - Styrketräning tre dagar/vecka med fokus på olika muskelgrupper + ca 20 min avslut på trappmaskin/löpband
  - Kondition två dagar/vecka, antingen löpning, spinning eller typ aerobics.

Det känns jätte kul och jag känner mig grymt peppad!!
Har du oxå kanske tänkt på att komma igång med träningen? skjut inte på det, ta tag i det idag,

och kom ihåg: "den bästa träningen är faktiskt den som blir av" Lycka till! ;)


Shopping och SCÄ

Förmiddagen idag rullade på som vanligt, med socialkunskap på schemat. Till lunch blev det fiskburgare idag, och stackars mysen o lolle e sååå hungriga eftersom dom typ inte kan äta någonting. (Glömde kanske säga att dem två piercade tungan igår när jag gjorde naveln^^)..... haha! ska man va fin så får man lida pin (och svälta ihjäl)

Efter lunchen hade jag tid hos en "läkare" inne i stan. Egentligen var tiden 15.00.... men jag orkade verkligen inte gå på boring mattelektion så jag ändrade tiden och visade för Samuel... *tihi* Hoppas bara inte fel personer läser det här ;)
Istället åkte jag alltså in till stan och dök in på närmaste gina tricot... Kan väl säga som så att jag kom ut en timme senare, 1500:- fattigare.... Och jag som sa tidigare idag att jag inte har pengar att lägga på shopping... men har man pengar på kontot så får man skylla sig själv =) Jag lyssnade på vad Maria sa: "men Frida, du får ju in massa pengar varje månad och då spelar det ju faktiskt ingen roll" - håller fett med henne!!

Sen promenerade jag till mariatorget, köpte frukt och kaffe och tog med mig in på SCÄ där jag hade tid. Köpte även en tidning och satt i väntrumet i drygt en timme, läste och åt mellis - var verkligen sååå otroligt skönt! Hon jag träffade satte många grillor i huvudet på mig och konstaterade viktiga saker... hm... alltid lite jobbigt o höra sanningen. Hon har nu satt mig i en teorigrupp som ska ses i tre timmar varje tisdag över lunchtid... Blir nog bra så småningom..

Har precis käkat en tidig middag och ska ringa till min älsklingar nu!!


aaaah, piercing!!!

Har gjort en riktig impuls grej idag.
Då skolan var slut åkte lolle, mysen och jag med Therese till berga för att pierca oss...
Helt galet =) och jag som är spruträdd lixom^^
Gjorde inte särskilt ont, var mest obehagligt... Däremot gjorde det riktigt ont när hon tvättade naveln =S
Efter jag precis tagit den blev mina ben typ fett skakiga... iof inte konstigt för o vara mig - reagerar på samma sätt med sprutisar. Fick köpa choklad för o höja blodsockret... *hihi* mumsade i mig med gott samvete *ler*

Provet är över =)

Gick upp ungefär halv åtta idag. Egentligen ville jag inte ens resa mig upp ur sängen, för det var så himla mysigt där =)
Tvingade P att stänga fönstret innan jag gick äntligen kom upp.
Fixade (turbo)snabbt iordning mig, gick mot skolan, men stannade på pressbyrån för att köpa frukost; macka o kaffe =)
Gick sedan vidare och satt i ungefär en timme och pratade om 2:aVK, kalla kriget och nutid med David Karlsson, han som har hand om min prövning i historia. Eftersom jag bytte skola innan jag hunnit läsa Historia A och den här klassen redan läst den kursen så måste den tentas av. Efteråt sa han att jag helt klart blivit godkänd på både den här delen och den jag tidigare gjort, vilket känns skönt!

Sitter nu hemma igen. Om två timmar e det dags o gå tebax till skolan och om en timme "får" jag äta lunch... längtar!!

BodyPump

Måste bara få skriva att dagens bodypump pass på gymmet var helt obeskrivligt kul!
(snygg)Micke ledde passet, inte EN ENDA stång fanns kvar, vilket innebär en propfull sal.
Med dom förutsättningarna e träningen som bäst! ;)

Moster, brandrök och <3

Vilken härlig helg jag har haft det. Min moster åkte härifrån för någon timme sen, vi har haft en alldeles underbar tid tillsammans den här helgen. Så kul att vi kan skratta, prata och dela allt med varandra. Igårkväll surfade vi in på hemnet och kikade på lägenheter här i Vallentuna. Vi hittade en liten etta åt mig som vi fantiserade om i en evighet innan vi gav upp *ler*. Fast faktum är att jag på alla sätt faktiskt skulle ha råd att bo där, månadskostnaden med lån etc. skulle ligga på en ungefär 2500-3000:-. Eftersom jag jobbar så pass mycket som jag gör vore det inga problem, men som sagt.... vi bestämde oss för att lägga tanken bakom oss, men hur lätt är det lixom? Visst 24kvdm är litet, väldigt litet men känslan av att ha SITT EGNA ställe går ju inte ens att beskriva. Får ta upp tankarna om ca ett halvår igen.. =P

Inatt då P var på väg hem från MG ringde han mig. Eftersom Lottis (moster) sov här hos oss lånade jag ut min säng till henne och sov själv på soffan. P och jag pratade i över en timme och jag gjorde allt jag kunde för att vara så tyst som möjligt, stackarn hörde nog knappt ens vad jag sa. Låg detsutom med täcket över huvudet och trodde att jag efter ett tag skulle kvävas av syrebrist. Men vad gör man inte *hihi*

När jag lade på hade jag i ungefär en halvtimme känt en konstig lukt av brandrök. Nojig som jag är gick jag då och väckte mamma och pappa, jag vill ju inte dö inrökt utan att dem vet om det ^^. Dom kände oxå lukten och pappa gick ut på balkongen med mig. Där ute kunde vi höra hur det var full aktivitet någonstans i närheten. Det var alltså inte Ulla (min gamla granne) som glömt att släcka en av hennes 100 cigaretter som hon röker varje dag --> skönt, nu kunde jag sova igen med gott samvete.

Ligger o slöar i soffan just nu. Har ont i magen =( sååå trist. egentligen måste jag plugga inför provet imorgon, men det stressar konstigt nog inte mig överhuvudtaget, får se om jag får någon plugg energi så smånngom. Planerar att träna BP klockan fyra idag. Efter det får vi se vad som händer. Saknar alla mina älsklingar, inte träffat någon av er på typ två dagar nu vilket känns jätte konstigt!! Måste nog ta och ringa runt till er alla nu... =)

Skrivs mer sen, KÄRLEK! 

Sa du "tjejkväll"?

Igår kväll skulle den omtalade tjejkvällen genomföras hemma hos mig, MEN det blev inte riktigt som vi tänkt oss *haha*
Då Maria anlände till my place tog det inte lång tid att först övertala lolle och sen införskaffa en låda av det ökända vinet Gredos (tjejer ni vet vad jag menar). Person efter person droppade in... eller okej, så många var vi inte men "gänget" dök upp, här dracks det vin för fullt, tittades lite på lets dance och lyssnades på musik.
      

Kvällen bar av mot MG där Michelle kastade sig över kareoken. Hon e verkligen en klippa på att sjunga, om man ens kunde sjunga hälften så bra som hon^^. Det dansades för fullt och efter en stund dök även syster<3 upp. Kul att se henne där!! (inte så ovanligt dock) Har verkligen konstaterat att jeans INTE hör hemma på dansgolvet eller när man går ut. Trodde att jag bokstavligen skulle döööö av värmeslag *ler*. Framöver blir det endast leggins och tröja/topp =)

Då det blev dags för stängning pallrade sig alla ut och stod som vanligt och hängde där ett bra tag. Jag fick värma mig i Ps jacka tills det var dags att gå röra sig vidare hemmåt ;) Lolle och P sov här, lolle i T**ys säng *sry brorsan*. Vid typ... 4 på morgonen drogs dörren till mitt rum upp med en haaaastig fart och den hemska lampan tändes. Lolle var på g härifrån. (Förlåt baby, hata mig inte för att jag skriver det här men det var såååå kul). Hon rotade runt som en tok bland trosorna i min låda och försökte förtvivlat att hitta en passande BH, vilket såklart inte är det lättaste då jag har betydligt mindre bröst än henne. HAHA!

Pratade med P hela natten om allt möjligt och på morgonen följde han mig till bussen innan han gav sig av. Lördagen rullade vidare in till stan där jag träffade min älskade älsklings moster. Vi åt först en god fisksoppa på ett café och gav oss sedan iväg till stinsen för lite shopping. Hittade lite kläder på MQ och Gina till rea-pris, alltid lika kul då. När vi väl kommit hem dog vi i min säng och småpratade och skrattade åt allt, värsta värsta mysmys!! <3

Sitter här nu och funderar på hur kvällen ska te sig. Vet just nu inte riktigt, får helt enkelt se.
Med alla mina bästa lördagskärleks hälsningar //Friida

I lööööv training <3

Åh, har haft en härlig dag idag...
Gick upp relativt tidigt, mötte Samuel i skolan och hade privatlektion med honom... Det var verkligen nyttigt!!! Vi använde oss av hela stora tavlan längst fram i klassrummet och skrev upp allt jag behöver kunna & veta: orsaker, konsekvenser etc... fick en väldigt bra översiktsbild/förståelse inför måndag... =)

Efter skolan kände varken Emelie eller jag för att äta skolans äckliga fisk, så vi gick till caféet <3 och åt världens godaste sallad där... sen var det dags för mig att gå till frisören för att klippa till mitt ruffs. Under resan till Gran canaria nu under julen förstörde jag mitt hår totalt. Efter allt tuperande och extrema sprayandet var knutorna ett faktum... fast ändå sa frissan att mitt hår var i fint skick för att inte ha klippt det på ett halvår.^^ Klippte detsutom lite lugg... blir fin, fint när man har uppsatt hår. Köpte oxå en massa volymprodukter....

Efter frisören gick jag till jobbet och hade internutbildning med Nettie... fick lära mig allt om systemet o hur det är uppbyggt, samt hur man säljer gymkort --> snart e det dags för oss i repan att börja göra det. Efteråt passade jag på att ääääääntligen träna. Gick på bandet i 22 min med 6% lutning *puh* och efter det trappmaskinen + magträning. Herregud säger jag bara, har ju inte tränat på typ 3 månader...

Efter träningen köpte jag middag och snacks till kvällen... lovade mig själv att inte äta av godiset, utan hålla mig till gurkstavar och dipp (som faktiskt är mums.... jag tycker verkligen om det) men ändå... på vägen hem tröck jag i mig godis efter godis... vilken karaktär man har!! *haha* visst, jag älskar verkligen att träna men jag kan inte förneka att godis har minst lika mycket kärlek i mitt hjärta *ler*

hjääääälp

Idag började skolan och *suck* kan inte säga annat än fy... Drar igång med matte som temaläsning nu ---> *jippie* för jag älskar ju matte.... Och ännu mer Älskar jag våran underbara lärare Wofflan... *grrrr* Blir irriterad och arg bara jag tänker på honom... (Okej, ta det lungt... jag e egentligen Aldrig elak mot andra människor... men med honom går det inte att låta bli) *ler*.

Efter bara första lektionen gav jag och lolle upp och följde Maria till sjukhuset i täby... sen smaskade vi donkenmat till lunch. Med mätta och belåtna magar begav vi oss sedan tillbaka till la school för att läsa ääääännu mera matte. ^^
Hehe, och efter att ha skolkat en lektion pinade jag mig igenom den sista. Hade även ett möte med syo idag. Fick veta att jag ligger bra till och inte behöver läsa något Individuelltval den här terminen vilket innebär färre lektioner.
Har tenta i historia på måndag och min fantastiska lärare Samuel har erbjudit sig att sitta med mig en timme imorgon innan vi börjar skolan. Sååååå snällt av honom att ställa upp, det gör ingenting alls att jag inte får komma till skolan tidigare.

Nu har jag precis kikat på ett avsnitt av criminal minds med mammzen och papps som var grymt jäkla bra. Längtar till imorgon, då ska jag till frisören efter skolan, sen ha utbildning på jobbet, träna och till sist ha en riktig myyyyyys kväll med tjejerna. Vi ska laga mat ihop och ha riktig quality time together. Skriver mer om det imorgon =)

Sov sött.... och se fram emot helgen ;)

PS. I love you!

Åh, fatta vilken känsla att bli väckt på morgonen, och inte minst av allt är det jobbet som ringer.
Igår var det min sista lediga dag på det här lovet. Hade bestämt mig för att sova till 10 (en bra tid, lite sovmorgon men också ett försök till att vända tillbaka dygnet) men redan vid HALV tio ringer mobilen. Förstod först inte vad som hände, ni vet hur det är då man sover och plötsligt ska fungera som människa. Det var Peter från jobbet som ringde och sa att Johanna är sjuk och hemma - "inte lust o arbeta? komma hit o hjälpa oss?"


Snabbtänkande: jag har inget bättre för mig på hela dagen; så självklart! 30 minuter senare befann jag mig på Gym&Sim, min underbara arbetsplats <3. Fast snacka om att det fanns saker o göra där igår, arbetade häcken av mig =). Slutade strax efter fem kände att jag behövde socialisera mig lite med mina vänner, jag gick till caféet o mötte Lolle och Maria där, käkade middag och bara mös ända till stängning.... blev förresten bjudna på både kaffe och bullar där =)

Efter en mysig middag kände vi för ännu mera mys och hyrde film, köpte liiiite godis och gick hem till mig. Där tillbringade vi resten av kvällen med att titta på en helt underbar, fantastisk film. Den fick mig att längta efter någon som kan hålla om mig hååååårt och i mitt öra viska:

PS. I love you











Någon gång ska vara den första

Kompis efter kompis hakar på trenden; att skapa sin egen blogg. Tanken var inte att jag skulle följa deras spår, men just vid detta tillfälle kände jag att någonting behövdes i mitt liv, en plats där jag får skriva om saker som jag tycker är viktiga, där jag får skriva av mig om vad jag tycker, känner och kämpar med i vardagen.

Jag tänker inte se tillbaka i tiden, utan endast och enbart se frammåt.... att älta saker som har hänt kommer man ingen vart på, för vi lever våra liv här och nu. Trots det kommer ju såklart händelser från det förflutna bli tvunget att tas upp om det fortfarande berör mig. 

Dagen i ära vill jag tillägna mina kära och underbara kompisar som jag kommer att skriva alldeles för mycket om i den här bloggen, ni har hjälpt mig att komma tillbaka på fötter & jag älskar er mer än ni någonsin kommer att förstå <3

Välkommen till min nya blogg!

Nu är det dags!!!


RSS 2.0