Minskade mått.

Godmorgon alla glada! Idag känns förkylningen ännu lite bättre.. På jobbet är det lagomt mycket att göra och samtalen kommer med jämna mellanrum. Jag har ett flow - jobbflow.  

Ikväll ska jag träffa tre eller fyra av mina gamla klasskompisar från min tid på Viktor Rydberg. Det ska bli riktigt riktigt kul då det säkert var två år sedan vi sågs sist, eller i alla fall ett.

Min aptit är sådär och jag äter bara för att tillföra lite energi, men det beror nog på förkylningen. Tog nya mått för någon dag sedan och jag har minskat någon centimeter till i midjan. Det är såklart kul, men inte riktigt vad jag för tillfället strävar efter. Men med nytt kost och träningsschema tar jag, som jag tidigare skrivit, nya tag med allt. Ytterligare planering för att få i mig bra mat på rätt tider. Här ska byggas muskler!


Bättre!

Ibland är det bra gott med mat - idag är en sådan dag:



Mums!

I övrigt så mår jag mycket mycket bättre idag, så nu är jag verkligen på bättringsvägen. Jag är såååå urless på att inte få träna. Imorgon kanske det däremot blir en lunchpromenad, vi får se! =)


Förkyld tjej

Jag är på benen idag, men inte särskillt mycket mer än så! Det tog mig en timme att äta upp frukosten imorse och jag känner inte en enda gnutta smak i min mat.

Här på jobbet hinkar jag vatten mellan näsdukarna och insmörjningen av min röda näsa. Vila, vila och återhämtning står på schemat den närmaste veckan. På måndag är det återigen dags för ett nytt kost och träningsupplägg så jag laddar för att ta mig an det till 110%.

Jag använder såklart Frida-näsdukar =)






försova-sig-oskuld

Jaha... då har jag blivit av med jag-har-försovit-mig-till-jobbet-oskulden idag. Klockan åtta ringde chefen skrattandes och undrade vart jag höll hus.. *oops* Tur att man har nära till jobbet vid tillfällen som dessa! Jag vet inte om jag ska skylla på min meeega förkylning eller det faktum att vi ställt om klockan till sommartid - min kropp ville dock inte vakna till mina alarm.

Det har varit en riktigt jobbig dag idag - jag har näst intill tappat rösten; vilket inte är helt tipp topp när man jobbar i en växel. Sen har jag lock för öronen så jag har inte hört ringklockan till jobbets dörr på hela dagen.. Stackars människor som undrar varför ingen kommer och öppnar!

Som det ser ut i dagsläget bör Frida inte åka till jobbet imorgon (jag kan ju hoppas på ett mirakel under natten - eller kanske en kur med whiskey, vitlök och apelsin) och jag förmodar att det inte kommer att bli träning på hela denna vecka... =(

Medans jag surar över det får jag bjuda på dem utlovade bilderna från helgens bravader:

Packat & klart



På väg



Chefen & jag njuter av en kaffe i solen



.... och leker lite





Bakom denna backe väntade... en till, en till och en till. Rumpmusklerna fick sig en omgång!





På afterski i solen







Hm, här vet jag inte riktigt vad jag gör..



TACK jobbet för en greeeeat weekend, nu ska jag friska på mig!

Home sweet home

var jag äntligen hemma igen efter en helt fantastiskt rolig och bra weekend med jobbet. Tyvärr har jag varken kunnat träna eller åka skidor då förkylningen från förra veckan valde att hälsa på mig igen.. Typiskt!

Hur som har jag haft en hel del härliga stunder i solen, promenader till och från backen och ätit en god ceasarsallad till lunch uppe i toppstugan både en och två gånger. Igår fick jag och chefen för oss att istället för att åka sittliften både upp och ner så kunde vi ta oss ner för backen på annat sätt. Det blev en rolig upplevelse med massssor av skratt - vi rullade och åkte på rumpan ner för backen och HEJ & HÅ vad det gick undan. =)

Så efter en intenstiv helg är det dags för att besöka jobbet imorgon - det känns som om det var igår jag åkte därifrån! Bilder ska jag försöka ladda upp imorgon, hoppas också på att mitt halsont släpper så jag kan få åka en sväng till gymmet!

Kram så länge


Snart avgår bilen!

Jisses vad jag är glad idag! Jag känner mig nykär och fjärilarna spritter så där härligt i magen. Jag är nykär i Andreas, nykär i träningen och till och med nykär i mig själv. Haha! Jag kan inte sitta still en sekund.

Igår bad jag om träningsvärk - träningsvärk jag fick! Har en såååå behaglig känsla i ryggen och mellan skulderbladen samt i dem små magmusklerna.

Nu ska jag ta min lunchpromenad för snart blir det till att sitta i bilen i några timmar! Tjohej!

P.A.C.K.A

Sådär... Nu börjar det likna något! Lite småsaker kvar bara - sen är det som är glömt glömt. Jag kommer att överleva ändå!

Viktigt för mig under den här resan kommer att vara min smartshake som jag kan fylla med proteinpulver. Känner på mig att det svåra med kosten kommer bli att hitta bra/okej mellanmålslösningar. Förvisso går jag inte på diet, men jag vill ändå försöka hålla min proteinnivå i kosten relativt hög. Och jag kommer ju att träna där, ev åka skidor och ta långpromenader i solen. Härligt! Kanske blir det också ett besök till närmaste gym som verkar ligga 30 minuters bilfärd därifrån.

Vi kommer att laga två gemensamma middagar i våra stugor så det behöver jag inte oroa mig så mycket över - jag ska försöka njuta av att vara en i mängden. Kanske blir svårt när jag för tillfället har så invanda rutiner, jag kan dock se detta som en liten minisemester där jag laddar upp batterierna ordentligt!

Wie, detta ska bli så kul!


Vad som också är kul är träningspasset som jag lyckades otroligt bra med idag. Ryggens djup och mage. Tungt. Grym kontakt - till och med i magmusklerna! Träningsvärk är att vänta, annars blir jag lite besviken... *ler* Det är så gaaalet kul att se mina framsteg på de två månaderna som gått sen jag lade min träning på en ny nivå. Lyckades spänna ryggen idag på ett sätt som jag inte lyckats med tidigare - jag gillar vad jag ser. Synliga muskler - tjohej vad ni är välkommna! Det känns som om jag är på rätt spår!

Nu kommer ni tyvärr inte att höra ifrån mig på ett par dagar, vilket jag hoppas ni har överseende med. Men när jag är tillbaka ska ni få en ordentlig uppdatering om Schindler Kläppen tour 2012.

På återseende... Puss & Kram



Tisdagssvammel

Efter jobbet var det idag, precis som dem flesta vardagar (och helger med för den delen), återigen dags för träning. Jag plockade upp Andreas på vägen hem och tillsammans åkte vi ner till gymmet. Idag fick sig framsida lår och bröst en genomkörare. Tyngre vikter, men inte 100% kontakt med lårmusklerna. Däremot grymt tryck i bröstet - som alltid. Bröstmusklerna är verkligen lättränade för min del, lårmusklerna har jag nog fotbollen att tacka i min tiiiidiga barndom? Dom har lixom alltid varit ganska fasta och hårda =P

Till middag åt vi i alla fall quinoa med köttfärsbiffar (gjorda på nötfärs, vitlök, basilika och sambal) och broccoli, det var gottis! Snart väntar kvällsmål i någon form, vet inte riktigt vad jag är sugen på bara - biffen har ju knappt sjunkit ner i magen än!

Imorgon kväll måste jag se till att packa allt jag ska ha med mig för tre nätter och fyra dagar. Har en känsla av att det kommer bli en hel del när till och med lakan och allt ska med. Jag som hatar att packa... skjuter alltid på det till sista sekund! Fast för min del är det nog ännu värre att packa upp efter att jag har kommit hem... om jag har riktigt otur kan mina väskor bli stående lääääänge. Lite för länge. Tack och lov för att jag har en städfanatiker till Sambo! =)

Nej, nu ska jag fixa något att äta och sen väntar min sköna säng!

 

Denna fina bild har teamkompis Malin tagit på mig!

 


Tråkväder

Tack och lov släppte huvudvärken igår efter att jag tagit en värktablett, idag är jag dock väldigt trött och seg - vilket jag tror beror på vädret. I eftermiddag väntar ett besök på gymmet och jag längtar redan dit. 

Som det ser ut just nu verkar det inte finnas möjligheter att träna med vikter/på gym under min Kläppenweekend. Om nu så är fallet ska jag försöka sätta ihop ett träningspass á la Teamträff som jag kan gotta mig med under dagarna. Och det ser dessutom ut att bli kanonväder i helgen - det gillar vi! =)


Huvudvärk

Huvudvärken from hell kom smygande under eftermiddagen och har nu eskalerat.

Godnatt!

+&-

Dagens + & -

-
Helgen är slut
Dagens väder är meega tråkigt
Jag plockade fram vinterjackan imorse
Jag har sett snö
Jag är hungrig
Jag är galet chokladsugen - som jag blir (minst) en gång i månaden
Inga internetbokningar på jobbet fungerar

+
Snön har smält bort
Jag har en underbar träningsvärk i kroppen
Jag fick prata ett låångt samtal med min vän Louise på lunchen
Jag ska snart äta mellis & dricka kaffe
Jag ska träffa min Mysen idag <3
På torsdag åker jag med jobbet till Kläppen - Jippie! Måste göra efterforskning så att det finns ett gym där!


Ryggpass!

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans... Men denna dag har varit lång och jag har hunnit med massor trots att den har gått sååå fort! I centrum för dagen stod dock mitt träningspass - i detta fall bredden för ryggen och armar.

Jag har ökat vikter och/eller slagit personbästa i samtliga övningar - vilket pass! Jag vet inte om det var gårdagens uppladdning med mat, min grötfrukost eller mitt nya efterlängtade PWO Craze som gjorde susen (förmodligen en kombination av dem alla).

Dessa övningar betades av under dagens pass:

Chins - 1 uppvärmningsset och 3 arbetsset * 8. Jag är snart där... Snart orkar jag göra dem själv! =)
Latsdrag - 3 * 6 + 10. Detta var gryyyyymt. Jag orkade fler än mina 6 reps på en högre vikt än tidigare - tjohej är bara förnamnet! Och det var nästan hela min kroppsvikt som jag pressade ner. Fick dessutom hjälp med två pekfingrar av en kille som var där. Tänk att några fingrar till hjälp kan göra såååå mycket!
Bred rodd m. rep - Väldigt mycket tyngre än sist - jag bara öste!
Marklyft - Ja, jag mesar kanske lite fortfarande, men denna gång var det iaf riktigt riktigt tungt! Och minst tio kilo mer än sist.
Enarmslatsdrag i cc - Äntligen har jag förstått mig på denna övning och hittat rätt arbetsvikt! =)
Tricepspress i cc - Flera kilo tyngre än sist och det brände som attan!
Bicepshantelcurl - Bra tryck, bra tryck, bra tryck!

Tror ni energin var slut här? Nej, trodde väl det! Jag har varit på högvarv heeeela dagen. Energin tar lixom aldrig slut. Tröck min efter-tränings-drink och åkte direkt och handlade, sprang upp med kassarna, åkte och parkerade bilen och joggade hem. Nej sprang, lixom skuttade. Sedan dess har det städats för fullt här hemma och Andreas och jag har piskat mattor - har ni testat det förut? Det är gryyyymt kul! Haha.. snacka om att få ut sin överskottsenergi.

Sen har svärföräldrarna varit här på middag. Jag lagade mat och gick på högvarv. Vi har pratat träning i fyra timmar och jag är helt slut. Eller... Nej, inte riktigt än. Men jag hoppas verkligen att jag blir det snart för det börjar bli dags för bedtime.

PS. Det är svårt att ta kort på sin egen rygg - men visst har det hänt grejer sedan i Januari!



PS. igen - mina armhålor ÄR rakade! Jag vill inte råka ut för några skriverier




Underworld

Resten av gårdagen blev sååå lyckad. Andreas och jag hade några timmar på oss att strosa runt i Drottninggatans butiker. Vi sörplade kaffe och bara myste, hittade snygga kläder till darling och några riktigt billiga linnen. Sen gick vi och köpte Biobiljetter till nio-bion innan det blev dags för lite middag.

BBQ Steakhouse är definitivt värt ett besök om man vill äta riktigt god mat (kött) i mysig miljö, till ett rimligt pris och med utmärkt service. Jag mumsade på en biff med bakad potatis, sallad och någon vitlökssås till... mums!

På BIO såg vi den nya 3D filmen Underworld - Awekening. Faktiskt en riktigt bra film och med bra effekter (jag såg min första 3D film EVER!).. Vi har sett dem tre tidigare filmerna i samma serie, men det var nog drygt ett år sedan. En femte film är att vänta!

Tack min älskling för att vi tillsammans gjorde det här till en supermysig dag!


6 månaders förlovning

Precis som jag skrev igår har jag och Andreas ett liiitet liitet jubileum idag - vi firar 6 månaders förlovning. Jag älskar att hitta tillfällen för lite lyx - både helglyx och vardagslyx - detta är en sådan dag! Planen är att umgås med varandra, ha 100% fokus på oss och skatta och ha kul. Låter väl som en alldeles förträfflig plan?

Dagen började med det jag älskar mest - hotellfrukost! Som dessutom var gratis! (jag har sparat ett presentkort jag fick från jobbet förut) Så tack Scandic, frukosten var fantastisk :)

Tanken var att sedan ta en långpromenad i det fina vädret. Men eh... vilket fina väder? Det fick bli en sväng till gymmet istället för jag tyckte det var alldeles för kallt ute och det ska man inte utsätta sig för när man nyligen varit förkyld. På gymmet blev det 30 minuters motionscyklande för min del och en hel del tjatter med gamla kollegor medans Andreas drog av ett styrkepass i gymmet.

Nu är vi uppfräschade med en dusch och påfyllda med mat i magen, så snart bär det av in mot stora staden. Vad som händer där vet jag inte - vi får helt enkelt se. Lite shopping, fika, middag, kanske BIO.

Så länge bjuder jag på några bilder från förmiddagen:

Haha, jag kan inte rå för att vi båda älskar våra Dcore Hoodies, Vi har i alla fall inte likadana träningsoveraller i neonfärg!


Axlar <3

Holy, lovley friday!

Efter jobbet spenderade jag en timme på mitt kära gym. Vågar nog påstå att jag fick till årets bästa axelpass. Grym kontakt, bra tryck och full av energi. Härligt! Det är inte nådigt att köra axelpress med dropset...

Middagen blev en modifierad Skomakarlåda. Mosad potatis, stekt köttbit med rödvinssås och gröna ärtor. Grannarna är över och snart ska vi titta på en film. Och detta är bara början på helgen - imorgon firar älskling och jag 6 månaders förlovning. Ni kommer att bli mer uppdaterade om vad som sker under morgondagen, nu blir det filmtajm! :)



Och ja, det är en liten axel ni ser där! Kraaaam

Tillbaka!

var mitt första träningspass på över en vecka avklarat. Det känns skönt att vara på banan igen och att ha tagit mig iväg till gymmet. Det blev ett lungt pass med lite blandade övningar för att komma ikapp med träningsschemat. Bröst, Djupet i ryggen, rumpa och vader fick sig en lätt genomkörare idag. Lite lägre vikter och istället några fler reps. Tanken är att gå på det vanliga schemat på måndag så fram tills dess blir det lite anpassning och nystart helt enkelt.

En dag som denna förstår jag hur lätt det är för vanliga "människor" - motionärer - att lägga av med sin träning efter en kort tids frivilligt/ofrivilligt uppehåll. Det blir tufft! Rutiner kan rubbas väldigt snabbt och då gäller det att bara göra som man har tänkt sig, utan att täka så mycket. När du väl är på gymmet har du halva jobbet gjort, även om det första passet kanske inte blir det bästa, så kommer det bli betydligt lättare att åka dit nästa gång du tänkt träna.

Första steget är oftast det som känns jobbigast.

Trots mitt stora intresse för träning och trots att jag inget hellre ville än att få åka till gymmet och pumpa muskler så kändes det lite jobbigt att behöva åka förbi lägenheten efter jobbet och styra riktningen mot gymmet. Imorgon kommer jag nog inte ens tänka tanken att det skulle vara jobbigt! =)

Det ska bli skönt med helg vänner, jag är helt slut efter denna vecka! Nu går jag strax och sussar, ska bara försöka få.i.mig.någonting.att.äta. Min mage är ju mätt!

Mera mat

Mat när den är som bäst:



Jag undrar verkligen om mat kan bli godare än så här? Vill man bjuda mig på mat är det något i denna stil som går fet-hem hos mig. Underbar kycklingfilé som min sambo har tillagat perfekt, serveras med frästa grönsaker, kokt quinoa och bara en klick lätt cremefraiche smaksatt med massa vitlök. Torr, ren, enkel mat med lite sås! Jag lånar ett utryck från kockvärlden - ursäkta mig - men det kn***ar i munnen!

Mitt förmiddagsmellis var inte så tokigt det heller... Jag fick bara med mig två av dagens tre doser med proteinpulver - ajjabajja! - så min nödlösning blev en burk kesella med frysta hallon. Jag åt helt enkelt fitnessglass till mellanmål vid tio! Mumma!



Och efter jobbet ska jag ta mig till gymmet efter en HEL VECKAS VILA. Tjohej - jag kan inte vara annat än glad i denna fina vårsol!

Efterlyses!

Idag fick jag hem mitt livs första påse med Caseinprotein - ett protein som inte är lika "snabbt" som vassle (dvs det tas inte upp lika snabbt i kroppen) - vilket gör det perfekt som både mellanmål och kvällsmål.

J
ag blandade en portion (1 dl pulver) rakt ner i ett glas och fyllde på med lite vatten i taget. Sen placerade jag glaset i kylskåpet några minuter innan jag frossade loss på min "ChokladPudding". Okej, sååå gott var det inte. Därför efterlyser jag nu era recept på hur ni äter/blandar/vispar/mixtrar ert Caseinpulver? Sitter ni på några recept? Jag har förstått att jag iaf måste köpa en elvisp - för det krävs när man ska ta det till nästa nivå; att lyckas med proteinfluff.

Ja, det är en hel vetenskap det där, imorgon kanske några hallon får slinka ner i puddingen! :)

Kram och godnatt på er alla - imorgon tror jag att det blir en sväng till gymmet för min del!




Tycka synd

Just nu ligger jag i soffan med datorn i knät och tycker väldigt mycket synd om mig själv. Jag vill träna! Jag vill ju till gymmet och få dra o rycka lite i vikterna. TÅLAMOD! Vänta ut förkylningen! Tack och lov verkar mitt halsont börja släppa..

Jag tänker dessutom på mat. Jag tänker på choklad och glass och att jag lika bra kan passa på att äta allt jag vill eftersom jag ändå är sjuk och ändå inte kan träna eller göra någonting annat.. Haha! Knäppa tanke!

Lägenheten som vi var och tittade på idag var vääääldigt fin. Men det är mycket pengar, det finns ingen hiss, badrummet var fräscht men jag hade personligen planerat den annorlunda och det verkar vara en bra bit att gå till tvättstugan. Sånt väger in om man ska köpa en lägenhet för alldeles för mycket pengar. Samtidigt blev jag lite småkär i den... Vi har en del att diskutera ikväll, min Andreas och jag!


Tillbaka till verkligheten!

Idag är Frida tillbax på jobbet, vilket känns skönt! Träningen kommer dock att få vänta i minst en, kanske två möjligtvis tre dagar till. Jag vill känna mig pigg och kry innan jag ger mig på allt igen så att jag kan ge 110% på mina pass, det känns som en trygg och bra plan!

Kosten rullar på och det känns skönt och bekvämt med regelbundenhet. Planering is the shit! :D Jag bollar alla mina tankar med Madde och det är så otroligt skönt att ha någon att fråga och dela allting med, har ni inte testat på just online coachning är det något jag varmt kan rekomendera! Det känns dock ännu bättre att jag har träffat henne ett par gånger den senaste tiden...

Ikväll ska jag och Andreas på visning, vi ska kolla på en 3:a precis mittemot där vi bor. Men jag hoppas inte på för mycket, i sommras var vi på ett antal visningar på lägenheter som såg sååå fina ut på bild, men som inte alls visade sig vara så märkvärdiga i verkligheten. Detta får kvällen utvisa!



Önskar er alla en bra dag!


Proteinpannkaka

När jag ändå är inne på det här med mat och recept så passar det bra att dela med mig av någonting som jag meckade med för ett tag sedan - Jag gjorde mina allra första proteinpannkakor! Som ni säkert vet finns det 1000 olika recept på dessa, jag valde ett som lätt gott eftersom det var första gången. Nu kommer jag våga ändra, testa om, byta ut  och göra mina egna recept utifrån det näringsvärde jag söker efter på min måltid.

Men ett bra "att starta med" recept bjuder jag på här! Lycka till :)

Proteinpannkaka:

1 ägg
3 äggvitor
1 dl fiberhavregryn
35 g proteinpulver med chokladsmak
1 banan

Mixa samtliga ingredienser med en mixerstav.
Stek på medelhög värme med pyttelite smör, inte för länge, innan du vänder den. Klart!
Jag fick ut tre pannkakor av denna smet och serverade tillsammans med keso och färska jordgubbar. Mums!







Näringsvärde endast "smeten":
473 Kcal. 9 g fett, 49 g protein, 44 g kolhydrater.

Dagens middag

Dagens Middag:

Bestod av 200g kokt potatis, 100g broccoli, 50g championer, 150g stekt fläskkotlett (fettet borttaget!) och två matskedar 4% matgrädde. Mums!





Näringsvärde:
384 Kcal. 5 g fett, 42 g protein, 39 g kolhydrater.

Det blir mycket att äta när det är mat med bra kvalitet! :)

Proteingröt

När man är sjuk måste man äta! Så här såg dagens superfrukost ut:





Jag kokar 1 dl havregryn till en gröt. När den är färdig tar jag kastrullen från plattan (eller ut ur micron) och blandar i 0,5 dl proteinpulver med vaniljsmak (ca 25g) samt en halv portion Argi + (ca 5g) - en superprodukt som bla. innehåller L-arginin, vitaminer och fruktextrakt från hallon, granatäpple, blåbär och andra superbär! Denna ger dessutom gröten en god fruktig smak - typ som kalorifri sylt! Till detta ca 1 dl lättmjölk , ett kokt ägg och en stor kopp te till min onda hals.

Näringsvärde:
365 Kcal. 10 g fett, 37 g protein, 27 g kolhydrater.

Smaklig frukost!

Binniam Eskender

Wow, vilken dag vi hade igår! Ungefär halva teamet samlades klockan tio på lördagsmorgonen för att börja fotosessionen i studio. Var och en fotades medans de andra antingen "pumpade upp sig" med diverse redskap eller umgicks och hängde i sofforna.

Detta följdes upp med Gruppfoton a la Hardcore vid Skogskyrkogården. Barfota. I linnen. I snålblåst och kyla. Tack och lov valde solen att titta fram! Otroligt vackert ställe som jag som Stockholmare har missat totalt... (får skylla på att det är "fel sida" av stan).

En Varm Chailatte senare avslutade vi plåtningen på Worldclass Nybroplan. Vi tränade på medans Binniam sprang runt som en tok och försökte få till bra vinklar och ljus i ett något svår-fotat gym. Eller, jag tränade inte så mycket, utan lyfte mest vikterna några gånger efter att ha blivit försäkrad om att inga siffror på mesvikterna skulle synas på bilderna :) Är man sjuk så är man. Och om jag var förkyld igår är det Ingenting mot vad jag är idag. 

Det blir till att vila och överdosera C-vitamin hela dagen imorgon också, sen hoppas jag att min förkylning vänder för nu vill jag komma igång med träningen igen och komma tillbaka till jobbet!

Stort TACK till alla mina teamkompisar för den glädje ni sprider. Desto större tack till Binniam Eskender för den tid du lade ner på oss igår - du är en fantastisk fotograf och jag är sååå glad efter att ha fått leka modell en dag!

Störst tack måste jag ändå sända till fantastiska coach Madde. Du lägger ned så mycket tid och engagemang på oss alla och det finns inte ord nog som beskriver min tacksamhet över att få vara en del av ditt Team.

Haha... Med alla tacktal låter det nästan som om att jag har vunnit ett stort pris, vilket inte är fallet. Jag är bara lycklig - lycklig ända in i själen. Trots min mega-dunder förkylning!


Ett smakprov från gårdagens fotografering

Fotografering

Hallelulja vad jag älskar förkylningar - har jag sagt det förut? Jag säger det igen: Jag älskar förkylningar... Känslan när det kliar, sticker och rinner ur näsan!

Noooooot!

Men det är bara gilla läget, Binniam har lovat att fixa till min röda näsa i efterhand så allt ska nog bli bra! Inte nog med det så har jag klädproblem - men det är ju vardag i en kvinnas liv, alltså något jag tampats med förut. Håret sitter blött i en knut - bara hoppas på att lockarna lägger sig "rätt" för annars vet jag inte vad jag gör! Vad kan gå fel imorgon? Inte mycket säg! :) :)

Det har alltså äntligen blivit dags för fotograferingen med den duktiga fotografen Binniam Eskender. Ungefär halva teamet väntas komma (lite tråkigt - hade velat ha alla där ju!) men vi är nog taggade till tusen!

Jag får återkomma med uppdatering om dagen imorgon eller på söndag, helt beroende på hur länge vi tänkte äta middag på kvällen och när jag kan tänkas komma hem!

Trevlig helg så länge, nu ska jag måla naglarna! :)


Sjukstuga?

Varför nöja sig med att ha magkrångel? Förkylningen Alban har också valt att hälsa på. Tack! Idag ska jag ladda, ladda, ladda för morgondagen. Jag ska trycka i mig bra bakterier för magen, C-vitaminer och andra förkylningsprodukter för imorgon är det dags för fotografering med bästigaste Teamet. Som jag har längtat efter denna dag.

Vi får hålla tummarna och hoppas att allt snart vänder!



London med älsklingen i höstas ♥

Magkrångel

Tyvärr verkar min mage leva ett helt annat liv än vad jag gör. Jag har haft magsmärtor inatt och imorse - men jag åkte till jobbet för att sedan ge upp efter halva dagen. Nu ska jag försöka lugna den ytterligare med lite the och bra bakterier. Och kanske en hel dunk Aloe Vera.


Matdagbok

Idag är jag piggelin igen! Sömn-och-matkontot är påfyllt och musklerna värker av träningsvärk. Utmanade mig själv med vikterna igår, jag mesar så mycket när det gäller ben, är rädd för att göra illa knäna osv osv. Jag vet ju att det är många hårt tränande som har problem med just knäna - och jag vill inte dit! Blev i alla fall betydligt tyngre vikter än passet förra veckan. Idag är det dock rumpan och inte framsida lår som har träningsvärk.... Bröstmusklerna fick sig en rejäl omgång och det känns idag vill jag lova! Det är inte nådigt att göra pushups med fötterna på steplåda precis i slutet, hon vet hur hon ska göra - den där Madde!

Har precis ätit upp min lunch som bestod av quinoa och specialgjord chili con carne med kidneybönor istället för dom där vita, mindre goda. :) Andreas har kryddat på rejält och det har tagit mig dryga halvtimmen att äta upp min mat. Läpparna svider, ögonen något tårade och törstig är bara förnamnet! :) Sötsuget har tyvärr också sattit in, det verkar göra det av stark mat? 

Jag är väldigt nöjd med min "dagens tårta". Trots matschema från coachen loggar jag maten jag äter på matdagboken för att hålla koll. Ibland kommer livet i mellan och allt blir inte alltid som man tänkt sig. Detta är ett redskap jag tar hjälp utav för att sträva åt rätt håll; Har jag fått i mig rätt mängd proteiner? Ligger fettprocenten för lågt? (jag verkar vara en specialist på att dra ner fettet i maten jag äter), vilket INTE är så bra - bra fetter=bra mat! På det här viset har jag möjlighet att rätta till allt innan det blir För fel.



So far so good... Ska bara hålla mig borta från godiset och kakorna nu så inte kolhydratsbiten blir enorm =)

Trevlig Onsdag i solskenet!

Bara trött eller på väg att bli sjuk?

Min energi tog total-slut efter dagens träningspass för framsida lår och bröst (dock ett gryyymt pass!)... Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Ögonlocken är tunga och jag känner mig konstig/illamående... Dessutom har det varit galet hektiskt på jobbet både igår och idag..

Roligare än så här blir nog inte detta inlägg. Men desto roligare imorgon! Ögonen skriker efter att få blunda och dom vinner denna fajt. Godnatt eller nått! :)

Träningsguiden

Jaaaaaa! Titta vad som väntade på mig när jag kom innanför dörren hemma, på min vilodag och allt! =D



Nu tänker jag inte röra en fena till idag, jobbet har tagit alla mina krafter!

Måndag igen

Jag har sovit som en stock inatt, riktigt skönt! Dock ville jag inte gå upp ur sängen imorse. Måndag, ny vecka som startas upp med vilodag. Tack! Kroppen skriiiker efter vila, jag känner mig riktigt öm och mör. Äta, vila, växa är alltså dagens ledord.

Imorgon är det på det igen! Mina fem gympass som jag kör varje vecka ligger framför mig så då är det bara att tuta och köra. Jag känner för att pressa mig lite extra för varje pass nu när två veckor av det nya upplägget har gått. Kroppen och musklerna vet vad som gäller så nu är det bara att ösa! =)

Dagens frukost och första mellanmål ligger i magen, snart vankas det eventuellt för promenad (har inte bestämt mig än om jag ska orka ta mig ut.. lite kallt är det ju idag). På jobbet är det kaos - alla sliter i mig från alla håll och kanter. Hoppas att lugnet snart lägger sig!

Chokladvassle och Apelsin (kom på att jag skulle fota allt när jag nästan mumsat upp den saftiga frukten, kan ju inte påstå att det ser särskillt aptitligt ut heller) =D


Peppande ord

Åh vad jag blir glad av människor som kan dela med sig av sina tankar. Möttes av ett medelande på facebook idag från en bekant som bla. skrev:

"hej gumman, vad lycklig jag blir att få ta del av ditt nya liv genom din blogg, du riktigt lyser och ser ut som du hittat ett kall som gör dig oövervinnlig, svårt att beskriva men du fattar nog vad jag menar... jag följer dig och hejjar jäääääääääääätte mycket"

Det betyder mycket att omge sig med rätt människor, glöm inte det! Jag är sååå tacksam över att ha blivit antagen till mitt Team och få denna möjlighet och samtidigt kunna dela allt med andra träningstokar. Men det betyder Inte att man Inte behöver vardagspepp från sina hemtrakter. Tack!

TACK också för idag syster.. Din Emilia är snart fyra stora år, tiden har gått så snabbt. <3


Brödtankar

Hade en riktigt bra lördag igår. Mysfrukost med rågbröd som gav mersmak. Jag tror att jag ska sluta äta smörgåsar till frukost på mina lördagar för det ställer till det så i mitt huvud - jag vill ha MER, jag vill ha ALLT. Jag skulle kunna äta upp hela brödpaketet för att det är så gott.

En promenad ner till gymmet väntade efter frukosten, väl där mosade jag axlar och mage. Efteråt hade jag lite extra energi så jag cyklade tio minuter på motionscykeln innan jag tog min protteshake och gick hemmåt. Vilken ur kass kondis jag har! Haha, var bara tvungen att säga det! Lär ju iof bli ändring på det under diettider som komma skall.

Brorsan firades med både släkt och vänner igår och jag satt på hans balkong och drack kaffe i solen och mumsade på lite tårta. :)

Andreas och jag valde att äta en middag bara han och jag och få lite kvalitetstid med varandra. Det blev plockmat i form av meze och sen grillspett av både kyckling, fläskkött och någon typ utav oxkött. GOTT var det och MÄTTA blev vi :) <3






Nu ligger Gröten i magen och jag laddar för att återigen ta mig ner till gymmet. Rygg och armar blir det idag, sen drar vi iväg på nästa kalas hos min syster för att fira hennes dotter som blir 4 år.

 

I ny dcore outfit och hår som står åt alla håll - tjohej! :)


Igår djävul, idag ängel

Igår var det nog inte roligt att heta Andreas och bo med sin sambo Frida i Sollentuna. Förlåt, men alla har vi nog dåliga dagar ibland, mina inträffar dock nästan aldrig. Trött, grinig och allmänt irriterad somnade jag i soffan vid åtta för att vid niotiden gå och lägga mig i sängen.

Idag har jag dock vaknat på rätt sida! Solen strålar och jag är utsövd. Baksida lår, rumpa och vader fick sig en genomkörare igår. Bra kontakt, men inte genomtrött i musklerna - många övningar som jag inte gjort på länge och då börjar jag hellre lite försiktigt. Tröningsvärken sitter dock där den ska! =)

V
ilodag idag, men det blir en promenad på lunchen och sedan lite storhandling efter jobbet. Att handla kan vara nog så jobbigt! I helgen blir det till att fira bror min som fyllt år (familj och vänner är där = två flugor i en smäll!), två härliga träningspass och att umgås med min Andreas. Bio, middag - vi får se hur planerna ser ut imorgon kväll, jag tar det som det kommer! Skulle även behöva åka och shoppa lite nya kläder - jag har inte mycket i garderoben som sitter bra; slappt och pösigt är ingen hitt!

Önskar er alla en fantastisk fredag!



Jag och bror i ombytta roller, gissa vem som varit utomlands?! :)


RSS 2.0