Matshopping

Välkommen till familjen Hälsa:






Haha! Kolla denna:



Andreas sida                                  Fridas sida =)

Bra tryck på ryggpasset

Igår växte hornen ut på Frida... Någon var rejält taggad för träning - om det hade med NoPreload att göra eller bara ett stort träningssug kan jag dock inte svara på. Ett gym fullt med folk, men jag tog min plats. (Det självförtroendet kan ha med att göra att jag jobbat som gyminstruktör på just det gymmet!) Använder du den här? Hur många set har du kvar? Kan jag köra mellan? Finns det fler av den här? Härligt tempo och rejält tryck i ryggmusklerna som fick så dom teg! Till och med Andreas tittade lite snett på mig och undrade nog - vad går hon på? Jag låg ju och nosade på hans vikter under vissa övningar. Men så är det att leva med en stark tjej :) Avslutade med tre övningar för mage.

Denna morgon har gått såååå låååångsamt, något som är ovanligt på detta jobb. När är det lunch egentligen?

Vilodag från träning idag så jag får passa på att åka och handla mat inför veckan. Skulle vilja laga middag också till min Andreas som är kock och lagar mat hela dagarna. Men vad kan man göra för kul med pasta/skinka/lök/paprika och sockerärtor? Får piffa till hans pasta med lite matlagningsgrädde kanske.. :)

Idag blir det det bästa mellanmålet på hela veckan - två knäckebröd med ägg på det ena (dock utan Kaviar!!!!!) och 1/2 avokado på den andra... Mums!

 
Lånade bilder: google.se

Första veckan

Gårdagen blev såå lyckad... vi bara myste och hade kvalitetstid!

Imorse var det tillbaka till havregrynsgröten och kokt ägg, men det har börjat bli en bra vana nu.. Efter frukosten bar det av till gymmet där "pulspass" stod på schemat. En promenad ner dit på ca 10-15 min och sedan ett tokjobbigt j*vla idiotpass. Jag trodde nog ärligt talat att jag skulle dö några gånger under dagens träning. Men jag bet ihop och tog mig igenom det - hej och hå!

Så nu är alltså hela första veckan avklarad med måltider och träningspass och nu vet jag var ribban ligger och vad som väntas av mig. Det är nu jag har möjlighet att pressa och hela tiden förbättra mig, vilket känns förjäkla bra!

Proteinet och carbonoxen var långt över förväntan, och tro mig - då pratar ni med en kräsen tjej som har säkert tretton olika proteinsorter hemma som bara står och samlar damm... Antingen är det fel på smaken eller också konsistensen. Men med dessa produkter stämde allt!! :) :) Jag har dock bara smakat chokladsmaken än så länge och har vanilj kvar att prova. Carbonoxen köpte jag i smaken ananas och den var väldigt god och väldigt lättdrucken! Många +++ i kanten so far.

NoPreload måste jag testa fler gånger innan jag känner att jag kan ge något utlåtande.. Men jag fick en chock när jag såg hur stora kapslarna var... Hjälp! Ska JAG Svälja Dessa?

Alldeles strax väntar sängen och det är med skön träningsvärk i kroppen och med ett leende på läpparna som jag sammanfattar denna vecka! Stort tack Madde för ett bra jobb med ett härligt upplägg!


Myslördag

För två timmar sedan:



Just nu:





ÄNTLIGEN har mina produkter kommit, även om jag inte väntat i särskillt många dagar :) :) :)
Burken med Carbonox är GIGANTISK. Åh vad det ska bli spännande att testa dessa imorgon i samband med mitt träningspass.

Idag är det myslördag för hela slanten! Jag har planerat en "halvdag" för Andreas och mig så strax ska vi bege oss in mot Stockholm för lite Massage, Middag och ev Bio (om vi orkar det). Fast han vet inget ännu, så snälla avslöja inget! (Och jag får hoppas han inte läser detta).

Ätardag med en liten liten höjning, vilket innebär att jag äter det jag känner för idag. Det kommer bli en wookmiddag på ett av mina favorit ställen samt lite smågodis, för det har jag varit sugen på hela veckan.

Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag tänker se till att ha, Kraaam!


Baksida lår

Har träningsvärk i benen någonsin hindrat er från att träna just... ben?!?! Näe, trodde väl det!! Nu har baksida lår & vader alltså fått sig en omgång, dock något lugnare än benpasset här om dagen..

Nu väntar en välförtjänt middag och imorgon bitti frukost med smörgås, OM jag har längtat <3

Snart helg

Godmorgon alla glada! Fredag idag, det ska bli skönt med helg... Träningsvärken har nått stadie två och är rent ut sagt fruktansvärd. Jag har inte bestämt mig än om jag ska låta benen få vila en dag till, eller om jag ska mosa dem idag, dock baksida lår och vader denna gång. Hur man nu kan dela upp benen - allt hänger ju typ ihop :)

Så här fylld är min påse med matlådor varje dag.

 

Och till vardags är det annat än träningskläder som gäller




Hoppas ni alla får en bra dag!


Vart tog dagen vägen?

Idag har tiden verkligen sprungit ifrån mig i rasande fart! Ont i kroppen har jag också - rumpa, lår, armar, bröstmuskler, mage och ja i stort sett varenda muskel i min lilla kropp värker och ömmar.. Men det är en skön känsla med träningsvärk!

För första gången på väldigt länge känner jag också riktig hunger. När jag vaknar på morgonen är jag hungrig och längtar till min gröt. Under hela hösten har jag i stort sett ätit för ätandets skull - för att få i mig näring. Jag ser detta som ett kvitto på att min kropp går på högvarv just nu. Träning kräver energi, energi kräver mat! =)

Nu ska jag strax avrunda jobbdagen och åka hem mot tvättstugan, betydligt tråkigare än ett träningspass!

Önskar er alla en härlig kväll, Kraaam!


Lycka

Just nu är jag sådär härligt lycklig så att det hoppar och bubblar i hela kroppen och jag är glad och tacksam för allt! Jag är lycklig för min Andreas! Jag är lycklig för att mitt träningspass gick sådär super duper mega bra idag! Jag är lycklig över min familj och vänner! Jag är lycklig över mitt fantastiska jobb med underbara kollegor! Jag är lycklig över att vara en del av PureFitness och alla härliga människor som finns där!

Listan kan göras betydligt mycket längre...

Efter jobbet idag åkte jag direkt till gymmet och totalmosade framsida lår och pumpade armar. Det är en obeskrivlig känsla att genomföra ett träningspass där det känns som man svävar på moln och är i en helt annan värld (dock väldigt svettigt!). Jag vet att alla träningstokiga människor vet exakt vad jag pratar om och det är dessa pass som ger oss styrkan och energin till att hela tiden fortsätta. Våran alldeles egna underbara drog.

Med mat i magen har jag tillochmed betalat räkningarna med ett leende på läpparna, det är nog första gången! =)













Träningsvärk trots missnöje

Jag var inte helnöjd med mitt träningspass igår, som ni kanske anade. Trots det vaknade jag med grym träningsvärk i bröstmusklerna och lite lagomt strama axelmuskler.. Jag tränade även bröst igår, men var så upprörd över axlarna att jag missade skriva om det :) Igår tänkte jag nog dock lite höga tankar om mig själv och lastade på en massa vikter på lutande bänkpress, tack och lov var Andreas med mig och hjälpte till med mina sista reps. Tydligen resulterade det alltså i träningsvärk!

Imorse ville jag inte gå upp ur sängen, jag var sååååå trött och tänkte tanken "jag ska bara" säkert 1000 gånger. Som tur är åker jag i vanliga fall till jobbet minst 30 minuter (gärna upp till en timme) innan jag börjar, så jag slipper stressa, kan varva ner och äta min frukost innan klockan slår åtta. Idag fick jag äta den på 15 minuter :)

Dagens lunch består av fullkornspasta, skinka och grönsaker, se bild nedan! Efter jobbet väntar ett tufft benpass med fokus på framsida lår, samt armar.

 

Som jag skrev igår - idag tar vi nya tag! =)

 

 

 

Så här söt är man när man lånar Lindas mössa och är ute och går på lunchen =)


Bland vikterna tränar man!

Jag ska göra det här inlägget kort, för egentligen skulle jag kunna spendera en hel timme på att skriva hur förbannat irriterad jag är på alla småpojkar som springer runt på gymmet i bara strumplästen och lyfter lite här/drar lite där & kacklar mer än dom tränar. Ni är I VÄGEN! Okej? Förstår ni vad jag menar? Flytta på er så att vi som verkligen vill och behöver träna kan få vårat träningspass avklarat!!!!

Jag har alltså spenderat två timmar efter jobbet på ett överfyllt gym där jag ärligt talat fick till ett ganska halvkasst pass. Dålig kontakt med axlar i tre av fem övningar... Hungrig åkte jag hem och lagade mat och sedan tog jag en lååång och härlig dusch.

Nu blir det lite uppdatering av teamkollegornas bloggar, lite kesellaätande, kanske läser något kapitel i Mia Skäringers bok som jag precis har lånat av en kollega, innan det är dags att gå och sussa.

Imorgon är en ny dag, imorgon tar vi nya tag!

Kosttillskott och Kläder <3

var halva jobbdagen samt promenaden avklarad. Idag var det kallt ute, men väldigt väldigt skönt med solen lysandes i ansiktet. Just nu äter jag lunch, matlåda från igår, och magen kurrar för fullt. Jag måste ju ladda för kvällens träning - axlar och bröst. 

Alldeles nyss skickade jag in en beställning till Coach Madde med både kosttillskott från sportkost och kläder från Dcore .... Väntar nu med spänning =)

Följande beställdes:

Carbonox, NoPreload och protein i smakerna vanilj och choklad, samtliga produkter från Olimp som säljs på Sportkost.. Klicka på produkterna här ovan så kommer ni direkt till sidan. Jag kommer med utvärdering när jag hunnit pröva dem ett tag =)


  



Och så har jag beställt dessa suuuper snygga kläder från Dcore som jag hoppas och tror kommer att förgylla mina träningspass...

 

 


Frida är i himmelriket <3


Matlagning

Hemma hos Frida stod detta på middagsmenyn:



Nu blir det filmmys med sambon och sen lite kesellamumsande <3


En helt vanlig dag....

... som startades med havregrynsgröt och kokt ägg!
Har även hunnit med att jobba, äta lunch och gå en halvtimmes promenad (som jag och närmaste kollegorna gör varje dag). Nu väntar ännu mera jobb - idag är det alldeles lagom mycket att göra här. Mitt jobb består till största del utav receptions- och- växelarbete, samt hotell och konferensbokningar samt lite annat smått och gott.

Det är nu ca ett halvår sedan jag lämnade jobbet på gymmet i Sollentuna, men det är fortfarande där jag tränar så jag träffar mina gamla kollegor i stort sett dagligen. Tidigare jobbade jag även som gyminstruktör, receptionist, simlärare och Funky Kidz instruktör på ett annat gym i Vallentuna där jag är uppväxt. Det skönaste med ett vanligt kontorsjobb är helt klart arbetstiderna - både min kropp och knopp mår bra av att ha rutiner, något som jag märkt mer och mer under sommaren och höstens gång.. Jag både sover bättre, mår bättre och orkar betydligt mer. Men som sagt, vem mår inte bra av rutiner? =)


Ryggträning

Träningspasset idag gick kanon, jag hade riktigt bra muskelkontakt och gillade övningarna och upplägget. Det enda som kan vara lite svårt med ett helt nytt pass är att justera vikterna så att man hittar rätt, men jag lyckades tillslut vilket borde innebära att nästa pass blir ytterligare snäppet bättre!

Nu planeras det med inköpslistor och matlådor inför veckan som kommer och strax ska jag äta middag. Inatt kommer jag sova gott med vetskapen om att ryggen (och kanske även magen?) kommer att värka när jag kliver upp imorgon bitti =)



Mackoman

Just nu sitter jag och mumsar i mig dem sista smörgåsarna på en vecka samtidigt som jag tittar på mitt favorit söndagsmorgon-program - Amazing race!

Jag är mackoman, jag Älskar smörgåsar. Rågbröd, med skinka och grönsaker på - finns det något bättre? Nästa Lördag blir det smörgås igen, fram tills dess havregrynsgröt och ägg.

När detta är uppätet bär det av mot gymmet för lite träning...

Snart sängen

Alldeles alldeles strax ska jag ta och krypa ner i sängen, men först ska jag bara lämna ett litet avtryck här. Mitt Lördagsnöje har bestått utav bowling på Oleary´s i Kista med sambo och våra goda vänner. Först åt vi middag, jag min hederliga bakade potatis med kycklingfilé och sen fick jag spö i Bowling. Men jag bjuder på det, huvudsaken är ju att man har kul !! (??)

Har suttit i soffan och skummat igenom morgondagens gympass. Det blir första passet på nya programmet och jag är taggad till tusen! Rygg och mage står på tapeten, jag som älskar att träna rygg! (vad jag tycker om magträning behöver vi inte prata om... men den ska nog få sitt den med!)

Som sagt nästa anhalt för mig blir sängen, hoppas ni alla haft en härlig lördag! God Natt




Helg

Det är skönt med helg, jag får sova något längre och kan ägna mig till 100% åt det jag behöver fokusera på, varesig det gäller träning eller något annat. Denna lördag ska jag spara mig för att ladda gärnet inför gymmet imorgon.

Vad annars står på tapeten? Inte mycket. Andreas och jag kom hem från Kap Verde natten mellan mån-tis efter en skön och välförtjänt veckas semester. Fortfarande har jag en del kläder att ta hand om och lite övrigt pysslande i lägenheten.








Igår fick jag som sagt även mitt nya upplägg vad gäller kost och träning av coach Madde [http://fitnesscoachen.com/]. Det vankas tung styrketräning för Frida med hopp om att lägga på sig några kilo muskler. Gällande kosten är den i stort sett identiskt med den mat jag i dagsläget äter.

Jag känner mig riktigt taggad och redo inför denna vår, som kommer att innehålla både teamträff, fotografering, tunga gympass och peppning från och med Team Pure Fitness [www.purefitness.se].
Jag har nu här till höger lagt till länkarna till teamets medlemar och deras bloggar, så kika gärna in hos dem =)

Nu återstår bara att bestämma mig för vilka av alla produkter från sportkost.se som jag ska beställa för att ge mina muskler den optimala återhämtningen och uppbyggnad. JA, jag är våg - JA, jag har svårt att ta beslut ;)


Nytt upplägg.

Jag känner mig som ett barn på julafton som med spänning väntar på sina julklappar.. Snart kommer min "julklapp" att dimpa in i mejlen - dvs ett nytt kost och träningsprogram.. Jag kan inte vänta! =)

Layout-trubbel

Helvete vad svårt det ska vara att få till layouten på en blogg... Jag har verkligen inte tålamod att sitta och pillra med sånt där.. Måste nog anlita professionell hjälp tror jag, för nu ger jag upp!

Nu är det alltså dags för mig att börja blogga igen. Med nya mål och ett helt förändrat liv gentemot då jag sist bloggade, känns detta faktiskt väldigt kul. Bortsett från det där med layout-biten. =)

Jag och Andreas åkte och tränade direkt efter jobbet idag, ett snabbt med effektivt pass innan vi åkte hem och lagade middag.

Bjuder på några träningsbilder :)

 

 

 

 

Nu blir det strax lite kesellaätande och sen God Natt!


Hjälp

Då var det dags att daska liv i denna gamla blogg...
Men först måste jag fixa med lite småsaker :)

Återkommer! <3

RSS 2.0