Sista kvällen innan allvaret

*Puh*

Då var den intensiva veckan slut också... hej o hå vad tiden går!! Har fått en hel del gjort idag... Ett grymt axel- och biceps träningspass efter frukost, sen lunch, avklarade en skoluppgift i skolan, sen hem till Mysens nya lilla lya.. (eller.. hennes o hennes).. Det var iaf trevligt att få se hur Viktor och hans familj fått det i deras nya lägenhet!! Sen blev det hemtajm, mellis, ett till skolarbete (engelska-skiten... se o häpna, den e nästan färdig). Nu sitter jag här helttömd på energi..

Imorgon startar utbildningen som Nettie från jobbet och jag ska gå.. Så om några dagar är jag utbildad simlärare. Det är dock låååånga dagar som gäller den här veckan, i regel från åtta till arton... Så jag vet vad jag kommer att göra när jag kommer hem på kvällen och middagen är uppäten - nämligen sooova!! *skratt*

Ikväll blir det middagsmys hos Mary och Mimmi.. även om jag är en gående zombie så ska jag försöka vara liite social ikväll.. Vi får se hur jag lyckas ;)

Eftersom jag inte vet hur mycket ork jag kommer att ha om kvällarna dom närmsta dagarna så passar jag på att önska er alla en riktigt trevlig helg redan nu!! <3


Simlärare igen!

Ändringar i planen... blir till o dra mycket tidigare till gymmet och komplitera jobbet med lite mer jobb.. Simskola here I come!!

Först koka pasta sen bär det av...

PUSSS


...

Ilskan från igår har lagt sig... Vaknade upp imorse något trött, men nu är frukosten uppäten och jag ska dra vidare till skolan...

Dagen ser ut på följande vis:

  • Köpa kaffe på väg till skolan
  • Gå i skolan, försöka få någonting gjort!!
  • Till sjukgymnasten
  • Hem och laga middag
  • Ta mig till jobbet
  • Äta middag & förbereda kvällens kunder
  • Jobba till halv nio
  • Hem och äta kvällsmat med mys i soffan
Nu kanske ni förstår varför mina kvällar framför TV:n i soffan är så behövliga?? Även fast det går riktiga skit-program på TV.. =P



Busshelvete!

Jag är arg på SL... förbannat jävla skit arg!!! Stod o frös o väntade på bussen i över tjugo minuter tills mina tår bokstavligt talat fryst till is. Brrrr!!! Det var sista gången jag åkte buss på läääänge, det ska jag säga er!! Åt helvete med klimatskit-snacket. Jag förstår folk som åker bil!!!

Så... ilskan är ur kroppen och kvar finns... en kall och frusen Frida som för tillfället sitter i soffan med filtar, vetekudde och sin kesella <3

Mkt i skolan just nu.. Vet varken in eller ut eller vart eller hur jag ska börja!! Egentligen inte konstigt att kroppen svarar med förkylning... Tänker jag efter så går allt fortfarande i 180... skola, jobb, träning, läxor, utbildning, och sen utöver det ska man hinna med "livet - vänner, hålla ordning på saker, stressa ner"... Jaadu, det är inte lätt just nu. Och därför tar jag en timme i taget - inte en dag eller en vecka utan en timme var för sig.. Det är det bästa jag förmår just nu!!

PS. Det blev ett triceps- bröst- och- magepass i gymmet idag XD *underbarrrrt*

Lite gott o blandat

Min lediga dag slutade i.... inte ledighet iaf!! Har haft två simskolor nu på eftermiddagen, vilket var sjukt kul men my gooood vad man blir trött och seg av det... Jag skulle lungt kunna sova på stört.. Haha... jag vet vad jag har att vänta mig under simskolelärarutbildningen till helgen!!

Nu ska jag göra lite kaffe och sörpla på, har blivit alldeles för lite av den varan idag, om jag får säga min mening!! *skratt*

Blev som sagt ett lungt pass i gymmet. Slog ihop två dagars muskelgrupper i ett pass med lite färre övningar.. Rygg, axlar och biceps... Kändes okej under tiden jag tränade, så vi får se hur förkylningen mår imorgon.. (och nej, jag vet att poolvatten och förkylning inte går riktigt ihop.. men så blev det idag!)

Mot en varm dusch, kaffe och TV:n!!

Äventyrshelg

Igår gick det verkligen inge vidare när jag försökte uppdatera bloggen, kom inte ens in på sidan =S. Hade en suuuuupeerduper mysig lördag med mina små vänner. Vi drog till Heron city där fika, bowling, femkamp, middag och BIO stod på schemat.

Igår, söndag, var en riktig jobbdag. Men nästa helg blir det inget jobb utan utbildning!! Ska helt enkelt utbilda mig till simlärare. UTbildningen är från lör-ons i Tibble... Så jag vet någon som kommer att vara slut efter att ha haft sportlov.. =S

Förkylningsskiten, vad det nu är jag har råkat ut för, sitter kvar än... trotts vila i nästan en vecka. Tänkte försöka mig på ett lungt pass idag och se hur kroppen svarar på det... För varken feber eller halsont har jag.. Nu först blir det lite pluggande innan jag går till skolan för lunch och lektioner!!

Lördagar e braa

Igår blev det hockey tittande på TV.. Haha... det är alltid lika spännande!! En lugn och skön kväll med andra ord. Nu har jag fyllt på med en energirik frukost och sitter här och försöker klura ut vad barnen ska få göra för lek på Funky Kidz idag.. Har verkligen noll med fantasi... Efter funky ska jag möta upp fejjerna från VRG. Vi ska ha en helmysig eftermiddag/kväll tillsammans.. Ska försöka komma ihåg kameran så jag kan ta lite bilder.

Så länge får ni ha en suuuper lördag,
På återseende! ;)

sovmorgon <3

Idag är en bra dag... Fick sovmorgon, även om Maria kom och drog upp mig ur sängen vid tio för en frukost dejt, hade nog kunnat sova ett bra tag till.. Vi har arbetat projektarbete hela morgonen. Och ringt Lotta Thell för en telefonintervju. Sen blev det lunch på caféet, om än en snabb sådan. Jobb till sex ikväll, sen hoppas jag på att syster kommer förbi för lite middag och myskväll. Dom är äntligen hemma från Thailand och nu Måste jag få träffa henne och Emilia <3

Förkylningen håller tyvär i sig.. Och värre verkar det bli. Ingen träning än på några dagar - får se till att bli helt frisk först!!  Trist men nyttigt!

Sparesa?

Sitter hemma efter en hel dag... Två redovisningar är avklarade, hela skoldagen avklarad, jobbkvällen avklarad... nu återstår endast att borsta gaddarna och sen sova lite!! Är så otroligt trött, men delvis beror det nog på förkylningen som sattit sig i kroppen. Blir vilodag från träningen imorgon med. Och sovmorgon!!

Har suttit en liten stund och kollat på sparesor till Tallinn.. Inte dyrt alls - fyra nätter med båtresa, hotell och behandlingar för 1690:-... Det är verkligen inte dyrt!! Vill så gärna komma bort en sväng i slutet av mitt sportlov, skulle verkligen behöva det för att ladda på med lite ny energi. Framförallt handlar det om miljöombyte - att vara på ett ställe där man inte kan göra annat än att bara ta det lugnt, bort från vardagen som bara går i ett...

För jag vet hur jag fungerar... Är jag hemma under mina lediga dagar kommer jag säkert att jobba, och träna, och göra hundra andra saker... Att komma bort är riktig semester!! Nu återstår bara att hitta en reskamrat!! Någon?



Booorta

Kul... skrev precis ett långt inlägg som försvann... kanske orkar återskapa det ikväll?

Hårmodell

Usch.. sitter här med en liten lätt huvudvärk efter att ha besökt sjukgymnasten som har vridit och vänt på min nacke och min käkmuskulatur.. Tydligen är det mycket stelt och någonting "ligger" fel i käken... Den hoppar och knakar som aldrig förr.. Hoppas på att snart få vakna till liv eftersom det är jobb om cirka en timme.. och jag vill inte gå runt där som en zombie!!

Det blir helt enkelt till att byta kläder och sen ta mig ner dit så att jag inte hinner somna här hemma i soffan.. får käka något enkelt där nere eftersom jag inte hunnit fixa middag heller.. Nu bär det alltså av!!

Haha... medans jag jobbar kan ni få kolla på crazy bilder.. I skolan jobbar vi med reklam och vi ska fixa en annons till en påhittad produkt --> vi har en hårprodukt och jag leker hårmodell:



Tro mig, jag ska inte satsa på en modellkariär!!


Onsdag - mitt i veckan

Godmorgon mina vänner!

I skolan e det lite mycket just nu... inte mycket i sig men bara en massa småsaker som ska göras i flera ämnen samtidigt.. *suck* Men då får vi hämta nya tag och samla ny energi = typ köpa en stooor kaffe på väg till skolan?? haha..

Ikväll är det jobb, precis som igår och imorgon. Men det känns bra.. jag har kommit in i ett lunkande lugn.. Vilodag från träningen väntar vilket är MYCKET behövligt med tanke på hur "trasig" (träningsvärkad) min kropp är. Det gör ont, men det går! som det så fint heter...


Grymt ryggpass!!

Vilket sjukt bra ryggpass det blev igår... Jag gjorde till och med chins utan gravitronen.. (iof bara negativa, men ändå!!). Idag sitter jag här med träningsvärk typ precis överallt.. Har träningsvärk i magen och biceps trots att jag bara tränade rygg igår.. Måste haft med chinsen att göra - eftersom man tar i med hela lilla kroppen för att försöka hålla emot.. Hur som, underbart är det!!

Nu är skolan slut för idag, melliset uppätet och nu väntar ett träningspass och sedan jobb.. Livet i 180.. igen.. men jag gillaré!! ;)

MVG+

En dag i skolan... en jäkligt meningslös dag faktiskt.. Men jag fick tillbaka Israel-Palestina konflikt arbetet... Och det gick så jävla bra!! Ni vet hur mycket jag slet med det? Hur mycket jag svor över det och hur mycket jag önskade att det hela bara skulle vara över.

Allt slit lönade sig och jag fick betyget MVG+. I alla ämnena. Det är inte illa!! Samuel, min lärare, sa direkt till mig att jag ska vara stolt över vad jag åstadkommit. Dom hade tydligen "sett tendenser till min förmåga" i andra arbeten, men att jag nu visade det helt och fullt ut. Kaaatchiiing!! (jo, lite får man faktiskt skryta över sig själv.. det e bara nyttigt att bootsa självförtroendet!!)

Där satt den med andra ord... Nu på eftermiddagen har jag suttit med skit-engelskan... försöker få något vettigt sagt om boken "Pride and Prejudice" kopplat till feminism.. Fast nu får det räcka för idag och det har blivit dags att förbereda lite middag så att jag har någonting att äta när jag kommer hem från träningen. Jess och jag ska krossa min rygg ordentligt *skratt*


Typ så känner jag mig nu...

Måndag igen..

Jag kom iaf upp ur sängen imorse.. det är ett gott tecken på att kroppen inte är för sjuk *skratt*. Har ätit upp min frukost och måste skynda mig strax så jag inte kommer to late till skolan, det vore ju bara för taaskigt!!

Ikväll blir det träning med Jess, men innan dess som sagt - en hel dag i plugget... väcker ni mig om jag zomnar??


sjukstugan?

NEEEEEEEJ!!

Jag känner hur det kommer krypandes... huvudvärken, halsont och snuvan i min lilla näsa.. o så svider det i ögonen... sova sova peppra peppra!! Vill INTE bli sjuk nu... Får INTE blir sjuk...

Veckans träääning (v.3)

Under veckan som gått har jag fortsatt köra mina 3X15 reps... Jessica beslutade förra söndagen att vi ligger kvar och kör så några veckor till, för min kropp hade svarat ganska bra på det upplägget under dom två veckorna som då hade gått.. Träningen nu i veckan har gått bra och jag har känt mig taggad. Måndagens ryggpass blev däremot lite si sådär eftersom jag var så sjuuukt trött efter att ha öppnat på morgonen..

Här följer iaf veckans träning:

Måndag: Styrka Rygg + 22 minuter stepmaskin 3,12 km (level 6/8)
Tisdag: Styrka Bröst, Triceps, Mage 50 min + 30 minuter löpintervaller 4,09 km (16min=7/11km/h + 14min06,4/12km/h)
Onsdag: Vila
Torsdag: Spinning 52 minuter 19,2 km
Fredag: Styrka Ben 45 min + Spinning 30 min (lunchklass)
Lördag: Styrka Axlar, Biceps + Funky kidz dans 45 minuter.
Söndag: Vila. Promenad ca 45 minuter

Nu blickar vi frammåt mot veckan som kommer... oh yes!


Laaat dag

Det e inte så jäkla hemskt att ligga på soffan i sin ensamhet och bara gotta sig!! Jag har sparat min ätardag tills idag och har ätit en lite lyxigare frukost.. Har även varit ute i friska luften och tagit en promenad på dryga timmen.. Ikväll blir det förhoppningsvis sushi till middag, enligt mina önskemål..

Jag har sjukt ont i rumpan från fredagens benpass - en känsla som både är det bästa jag vet, men samtidigt lite obehaglig - träningsvärk är en konstig sak... *skratt*

Ska försöka ta mig upp ur soffan sen också och fixa och pyssla lite i rummet, det behövs om man säger så... Men Jag Ska Bara Ligga Kvar Här En Liten Stund Till... hehe.. Och imorgon drar skolan igång på lite mer "allvar" igen --> *suck*

Hoppas iaf att ni alla haft en fantastiskt bra alla <3 dag!



Morgonpass & FK

Jag har tränat och dansat hela morgonen... Först ett axel-biceps pass i gymmet som var rent ut sagt lööövley!! Och som grädde på moset var det funky kidz med dom små söta barnen. Idag var det riktigt roligt och vi dansade på för fullt där inne i salen!!

Nu har det fyllts på med mat, jag har fräschat upp mig med en dusch och nu sörplas det kaffe. Det är bra mysigt med dagar som man kan styra över själv.. trallalla... Lördagskväll men ännu inga planer, jag lär väl nog dock inte hitta på något avvancerat då jag fortfarande försöker fylla på mina vila-upp-sig lager..



Imorgon är det alla hjärtans dag... men ingen att fira den med... *snyyyft*
Haha!! ;)

Utvärdering protein

Fick ett till sms idag att även det sista paketet, från fitnessbutiken.se, hade kommit till ICA. Detta är nu uthämtat och provsmakat. Hade även en del kläder beställt därifrån *leer*

Utvärdering av det nyinköpta:



"Nutritech Whey Complete är ett kosttillskott med högt proteinvärde. Denna unika kombination av olika vassleproteiner skyndar på återhämtningen och ökar muskelstyrkan"

Smak: Cappuchino
Från: www.proteinbutiken.se
Omdöme: God smak, tycker jag som gillar kaffe. Har läst att denna är väldigt god varm och därför blir extra smarrig på kvällen om man vill ha något varmt. Krämig konsistens, skummar en del, vilket jag älskaaar!


"Nutritech Pro 85 är ett unikt tillskott som kombinerar flera olika proteinkällor: Kalcium Kaseinat, Vassle protein och ägg protein. Denna unika time released formula är utformad för att ge dig en extra utsökt krämig smaksensation. Pro 85 används när du vill uppnå muskelökning och fettreducering. Pro 85 passar bra som nattprotein, till mellanmål och efter träning. Bra i de sammanhang när man vill ha ett mer mättande och långsamt proteintillskott"

Smak: Choklad
Från: www.proteinbutiken.se
Omdöme: MUMS!! Detta protein är gott-gott. Lagomt sött och krämigt... Helt klart en ny favorit!!


"Pure Whey är tillverkat av svenska råvaror och håller högsta kvalitet. Pure Whey är lättblandat och smakar gott. Proteinet utvinns ur söt vassle från hårt pressad ost. Genom en avancerad tillverkningsteknik är Pure Whey ett rent protein som snabbt tas upp av kroppen och tillfredställer behovet av aminosyror efter träning"

Smak: Choklad
Från: www.fitnessbutiken.se
Omdöme: Jadu, smaken är det nog inget fel på men konsistensen var inte den bästa. Av det lilla jag smakat (typ 1/4 shake) smakade den rejält vattnigt.. Måste ge den en rejäl ny chans, men är något skeptisk!!

Benträningen, lunch och pakeet

*puuuh* vilket träningspass jag klämde till med idag.. Det är lite annorlunda att träna ben om man jämför med andra muskelgrupper, anser jag iaf. Det "biter" inte lika hårt i musklerna och man får inte samma pump, istället är det pulshöjande så in i *. "favvo" (om det nu finns ngn favvo övning... men iaf den övning som bränner bäst) just nu är utfall i smith-maskinen.. Bränner så in i baken *leer* Får se om jag ens kommer kunna hålla någon funky kidz för dom små imorgon ;) Lyckades till och med passa in ett 30minuter spinningpass så cardion slapp jag göra i min ensamhet!


Övningen är avklarad för denna vecka!


Nu är jag hemma och fyller på med maaat:



Dessutom har jag hämtat paketet från pressbyrån som innehöll följande:


Proteindjungeln

Det där med proteinpulver är faktiskt en stooor svart djungel. Hur ska man veta vilket av alla tusen miljoner sorter som är "bäst". Ett av mina största krav är smaken, jag klarar inte av någon äcklig, vattnigt eller kemisk smak skit... Efter en låååång tids surfande under flera dagar på diverse bloggar (för att se vilka sorter andra äter), webbutiker (www.proteinbutiken.se, www.fitnessbutiken.se & www.gymgrossisten.se) och forum, beställde jag i dagarna tre olika produkter från två olika internetsidor. Det fick bli små, olönsamma påsar på ett kilo istället för erbjudanden då man köper flera... Men förhoppningsvis lönar det sig i längden så att jag inte står där med tre olika sorter á 4 kilo av varje som jag vägrar att käka upp *skratt*... Ena paketet har iaf kommit nu och ska hämtas ut senare --> sweeet!!

Sen ska ni få en smakrecension av en kräsen fejj!!



Men nu bär det först av till la gym för ett hårt benpass!!

Att leva som man lär?

Man lever inte riktigt som man lär.. Har jobbat som en tok, tryckt in mina träningspass mellan läxböckerna och nu sitter jag här utan någon som helst energi kvar. Har kännt mig ledsen och på dåligt humör senaste tiden, vilket får en naturlig förklaring då jag blickar tillbaka på dom tre senaste veckorna.. Men det måste upplevas för att man ska förstå hur det känns. Man lär sig av sina misstag, vilket jag nu ska ha i åtanke. Nu blir det till att lägga i en lite lägre växel de närmsta dagarna och sedan hoppas på att energidepåerna fylls upp!!

Tog bilen över till Ekerö för någon timme sedan, här hos Lottisen blir det middag om ett tag... Har även cyklat som en tok på spinningcykeln idag, det var galet härligt!!

Myskväll med PMS

IDag har det varit en tung dag... Jag är inte direkt mega-van att gå upp till en klocka som ringer 04:58. Jobb mellan halv sex till två tog ut sin rätt då jag tränade efter jobbet. Det blev ett tungt ryggpasss, fick verkligen kämpa för att hålla kvar vikterna på samma nivå som förra veckan... och det var på ren vilja, inte ork och energi, som jag tog mig igenom tjugo av dom trettio tänkta konditionsminuterna efteråt.. Men som sagt - det är alltid något!!

Sen är jag på ett sjukt dåligt PMS humör också.. förhoppningsvis blir det a little better tomorrow I hope!! Nu väntar soffan och en massa TV zappande!!

Kärleeek <3


Sahara

Sådär då... helgen är avklarad, så även måndagen (snart iaf).... I fredags efter stängning på jobbet gick jag hem till sängen och bröt ihop. Behövde tydligen få gråta av mig lite.. haha!!

I lördags drog vårens första Funky Kidz igång.. det var fun fun fun! Lördagskvällen avslutades med GoS middag på restaurang Sahara inne i stan. Jobbet var taggat om man säger så.. hade en riktigt, riktigt trevlig kväll!! *ler*






Träff med MIA

Sen kväll på jobbet idag... siste man ut ur anläggningen!!

Men imorgon väntar något riktigt spännande... Jag och Mysen ska träffa en av dem mest positiva, färgstarka och positiva människan jag vet om, nämligen Mia Törnblom.. Ser verkligen fram emot det, och lovar att hålla er uppdaterade om hur det var!!







Längtaaaaaar...


Äntligen hårtvätt

Gårdagen gick fin, fint... Även om det blev en rejäl omväg att åka från Granby till Kårsta o sen ta tåget hem.. men sånt é livet.

Trots mina två extra timmar igår sköt jag på hår tvättandet... men NU är det iaf gjort *skratt*. Jobbade igår kväll, men hade också vilodag från träningen. Idag får jag tagga om och ladda för ett benpass - Åsas spinning vid fem hinner jag inte gå på eftersom jag börjar jobbet redan vid fyra. Stängning idag, stängning imorgon... Sen är det helg-time!!



Turbankaoset är med...



Medans jag äter frukost...

Lösningen kommer till en

Marias mamma har funnit en one-way lösning på gårdagens problem... som också blev morgonens... SUPER DUPER!!! Skjuts till in the middle of nowhere och buss hem ska nog inte vara några problemis...

Väcktes imorse av byggubbar.. Våran ytterdörr byts idag, och det låter kan jag lova... Skit kul att öppna dörren i morgonrock och HELruffsigt hår när en mega söt kille, pigg och allert, sticker fram huvudet och säger "godmorgon".. Haha... Det är sånt man får skratta åt ;)

Kanske ska hinna med en dusch idag?? Lilla jag har inte ens tid o tvätta håret på flera dagar mellan alla anstalter jag ska befinna mig på.. Men nu fick jag precis två timmar extra som sitter fin, fint!!


ZzZzZ

Det är alltid lika mysigt att komma hem på kvällen efter en heldag full av saker.. Dricka lite te, äta lite kvällsmål och mysa i soffan blir så mycket bättre när man verkligen förtjänar det *ler*

Tyvär har vi stött på problem inför morgondagens studiebesök på Granby.. Vad gör man, vad gör man?? någon som vill fixa o trixa med startkablar till min bil som har ett urladdat batteri?? Näe, trodde väl det... Man får helt enkelt se hur allting löser sig.. Just nu har jag bara SOVA skrivet i pannan - sängen väntar för en god natts sömn..


Dagen idag

Jag har sovit som en stock inatt, frågan är om jag ens har rört på mig?? =) Något motigare att ta sig upp idag.. men nu är snart frukosten uppäten och jag ska change clothes från morgonrocken till något lite mer anständigare..

8.20 har Mysen och jag projektarbets handledning i skolan med Samuel.. när den är klar blir det nog lite planera och strukturera inför veckorna med projektarbete som kommer.. Sen hoppas jag på en fika innan vi ska vara på addictus (beroendeenhet här i Vallentuna) för lite intervju etc... Efter det står lunch på schemat.. vart den ska ätas vet jag ännu inte riktigt..

Sen ska jag kasta mig på vikterna och pumpa lite bröst, triceps och mage och förhoppningsvis hinner jag öva lite FunkyKidz danser.. (Joo, lördagen närmar sig faktiskt med stormsteg!!)... Sen blir det mellis, jobb, middag, mer jobb och sen dags o studsa hem!!

Lagomt intensiv dag väntar mig.. först ska jag som sagt bara ta mig ur morgonrocksträsket.. *skratt*


joooobb

Ojojojoj... denna dagen har minst sagt varit låååång. Ett arbetspass på 15 timmar har jag nu dock klarat mig igenom... en stor eloge (stavas??) till mig!! Nu blir det verkligen snart sängen... upp o studsa till skolan imorgon och möta Mysen utanför porten vid åtta.. Då väntar en ny dag!!

Blir till o zzzzova nu! =)

Kaffe mot trötthet

Mådde oförskämt bra imorse när klockan ringde omänskligt tidigt. Men nu kommer tröttheten krypandes... Dricker kaffe och hoppas på det bästa *ler*



RSS 2.0