Mjukstart

I fredags genomförde jag veckans tredje gympass, precis som planerat. Denna gång var det inte en nära-döden-upplevelse utan det var till och med riktigt härligt. God muskelkontakt och lättare vikter för att mjukstarta kroppen.

Idag är jag tillbaka på jobbet igen, dom två korta semesterveckorna gick fort. Tillsammans med jobbet kommer också rutinerna med mat och träning, något som jag redan hunnit sakna. Idag går jag på ett nytt träningsschema, så första veckan blir till att "hitta hem" med det nya upplägget innan vi lassar på för fullt och utmanar kroppens små muskler.

Nu blickar vi framåt! =)

Frukostladdning

Uppladdningen inför förmiddagens gympass bestod av detta:



Frukost när den är som bäst!

Även idag har jag genomfört ett sånt där JagTrorJagSkaDö - JagGerSnartUpp - träningspass. Ben och Mage. Knäböj, utfall, sittande lårcurl, liggande lårcurl, vader, och en massa chrunches och russian twists följdes upp av en promenad hem från gymmet på 20 minuter.

I'm back on track!


Börjar om på ruta fem

För några timmar sedan kämpade jag mig igenom det första gympasset på nästan tre veckor. Det var jobbigt - mycket jobbigare än jag kunnat föreställa mig. Kroppen kändes stel, svårstartad och pulsen var skyhög. Jag trodde jag skulle dö. Den tanken måste ha passerat hjärnan säkert 1 gång i minuten den första halvtimmen. Men då jag inte kunde skylla på "tidsbrist" (jag har semester) var det bara att bita i det sura äpplet. Dom 75 minutrarna på gymmet kändes som en evighet - men tillsist var dem ju avklarade!

Det är dags att starta om. Inte på ruta ett eller två, men däremot på ruta fem. Min vår har varit övermäktig på flera plan. Lagom till att det lugnade ner sig på jobbet åkte jag på en megaförkylning och i skrivande stund har en av mina två semesterveckor passerat. Förra veckan var jag ännu inte helt tipp topp och därför passade jag på att vila.

Idag drog jag av med en rivstart och det är nu jag jobbar mig från utgångsläge "fem" - Välkommen att följa med mig under hösten då jag sakta men säkert skall klättra högre och högre upp på min "målstege!




RSS 2.0