Nedräkningen kan börja (på riktigt!)

Man märker att det är nära nu när det dimper ner ett sånt här mejl från Coachen:
 
 
 
Nu är det nedräkning på riktigt, idag 18 dagar kvar och trots förkylningen som ligger kvar där i bakgrunden så känns allt kanon. Solen skiner, pigg och energifylld (okej, energiFYLLD kanske var lite att ta i...). Men jag mår bra, känner mig glad och förväntansfull inför det som komma skall. Hallå lixom? Det är ju det här jag har kämpat mot hela våren... tjohej!
 
Nu ska bara förkylningen och det lilla, lilla halsonda som finns kvar få släppa helt innan jag går på veckans benpass och vågar köra på lite mer på cardion efter styrkan. Men fram tills dess lyssnar vi på kroppen :o)
 
Kram på er alla gobitar! ♥

Posering & Formcheck

Det är förkylda hälsningar som jag skickar från Göteborg. Jag har hållit mig frisk under hela dieten men vaknade upp igår morse med världens tjockaste hals och snorig näsa. Finns inte mycket att göra åt det, bara lyssna på kroppen och låta bli att stressa. Jag blir ju hellre sjuk nu än om två veckor.
 
För tillfället ligger jag hemma i Team Malins soffa och väntar på att kvällscaseinfluffet skall bli färdigt. Malin tar väldigt bra hand om mig. Vi har hunnit njuta av en kaffe i Göteborgssolen och ätit en suuupergod sushi och jag har även lyckats få tag på tävlingsörhängen!
 
 
Dagen här började dock med avstämning och poseringsträning med Coachen. Skönt att få ses och stämma av så här nära inpå tävling. Nu är det inte långt tid kvar, två dietveckor och en tömning/fyllningsvecka innan den stora dagen är kommen. Kan knappt tro själv att det är dryga tio kilo jag har tappat sedan i Januari. Nu är det bara att glida in i mål!!
 
Kram på er, ska försöka hinna uppdatera här snart igen! :o)
 
 
Och sola lite mer solarium innan dess . . . . .

5:e helgen innan tävling

Under helgen har solen skinit och värmen har kommit på besök, jag har haft mina nära och kära runt omkring mig, grillat kycklingfilé (sensation för smaklökarna!!) och kört några bra träningspass. Då kan man inte avsluta helgen på annat sätt än med ett leende på läpparna. Hockeyfinal, soffläge och en cola zero står på kvällsmenyn.
 
Idag fanns det mycket att ge på intervallerna och härligt tryck i musklerna efter gårdagens matpåfyllning... 
 

  
 
 
 
Jag hann även med att fixat till mina naglar hos goa Cilla: 
 

Counting down - sista månaden

Igår var det exakt en månad kvar tills jag ska stå på scenen. ja, ni läste rätt... EN månad! Det är sjukt hur fort tiden har gått sedan dietstart i Januari och jag misstänker att de sista 30 dagarna kommer att springa ifrån mig i ett ännu mer rasande tempo, med ännu mer fokus på främst träning och att sköta en strikt diet.
 
 
Däremot består varje helg fram till tävling av någon typ utav aktivitet, så dom får lixom bli som små målstolpar där jag vecka för vecka kan "bocka av" och ladda om. Det är ju hur kul som helst det här ju! *wiiie*
 
Vi startar upp den första av de sista helgerna med att fira Pappa som fyllt år. Det blir till att träffa min stora, underbara & mysiga familj och grilla lite lördagsmat. På söndagen har jag sedan tid för att piffa till mina naglar :o)
 
Helgen efter bär det av mot Göteborg för att träffa Coachen en sista gång och sedan umgås med Team-Malin som så snällt låter mig bo hos henne.
 
Första helgen i Juni är det namngivelsefest för systers lilla bebis, innan jag vinkar av Sambo som åker till Rom (han flyr några dagar för att orka med sluttampen med sin dietande flickvän.. haha!). Därefter är det Examensfest för min vän Maria som pluggat till sjuksköterska, hon är så duktigt den tjejen!!
 
Och sist med inte minst - det jag kämpat för hela våren - Den stora Dagen och allt som hör därtill med tömning, laddning, smink, hårfix, nagelfix, blingbling, bikini, riskakor, nutella och jaaaa, listan kan ju göras hur lång som helst. Just nu rider jag på en endorfinvåg som jag aldrig önskar tar slut ;-)
 
 
 

Örebrotripp

Min lördag och söndag morgon denna helg spenderades på annan ort. Igår förmiddag satte jag mig på tåget mot Örebro för att möta upp finaste Rebecca i teamet. Hon har själv tävlat ett flertal gånger och besitter mycket kunskap kring fitness... Sååå bra att få bolla lite tankar, frågor, funderingar och idéer med en likasinnad. Nybörjare som man är lixom!
 
Vi körde ett gympass ihop på ÖKK. Ett bra biceps-triceps-mage och crosstrainer pass som resulterat i härlig träningsvärk idag. Sen lagade Beccis goda köttfärsbiffar till mig medans jag testade tävlingsbikini och poserade för henne. Nu är det nära. Sjuk nära. 34 dagar kvar tills scenen och bara full fart framåt!
 
Sambo hämtade upp mig på centralen idag och vi hann njuta lite av vårsolen och matlåda på en filt i gräset innan det bar av mot gymmet. Nu är det soffläge för mig med vetskapen om att matlådorna för måndag och tisdag är färdiglagade - skönt!
 
Någon hade det rätt så skönt på tåget när hon åkte hem idag.. :o)
 

Uppladdning

Morgonstund har guld i mun!
 
 
Kaffet tills nu och bären ligger så fint på tining tills efter morgonpasset då det vankas frukost!!
 
Idag har jag klämdag på jobbet så min dag skall spenderas hos bästigaste moster och Hugo ute på Ekerö. Två människor i mitt liv som jag älskar sååå mycket, men som fått otroligt lite "tid" under vårens hektiska schema. Vad passar då bättre än en heldag tillsammans? :o) <3
 
Hallå lixom... hur söt kan man bli?
 
 

Minikonferens

Jag har haft en paus från vardagen och det var sååå härligt!
 
Det började med att arbetsdagen slutade vid två igår. Jag drog iväg till gymmet för att hinna med dagens andra pass innan klockan blev fyra och resten av tjejerna från jobbet kom och hämtade upp mig. Sedan bar bilen av mot Uppsala och minikonferens. Helkroppsmassage, kycklingfilé, cola light, en massa tjatter och pladder samt en hel del planeringsarbete stod på schemat.
 
Jag har haft ett toppendygn och laddad till tusen efter morgonens långdusch, frukost, lite shopping och matlåda brände jag av ett tokbra träningspass. Har sedan städat här hemma, hunnit sitta och njuta av solen, storhandlat och lagat mat. Det är med en härlig känsla i både kropp och knopp som jag avslutar denna dag liggandes med benen i högläge. Och lediga fredag - du är välkommen!
 
 
 
 
 
♥ ♥ ♥

Lite nytt från mig

Det är inte lätt att hinna med allt just nu och då hamnar bloggen rätt så långt ner på min prio-lista. Korta jobbdagar och jobbveckor är underbart, men ack så mycket stressigare allt blir... Men också desto mer tid åt träning, vila och återhämtning! =)
 
Jag knep en plats till tävlingen i alla fall, 1 Maj släpptes ju platserna och det var först till kvarn som gällde. Jag satt uppe vid datorn redo att skicka in min anmälan när klockan slog 00.00. Plats nummer elva av trettio, och då anmälde jag mig på sekunden när platserna släpptes... Helt galet faktiskt! 
 
Dryga månaden kvar och jag försöker att hålla fokus på målet. Livet består inte av så mycket annat än egentid just nu - egentid på gymmet, framför spisen, på morgonpromenaderna, lite smått i solariet (som måste ökas om jag inte ska se ut som ett vandrande lik) och sovandes i sängen. Jag förstår inte riktigt hur sambo står ut...
 
Kroppen hårdnar mer och mer, även om man så lätt blir självblind. Men jag ber er - ni i omgivningen - kalla mig inte mager, smal, liten, tanig eller något annat sådant ord för jag jobbar för MOTSATSEN! Jag vill se muskulös, stark och välmående ut med en tight, snyggt tränad kropp. Jag har en månad kvar till tävling och behöver inte få höra att jag ser liten ut eller att "nu får det väl räcka".
 
Tack för mig, nu fortsätter jag att kämpa för att uppfylla min dröm!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0