Visst fan e det en muskel!

Senaste dagarna har varit riktigt rktigt bra. Solen har skinit och jag har varit totalt fulladdad med energi - underbart! Träningspassen har gått över förväntan, både styrkepassen och min cardio... förutom igår morse då jag var så hungrig i min lilla mage att jag trodde jag skulle dö.
 
Idag tänker jag krossa jantelagen och faktsikt skriva att jag älskar mina armar som blir mer och mer välsvarvade ju längre in på dieten jag kommer... Det är ju så snyggt med muskulösa armar och jag är sååå glad att jag tagit mig så långt som jag faktiskt har gjort. Nu är det bara full fart framåt och i mål som gäller!
 
 

Formcheck med fitnesscoachen

Det är mycket att stå i just nu och det är nästan så att jag inte får dagarna att gå ihop. Framförallt är kroppen dödstrött på kvällarna efter träningspass nr. 2 och middag och jag får verkligen kämpa mig upp för att fixa med kläder, mat och övrigt.
 
I helgen som var hade Stockholm finbesök av coachen, så vi såg till att ses för en formcheck. Det blev ett snabbt möte med lite klämma, känna och bolla tankar. Att jag är en liten bodyfitnesstjej konstaterade jag redan för några månader sedan, då den första "utfyllnaden" kring musklerna började försvinna. Det finns ju lixom inte så mycket kvar när muskeln sitter på kroppen helt ensam tillsammans med lite ben och lite skinn... haha!
 
Storleksmässigt är jag alltså snarare i bikinitjejernas "size" och jag skulle önska mig något kilo muskler till på kroppen, så klart... Men, lite sent att tänka på det nu va?? Bara att göra det bästa av det vi har att tillgå!! Kan inte riktigt fatta att jag redan är inne på sista veckan av det här upplägget och till nästa vecka går vi lixom in i slutfasen... helt gaaalet! 
 

 
 
 
 
 
 
 

Matmums

Jag har kommit till diethimmlen, gårdagens expriment:
 
 
 
 
Haaaalllelluljaaaa!

Formcheck

Eftersom jag igår firade att det är två(?!) månader kvar tills scenen tänkte jag att det kanske är dags att bjuda på en liten formcheck.
 
Jag har gått över tre månader på diet och hittils har jag tappat:
 
Ca 6 kilo.
- 10 cm över naveln
- 5 cm i midjan
- 4 cm runt låret
 
Sedan dietstart har jag genomfört minst (dom jag lyckats komma ihåg att anteckna):
 
53 pass med morgoncardio
66 styrkepass i gymmet
40 intervall eller konditionspass
 
I bilder ser förändringarna ut någonting såhär:
 
 
 
 
 
 
 
 
"The naked truth"

Dietdepp

Förra veckan drar vi ett streck över. Inte för att den egentligen var dålig på något sätt, utan för att min kropp och knopp jobbat mot mig. Den har skrikit NEJ och det var en utmaning att ens resa sig från soffan vissa dagar. Trött, ledsen och skör. Jag är ganska säker på att det är dieten som börjar göra så påmind... Jag som faktiskt mått över förväntan fram tills nu. Men det är väl så det är - man når en viss gräns innan kroppen verkligen börjar hajja vad det är man håller på med; tränar extremt mycket och ligger på ett ganska högt kaloriunderskott.
 
Jag ger mig själv den här veckan till att låta kroppen försöka förstå vad som händer, jag tror nog faktiskt den är med på noterna snart igen. Två månader kvar idag. EXAKT två månader... Kan ni fatta?
 
Motivationsbild på superfina hjälpcoachen Tess som tävlade förra helgen!
 

Teamträff igen!

Under helgen som varit har jag befunnit mig i Göteborg med lite mer än hälften av mina teamisar i PureFitness. Vi har tränat, poserat, ätit god buffémat och snackat ihjäl oss. Och vi fick små goodiebags av sponsorerna Sportkost & Dcore... Jag har blivit kär i en ny proteinbar. Såååå god! :o)
 
 
Det var med en mycket trött kropp och knopp jag anlände hemma i Stockholm vid nio igår kväll. Sen upp 5.25 & på det igen bara... Kan lova er att energin börjar ta tokslut just nu, speciellt efter dagens härliga benpass! 
 
Här kommer lite bilder från helgen som var. Stort tack till underbara Maria som stått ut med mitt pladder både bilresa ToR samt delat hotell med mig... Men riktigt kul har vi haft! =)
 
 
Solen sken hela bilresan ner!
 
 
På plats i Göteborg väntade ett träningspass på Karlavagnens Idrottscenter
 
 
 
Med magen fylld av lördagens Thaimat brände jag och Maria av ett tidigt morgonpass innan frukostbuffén väntade på hotellet...
 
 
Teamträffen avslutades sedan med gymträning & posering på Nordic Wellness Almedal.
 
 
 
 

Knorr i magen

Att jag ens kom upp ur sängen imorse är ett under, än mer hur jag förmådde mina ben och min hjärna att genomföra morgonens cardiopass som bestod av PW/Jogg. Benen är stela efter träningspasset igår och det biter riktigt fint i rumpan idag, känns nästan som om jag gjort ett rumplyft!
 
Hungern imorse var ganska så påtaglig men i skrivande stund är den olidlig. Alldeles, alldeles strax ska jag få ta en proteindrink och 10 ynka små gram med cashewnötter. Jag längtar redan till lunchen om två timmar!
 
Sålänge glädjs jag åt att solen skiner och att våren är på ingång... Äntligen! ♥
 
 
 
Självklart protein från Olimp och sportkost i smaken Ice-coffee :o)

Diet del 4

Gaaah, vilken galen träningsvärk jag har idag från ryggpasset igår. Skönt men samtidigt ONT.
 
I fredags damp det ju ner ett nytt upplägg i mejlen. Del 4.... Månad 4...  Lite förändringar i kosten. Några minuter mer cardio här & där. Men tung styrketräning, väldigt "rena" pass med mycket basövningar. Hittills har jag hunnit med bröst, rygg och idag ben. Alla passen har bitit rejält och jag är grymt nöjd
 
Nu ska jag strax börja småpacka inför Göteborg. Det blir en hel del att packa o släpa på och min hjärna kommer nog inte att orka tänka på allt imorgon, så då får man helt enkelt dela upp det. Så länge får ni nöja er med en liten titt på ryggen, den börjar allt ta form. Men vi har två månader kvar + lite poseringsträning på det! :o)
 

Back on track

Det är skönt att vara tillbaka på jobbet, äntligen!!
 
Jo, ni hörde rätt.... Tillbaka till ordning och reda, tillbaka till rutiner. Missförstå mig rätt. Det har varit JÄTTEskönt att få vara lite ledig. Jag har hunnit träffa några vänner, min familj och framförallt har jag och sambo haft mer tid tillsammans under den här helgen sen låååååång tid tillbaka. Jag har inte behövt ställa mig och fixa med matlådor och kläder till klockan nio på kvällen - utan har kunnat njuta av att inte ligga steget före.. (hm... delvis då kanske, eftersom det handlar om att alltid ligga steget före under diet).
 
Men helgen har också varit den jobbigaste hittills på hela dieten, rent psykiskt. Jag har inte haft några bestämda tider att passa vilket lett till att jag fått pyssla ihop träningen mellan maten och gymmets öppettider. Och famrförallt har det ju varit en helg fylld av gemenskap och mat. Och godis. Alldeles för mycket godis vart man än vänder huvudet.
 
Men jag har skött mig. Jag har tränat mina två pass om dagen. Jag har ätit mina matlådor, vridit bort huvudet från godiset och all annan god mat. Jag hade påskdagen som min lediga vilo-och-fridag då vi samlades hos mina föräldrar med syskon och syskonbarn och åt tillsammans. Men nu är denna helg över!
 
Nu blickar vi bara framåt. Vardagen är tillbaka och därmed rutinerna, redan nu känner jag att mitt psyke mår mycket bättre. Till middag idag avnjöts Dietmaten from heaven... Mums!
 
 
Ps. Till helgen bär det av mot Göteborg och ytterligare en Teamträff... Bara tre dagar kvar, Tjohej! ♥
 

RSS 2.0