Känslovåg?

Jag förstår mig inte på mig själv faktiskt... Vaknade upp imorse i min lägenhet, solen lyste in genom fönstret och fåglarna kvittrade - och jag kände bara en stor enorm ångest/panik komma krypande. JAg kan inte sätta fingret på vad det var, men jag tror det känds lite övermäktigt med allt som händer just nu.. Det är underbart och fantastiskt på alla sätt att jag nu äntligen har flyttat hemifrån, men jag tror jag har seperationsångest från min mami - min alldeles egna lilla mamma som jag älskar mest på hela jorden. USCH OCH FY!! Gick och köpte morsdags blommor till henne innan jobbet och började böla när hon öppnade dörren... <3 <3

Som sagt... mycket händer i mitt liv just nu. Mycke jobb, väldigt lite plugg i väntan på studenten som inträffar på fredag, jag har flyttat hemifrån till en lägenhet på fornminnesvägen - en 2:a på 65 kvm och igår hade vi personalfest med jobbet på ett gocart-ställe. Mitt lag vann såklart =D =D Sedan bar det av till Patricia för en jäklans massa dans med mina underbara kollegor. Jag har verkligen ONT I FÖTTERNA IDAG. Men det hör väl till??


host host

Jag orkar inte längre, hostar snart ut mina lungor.. och så måste man ner i det jävla vattnet och ha simskola... jag kommer dö!

Nattfika

Wow... igårkväll var det varmt, riktigt varmt mitt i natten mitt inne i stan. Häftigt!!! Jocke, Elin och jag åkte in (bil?! - se o häpna!!) till stan och fikade klockan tolv, det var riiiiktikt mysigt!! Mer sånt åt folket!!

Min hosta e förjävlig, jag hostar och hostar och hostar... mitt i allt hostande var jag på ansiktsbehandling i två timmar. Det var niiice..
Får se hur kvällen artar sig.. =D

Update

Okej... förlåt, förlåt, förlåt... jag vet att min bloggpause har varit ALLDELES för lång... men jag har inte haft någon lust att uppdatera helt enkelt.

Mycket händer... Om 8 dagar flyttar jag hemifrån, till en liten tvåa <3 D ska bli förjävla nice.. I förrgår gick min studentskiva av stapeln... XD XD fun, fun, fun!! Och studenten närmar sig...  Sedan har jag hela livet framför mig... (skolan - det stora "måstet" är avklarat).

Jag fick fantastiska lovord från en av mina lärare här om dagen... Dom värmde något sjukt... Hon sa till mig att jag är en av dem absolut duktigaste eleverna hon någonsin mött, som har förmågan att ställa dem rätta frågorna, alltid vara kritisk och att få ihop saker till en liten röd tråd... hon sa oxå att hon verkligen hoppas att jag kommer att plugga vidare, för jag kan komma långt! Jag kan nog behöva suga på den karamellen i några år, sen kanske min plugglust har kommit tillbaka *hihi*

Nu väntar en dusch och sedan lite glassande i solen denna lediga kväll!!



Klassen =)



Söööööööta Elin innan studentskivan!







Världens bästa lärare!!!


RSS 2.0