Uppdatering

Jag är väl medveten om att det var länge sedan jag skrev, mycket medveten! Men så är det ibland, livet svänger åt alla sina olika håll. Bara för att det var länge sen sist är det aldrig för sent att skriva ett nytt inlägg. Och ja, lite uppdateringar ska ni allt få!

  • Julafton och julen flöt på riktigt bra. Jag jobbade både dagen innan julafton och självast julafton, men det var bara mys!! Trevliga människor och jaag på ett bra humör - kan det bli bättre då? Sen åkte jag hem till lilla familjen och åt julbord o hade julklappsöppning innan moster och Fredrik kom förbi och jag följde med dem hem till Ekerö. Den "stora" julklappen jag fick var ny bilstereio, nya högtalare och en baslåda till bilen. Detta är tack vare min kära bror nu inkopplat i min lilla turbo.
  • Juldagen var riktigt trevlig och firades på ekerö... Jag var SJUKT rastlös på kvällen dock. Inte bara rastlös heller... orolig, förvirrad - vänd ut och in. Jag har glömt hur det är då man låter andra människors beteenden gå ut över en själv och ens eget liv. Detta ledde till att jag helt klart ville komma bort från min närmsta familj och få vakna upp hemma. Hem tog jag mig, men fick ett samtal från Wiman och Thiel som undrade vad jag hade för mig. Just i den stunden kände jag vad det var jag bland annat saknade. Umgänge, gemenskap med vänner. Dem kom över, sen åkte jag och hämtade upp Dickshen o co. Jag råkade dricka lite fööör mycket sprit på lite fööör kort tid. Not good!! Låg med huvudet i toaletten resten av natten. Men kvällen var helt klart TREVLIG!
  • På Annandag jul firades min lilla Mary för att hon fyllde år dagen efter. Nyktert för mig, dimmigt för alla andra. En riktig toppenkväll faktiskt, som dock inte blev så sen eftersom jag skulle upp och öppna gymmet morgonen efter. Tidigare under den dagen hade vi stoooor familjemiddag här hemma. KÄRLEK!
  • Under dagrna som gått har jag tränat en hel del... Jag har dessutom fått en timmes Massage av Magnus på jobbet - det var lovley!! Folk som aldrig fått massage har verkligen gått miste om det bästa som finns här i världen... (bland det bästa)
  • Idag har jag fixat mina naglar fina i Stinsen. Det är helt sjukt vad fin man kan känna sig bara för att ens nglar råkar vara lite tillfixade... Mary följde på för att leta nyårsblåsa - hon hittade två klänningar men dock i samma modell (hon kunde inte bestämma färg).
  • Och jag måste bara nämna en sak - Idag är det EXAKT ett år sedan jag träffade P för första gången... inte för att det berör mig på något sätt, men jag var bara tvungen att få skriva det.
  • Och om ni vill veta vad jag gör nu så har jag just placerat mig på golvet i badrummet för att skriva det här inlägget. Jag har badat, tänt ljus och lyssnat på musik och nu vill jag inte lämna det här rummet, har så mys!! Jag står med beslutsångest inför morgondagen och vart jag vill befinna mig. Och min hemska mobil ligger brevid mig också, den där som vägrar ringa eller blippa till för att ett sms kommer... hur länge till ska jag behöva vänta?? Jag tror ärligt talat jag vet svaret, FÖR - jag har skrivit det förut - Alla är dem ju precis lika jävla dana... Dom slutar aldrig förvåna mig.. But this time I will try my best to not let it affect me and my life. Det är svårt, men det går!
Kärlek till folket som finns i min närhet <3

?

ÅNGEST!!!!

Jag blir riktigt riktigt galeeeeeeen....

hög puls efter julspinning

Sitter i sängen just nu och har en underlig känsla som spridit sig i hela kroppen. Jag tror att det är ett slags lugn, endorfiner som sprider sig.

Jag är just hemkommen från ett Julspinningpass med Håkan. Fyllt med julmusik, så nu vill jag inte höra en enda jullåt till innan julen är över ;) 105 minuter, cyklade 3,7 mil och brände runt  600 kcal. Då livet är som bäst helt enkelt!! Det är inte hellätt att få pulsen att sluta slå så här innan läggdags, så jag passar på att skriva av mig lite.




Dessutom verkar faktiskt det mesta vara på min sida just nu. Förut i höstas fick jag ju ut mina försäkringspengar för ärren och så. Idag fick jag ett brev hem på posten att jag har beviljats 12000:- från en stiftelse, pengarna ska användas till att gå i privatterapi. Såå skönt att inte behöva tänka på att man ska betala ur egen ficka för att få bra hjälp. Erfarenheterna från kommunens sida e ju inte direkt dem bästa.

Jag sitter helt enkelt här i sängen och riktigt småmyser! Snart ska jag släcka lampan och försöka få mina ögon att klistras ihop. Imorgon bitti blir det ingen frukost hemma, vi ska nämligen ha breakfast morning på Engelska C lektionen. Great idea Ingrid, I'm really looking forward to it!

Sov sött, det ska jag göra. Och kärlek till alla! <3

Ett besök i simhallen

Godmorgon alla söta. Tre dagar av veckans dagar har gått och vi är inne på den fjärde. Känns skönt!

Har jobbat både måndag och onsdag, samt tränat dessa två dagar. Igår när jag skulle träna ben uppe i gymmet bland maskinerna fick jag syn på Magnus. Jag borde inte hälsat.

Det ledde till ett gryyyymt benpass tillsammans. Han pushade och hjälpte så att mina ben fick sig en rejäl omgång. IDag kan jag knappt gå. Haha! Och jag som skulle ta det lungt pga förkylningen, man tackar! *ler*

Fast idag känns det bättre faktiskt. inte lika grötig i halsen och lika snuvig.

Just nu har jag mumsat frukost och tänkte alldeles strax bege mig ner till gymmet igen för att simma en liten vända i bassängen. Egentligen är det inte för simmandet jag vill dit för. Det är bubbelpoolen som lockar. Och bastun efteråt. Det kommer helt enkelt bli en fantastisk morgon för mig <3

Dagen fortsätter sen med att jag ska in till stan för att besöka ytterligare ett behandlingshem, step one. Får se hur det blir :)

Simhallen på Gym&Sim

Sova sova sova

Igårkväll var ingen med på min linje. Jag var taggad till tusen och ville hitta på ngt sköj. Men nu är det faktiskt så att mina allra närmaste kära vänner har pojkvänner. Och alla fick för sig att en mysig hemmakväll med film med sin älskade skulle sitta utmärkt...

Man tackar...

Jag rullade iaf över till Lolle, där vi tittade lite på en film o pratade. Alldeles för sent (nej, det var faktiskt lagomt) kom lolle på en Loke-lösning. Oh yes, någon tackade gudarna för att hon fick dansa och socialisera sig i drygt två timmar.

Dagen idag ska vi inte prata om. Jag Har Legat I Sängen Precis Hela Dagen Och Det Har Varit Så Jävla Skönt!! Men Michelle räddade mig så att jag iaf fick någonting vettigt ut av dagen. Hon behövde skjuts och jag såg tillfället i att äntligen komma upp ur sängen, vilket ledde till ett grymt träningspass för rygg, biceps och axlar!!

Funderar på att baka några goda lussemuffins nu. Vore mys det!

livet, helt enkelt

Det har hänt en jävla massa saker sen sist jag skrev. Jag har dels varit inne i stan, globen, på en helt underbar och fantastisk show. Det var tre rättersmiddag, 80 tals show och ståup komiker. Inte haft en sån trevlig kväll på lääänge. Tack pappa för den upplevelsen <3 (on the stage hette showen om ngn undrar.

I fredags blev det en heldag på SACO mässan. Inte kan jag påstå att man blev direkt klokare av den... Mässans höjdpunkt var Mia Törnbloms föreläsning.

Dagen fortsatte med lite julklapps shopping (och kläder för min del =P), middag hemma hos Viktor i stan och tillsist BIOtime!! Igår såg jag luftslottet som sprängdes. Fantastisk film, jag verkligen älskar hela triologin <3 <3

Och idag - mina små barn (okej, elever kanske det heter??) hade avslutning och show på funky kidz idag. Såååååå duktiga. Sååååå söta. Helt enkelt bara föööör underbara.

Och så avslutades eftermiddagen med att jag köpte en bil. Se på den... nu har jag en egen!! HAHA!

Ikväll vill jag fira att livet e så jävla underbart!

spinning, stan och effektivt pluggande

Imorse vaknade jag av att klockan ringde 05.45. Jag slog upp ögonen och gick upp utan att ens fundera på hur skönt det var i sängen. Väl på toaletten kom jag dock o tänka på det, men då var det för sent att återvända. Istället åkte träningskläderna på denna tidiga morgon. Jag gjorde iordning min frukost att ta med till gymmet att äta efter mitt spinningpass.

Riktigt härligt efteråt, men svettigt under tiden, som vanligt alltså... men endorfinerna har sprudlat hela dagen. Jag mötte upp Mysen och vi åkte in till stan för att gå på vårat inbokade studiebesök på nämdemansgården (en beroendeklinik) i samband med PA (projektarbetet).

Väl färdiga där tog vi en fika på café fix - passande va?? hihi... vi höll på att garva ihjäl oss iaf *leeer* Det var minst sagt MYS!

Nu har jag precis gjort klart några komplitteringsuppgifter i naturkunskapen som jag fick idag. Skönt att ta tag i det på en gång, då kan man känna sig nöjd sen och lägga den skaer åt sidan..

Funderar på vad vi ska äta för gott ikväll. Är sugen på någon pastarätt... men egentligen har jag ätit på tok för mkt snabba kolhydrater idag.. Vi får se hur det blir helt enkelt..

PUSS & KRAM

RSS 2.0