Linnea är här <3 <3

Jag har blivit moster åt ett litet mirakel. Hon är så liten att hon knappt syns, så söt att socker inte räcker till för att beskriva henne och sprider så mycket lycka att man inte ens kan föreställa sig... VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA LINNEA!!

Och ja... jag vet att jag har blivit ett jävla bölmonster på sista tiden. Jag gråter åt ALLT!! Vad har tagit åt mig??

Förlängning...

Min fyratimmars arbetsdag förvandlades just till en åttatimmars. Så det kan gå, hade planerat att glassa i solen och hinna ta en promenad - än en gång gör jag avkall på mitt "liv", men vad gör man inte för pengarna?

Peace!


Planera...

Jobb & åter jobb - vad annat består livet av?? haha... kan man bli mer bitter?

Jag har kommit fram till att jag måste göra en del förändringar i det liv jag lever för tillfället. Ibland kan jag känna att jag inte är den person som jag vill vara, och den enda som kan förändra situationen är jag själv - ingen annan!!

För det första ska jag faan se till att min sjukdom försvinner, vet inte exakt hur det ska gå till eller vilken mirakelmetod jag ska ta till - men d löser sig säkert!!

Dessutom börjar jag få smått panik. Jag vill planera min semester och därmed basta! Jag HATAR att inte ha något att se fram emot. Så i veckan ska jag ägna lite tid åt att verkligen bestämma hur semestern ska se ut. Får bara hoppas att mina vänner också känner för att planera - troligt? Näe, knappast!!


Fortfarande sjuuuk

Vaknade upp igår med världens halsont igen... Det är verkligen förjävligt att jag ALDRIG verkar få bli frisk... Och det är bara att bita ihop eftersom jobbet väntar. Skulle egentligen behöva vara hemma och VERKLIGEN krya på mig. ladda med apelsiner, te och vatten. Men icke.

Igår var det ännu mera mys hos moster. Efter att vi lämnat Emma och en gråtandes Emil på dagis åkte vi en sväng till ÍKEA för att handla handtag till deras nya kök. Resten av familjen kom över på eftermiddagen och vi åt en god middag med grillat kött, majskolvar och färskpotatis. Till efterätt äppelpaj. Me like <3


 



Nu står jag på jobbet där inte många själar verkar vilja vistas idag... Hur dagen slutar återstår att se ;)

Love //Frida

På visit hos moster

Hej och hå vilken fantastisk dag det blev tillslut.. Igår öppnade jag på jobbet och gick runt som en zombie heeela dagen, men efter en natts sömn var jag på topp igen. Så imorse gav jag mig iväg med bilen till ekerö och stenhamra där min fantastiska moster bor. Vi har myst hela förmiddagen, innan vi gick iväg till kidzens dagis och hämtade dom. Sen dess har vi käkat glass och hoppat en jädrans massa studsmatta. Så mycket att man nästan kissar på sig... *skratt*

Snart väntar pannkakor, promenad och ännu mera mys! <3 <3

IKEA och kläder

Gårdagen bestod av ett fantastiskt trevligt besök på IKEA. Lolle och jag strosade runt där fram till lunchtid och jag handlade en massa prytlar till min lägenhet. Det bästa med IKEA är nog ändå den otroligt billiga lunchen som man kan äta utanför kassorna, 30:- för både Lolle och mig - det är Billigt!! =D =D

Pizzaslice & dryck

Handlade en byrå till sovrummet:

MALM Byrå med 6 lådor  Bredd: 160 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm
Efter IKEA bar det av till jobbet där simskoleavslutning väntade med Sermads två simskolegrupper. Dom var så duktiga sååå!!  Kvällen avslutades hos Mimmi och Mary där vi hade "byta tillbaka kläder-dag" - dvs. alla fick rensa sina egna garderober och plocka ut ALLA kläder som inte är ens egna, utan sånt man fått låna som sedan inte kommit tillbaka till sin ägare. Det var en hel del kläder som återfanns vill jag lova!!

Nu sitter jag på jobbet och hoppas på att klockan snart ska börja rulla lite snabbare, för just nu går den minst sagt lååååångsamt!!!

Början på det nya!

är det typ dags att livet tar fart på allvar nu... Och jag startar upp det hela med en sovmorgon till elva. Fy tusan vad tröttis jag var, men kanske inte så konstigt eftersom sömnen blivit väldigt lidande de senaste två nätterna. Festa och fira studenten var helt enkelt mer prioriterat än min sömn.

Idag blir det en lugn dag, ska snart ta mig iväg till gymmet och köra mitt första träningspass på ungefär tre-fyra veckor. Min förkylning har lagt krokben för träningen, vilket jag from idag inte tänker låta den göra. Så idag blir det ett lättare styrkepass för rygg och biceps, sen väntar personalmöte och jobb hela kvällen. Fantastiskt va? =)


Studenten avklarad - Check!

En av dom absolut bästa dagarna i mitt liv.. Jag är fylld av ett glädjerus och älskar livet just nu. Jag har ont i magen av lycka och kärlek till allt!! Jag låter bilderna tala för sig själva:














Sudenten för fan!

Laddar för morgondagen då jag tar... STUDENTEN.... fy fan vad jag e bra!!!

Ett ögonblick jag har drömt om lääänge, ett livsmål som äntligen går i uppfyllelse.. och jag e så jävla stolt över mig själv!! <3 <3 <3

RSS 2.0