PS. I love you!

Åh, fatta vilken känsla att bli väckt på morgonen, och inte minst av allt är det jobbet som ringer.
Igår var det min sista lediga dag på det här lovet. Hade bestämt mig för att sova till 10 (en bra tid, lite sovmorgon men också ett försök till att vända tillbaka dygnet) men redan vid HALV tio ringer mobilen. Förstod först inte vad som hände, ni vet hur det är då man sover och plötsligt ska fungera som människa. Det var Peter från jobbet som ringde och sa att Johanna är sjuk och hemma - "inte lust o arbeta? komma hit o hjälpa oss?"


Snabbtänkande: jag har inget bättre för mig på hela dagen; så självklart! 30 minuter senare befann jag mig på Gym&Sim, min underbara arbetsplats <3. Fast snacka om att det fanns saker o göra där igår, arbetade häcken av mig =). Slutade strax efter fem kände att jag behövde socialisera mig lite med mina vänner, jag gick till caféet o mötte Lolle och Maria där, käkade middag och bara mös ända till stängning.... blev förresten bjudna på både kaffe och bullar där =)

Efter en mysig middag kände vi för ännu mera mys och hyrde film, köpte liiiite godis och gick hem till mig. Där tillbringade vi resten av kvällen med att titta på en helt underbar, fantastisk film. Den fick mig att längta efter någon som kan hålla om mig hååååårt och i mitt öra viska:

PS. I love you











Kommentarer
Postat av: Maria

gumman, du är så duktig när du skriver. Tack för en mysig kväll igår

2009-01-08 @ 15:45:32
Postat av: Maria B

Måste tyvärr säga att PS. I love you är en av de värsta filmerna som någonsin gjorts på denna jord. Usch! Haha. Men smaken är som baken - delad!

2009-01-08 @ 22:06:11
URL: http://mbjorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0