Jobb och jobb...

Det är vad dagen har bestått av... Tyvär finns inte så värst mycket att göra här, soliga dagar som denna. Det är inte dirket så att folk bestämmer sig för att gå ner och köpa gymkort eller att hela familjen ska stänga in sig i en varm simhall... Näe, då lockar nog solen och friskluft betydligt mer. Även om det har varit lite folk som tränat påverkar ju det inte oss som jobbar eftersom dom istort sett sköter sig själva. .. Aja, får gå härifrån om en och en halv timme ungefär.

Igår blev det en riktigt trevlig middag hemma hos Nordströmarna, vi grillade och åt massa tzatziki o sallad - det var gott!! Efter middag och "så ska det låta" begav sig Maria, Therese och jag till våning. Där tog vi en cider i mörkret till den härliga livemusiken som spelades. Plötsligt dök det upp ännu mer dricka framför min plats och Micke som jobbar där säger "Den är från honom" och nickar åt Ackes håll... hahaha.... en stund senare kom en tjej in med lakritsshots.. Oh my god. Gratis dricka är farlig!!

Och som vanligt avslutades kvällen på M&G.. Vad mer ska jag säga? en kväll på M&G är helt enkelt en kväll på M&G *ler*. Kareoke, träffade syster och dans.. Njöt av livet till max!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0