Utvärdering protein

Fick ett till sms idag att även det sista paketet, från fitnessbutiken.se, hade kommit till ICA. Detta är nu uthämtat och provsmakat. Hade även en del kläder beställt därifrån *leer*

Utvärdering av det nyinköpta:



"Nutritech Whey Complete är ett kosttillskott med högt proteinvärde. Denna unika kombination av olika vassleproteiner skyndar på återhämtningen och ökar muskelstyrkan"

Smak: Cappuchino
Från: www.proteinbutiken.se
Omdöme: God smak, tycker jag som gillar kaffe. Har läst att denna är väldigt god varm och därför blir extra smarrig på kvällen om man vill ha något varmt. Krämig konsistens, skummar en del, vilket jag älskaaar!


"Nutritech Pro 85 är ett unikt tillskott som kombinerar flera olika proteinkällor: Kalcium Kaseinat, Vassle protein och ägg protein. Denna unika time released formula är utformad för att ge dig en extra utsökt krämig smaksensation. Pro 85 används när du vill uppnå muskelökning och fettreducering. Pro 85 passar bra som nattprotein, till mellanmål och efter träning. Bra i de sammanhang när man vill ha ett mer mättande och långsamt proteintillskott"

Smak: Choklad
Från: www.proteinbutiken.se
Omdöme: MUMS!! Detta protein är gott-gott. Lagomt sött och krämigt... Helt klart en ny favorit!!


"Pure Whey är tillverkat av svenska råvaror och håller högsta kvalitet. Pure Whey är lättblandat och smakar gott. Proteinet utvinns ur söt vassle från hårt pressad ost. Genom en avancerad tillverkningsteknik är Pure Whey ett rent protein som snabbt tas upp av kroppen och tillfredställer behovet av aminosyror efter träning"

Smak: Choklad
Från: www.fitnessbutiken.se
Omdöme: Jadu, smaken är det nog inget fel på men konsistensen var inte den bästa. Av det lilla jag smakat (typ 1/4 shake) smakade den rejält vattnigt.. Måste ge den en rejäl ny chans, men är något skeptisk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0