Matdagbok

Idag är jag piggelin igen! Sömn-och-matkontot är påfyllt och musklerna värker av träningsvärk. Utmanade mig själv med vikterna igår, jag mesar så mycket när det gäller ben, är rädd för att göra illa knäna osv osv. Jag vet ju att det är många hårt tränande som har problem med just knäna - och jag vill inte dit! Blev i alla fall betydligt tyngre vikter än passet förra veckan. Idag är det dock rumpan och inte framsida lår som har träningsvärk.... Bröstmusklerna fick sig en rejäl omgång och det känns idag vill jag lova! Det är inte nådigt att göra pushups med fötterna på steplåda precis i slutet, hon vet hur hon ska göra - den där Madde!

Har precis ätit upp min lunch som bestod av quinoa och specialgjord chili con carne med kidneybönor istället för dom där vita, mindre goda. :) Andreas har kryddat på rejält och det har tagit mig dryga halvtimmen att äta upp min mat. Läpparna svider, ögonen något tårade och törstig är bara förnamnet! :) Sötsuget har tyvärr också sattit in, det verkar göra det av stark mat? 

Jag är väldigt nöjd med min "dagens tårta". Trots matschema från coachen loggar jag maten jag äter på matdagboken för att hålla koll. Ibland kommer livet i mellan och allt blir inte alltid som man tänkt sig. Detta är ett redskap jag tar hjälp utav för att sträva åt rätt håll; Har jag fått i mig rätt mängd proteiner? Ligger fettprocenten för lågt? (jag verkar vara en specialist på att dra ner fettet i maten jag äter), vilket INTE är så bra - bra fetter=bra mat! På det här viset har jag möjlighet att rätta till allt innan det blir För fel.



So far so good... Ska bara hålla mig borta från godiset och kakorna nu så inte kolhydratsbiten blir enorm =)

Trevlig Onsdag i solskenet!

Kommentarer
Postat av: fitnesscoachen

:) Bra kört!

2012-03-07 @ 14:44:00
URL: http://fitnesscoachen.com
Postat av: Frida svarar

Tack Madde! Det känns idag vill jag lova :)

2012-03-08 @ 20:17:02
URL: http://bodinfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0